Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Pārbaudīs Bičkoviča pilsonības likumību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dīvaini
d
Bet latviešu valodu gan viņš pārvalda ļoti labi. To nu nevar noliegt. Starp citu pašā sākumā, kad visiem, kas varēja pierādīt savas Latvijas pilsoņa tiesības (tieši tā pierādīt, ka tavi senči ir bijuši Latvijas pilsoņi pirms 1940.gada), tā tika arī piešķirta, es zinu gadījumus, kad Latvijas pilsonība piešķirta bijušo Lietuvas pilsoņu senčiem. Diez kā viņi pierādīja savas tiesības uz Latvijas pilsonību?
Dana/1
D
Murgs. Kur un kurā gadsimtā, kādā sādžā mēs dzīvojam. Ja šādas lietas kļūst par galveno argumentu amatpersonas izvēlē. Atklāti sakot, gribas tālāk domāt arī par mūsu pilsonības likumu kā viduslaicīgu izperējumu. Vai tas ir būtiski pasargājis sabiedrību kaut vienā nejēdzību jomā, ar ko Latvijai un latviešiem nākas saskarties?
Vizma
V
Betai vairāk loģikas, nekā Ogres tiesai. Es nevēlos, lai par Latvijas Augstākās tiesas priekšsēdētāju varētu teikt: ā, nu, ziniet, tas, kura vecmāmiņa deva pa labi un pa kreisi, kamēr vīrs polis bija aizbraucis, un par kura tautību un pilsonību tā īsti neviens neko īsti nezina, varbūt kāds tatārs vai velns viņu zina, kas. Tas viss kopumā neglaimo ne pašam Bičkovičam, ne valstij.
lno
l
Precīzi:))
beta
b
Bičkovičs pilsonību ir ieguvis nelikumīgi, tas nu skaidrs kā diena. Par, ja viņa vectēvs viņa mātes dzimšanas laikā nez kur ilgstoši blandījies, bet vecvecāku laulība bijusi oficiāli noslēgta, un vectēvs no piedzimušās meitas nav atteicies, tad pēc likuma poļu vectēvs ir tiešais radinieks un pilsonība nepienākas. Pat, ja ir dokuments par vectēva ilgstošu prombūtni, tas neko nepierāda. Jo tik pat labi "surogāttēvs" var būt dievs zin kas, tāpat ne pilsonis, ja tā skrupulozi pieejam. Tas nu atkal kārtējais kauns un traips Latvijas tiesu sistēmai, ka tiesā kā vajag vai cik samaksā...
Dix
D
Murgs kautkads. Analogiski - ja kada tiek pie berna ar spermas bankas palidzibu - un donors ir piem. daanis - kada bus berna pilsoniba? Nez vai Danijas?
who cares
w
"Tādā gadījumā ikviens šādi var dabūt pilsonību. Bez ekspertīzēm, bez jebkādiem termiņiem." === Dzheks 3. paaudzē dzīvo Latvijā. Nez vai to var teikt par "ikvienu".
xyzzy
x
Uzminiet, kurš kļūs par AT priekšsēdi, ja Bičkoviču beigu galā tomēr noēdīs?
Tante..
T
Jo tālāk,jo trakāk! Vai turpmāk katram būs jāzin ar ko gulējusi viņa vecmāmiņa?
edgars
e
Vins likums, viena taisnība visiem? Pilsonības iegūšanas fakts par to neliecina. Pats tiesnesis, sieva advokāte, draugi tiesneši Ogrē...un lieta darīta.
Йа креведко
Й
Mani, piem., daudz vairāk uztrauc, ka es nevaru iesniegt tiesā dokumentus krievu valodā, man tas jātuklo pie sertif. tulka un jāapstiprina pie notāra. =- Apm. 50 Ls. Tie, kas man vēlas iebilst, varat pilnīgi droši atbalstīt mani ar saviem resursiem, rakstiet, lūdzu, uz [email protected]
Йа креведко
Й
Katram kaut kas liekas. Jums liekas kaut kas murgs. Tas nevienu neinteresē. Katram daudz kas liekas.
lasItāja
l
Interesanta pilsonības problema! Likumīgais vectēvs ir polis. Domāju, ka Bičkovičam pašam būtu jāprotās un jāatsauc sava kandidatūra.
Йа креведко
Й
Esmu liberālis. Tādējādi esmu orangutāngs. Obama, homoseksuālas ģimenes un kvotas sieviešu tiesībām pašvald. un Saeimas vēlēšanās. Bet kas jūs, lūdzu, esat?
Lelle
L
A no kādas cilts tu esi nācis? No orangutāniem vai gorillām? Un kas tas tāds leskikons???!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas