Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Partiju SCP dibinās 6.septembrī, trīs vadītāja kandidāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
IKS
I
Mums vēl nekad Saeimā nav bijuši pie teikšanas kreisie LSDSP. Bez kreisajām, patriotiskajām, nostādnēm vēl ilgi Latvijai nebūs tautas uzplaukuma. Tie žurnālisti speciāli tautai čakarē prātu nosaukdami krievu impērismu mūsu Saeimā par kreiso opozīciju. Atcerēsimies, ka Latvijas valsts dibināšanā ,vislielāko ieguldījumu deva tieši sociāldemokrāti
kriksis
k
Zinu, ka par TP, Batjkas partiju, LPP un Lemberga partiju noteikti nebalsoshu. JL- varetu, bet vini talak par runashanu netiek. Kalniete- tas pats. Shobrid paliek vai nu kreisie vai SPC.
zvirbulēns
z
Vēstniecības, pārstāvniecības Latvijai kā sunim blusas.Var tikai pabrīnīties par Pabrika centību šajā virzienā. Viņš laikam iedomāja, ka Latvija ir kas lielāks par ASV un Lielbritāniju. P.S. Tās bodītes jāklapē ciet, Ārlietu ministrijas budžets būtu jāsamazina uz pusi, tik tas lielais jautājums, vai Pabriks to ir gatavs pateikt?
smatrii
s
arii - Pabrika laikaa notika NATO sammits. ar Abreni tika pabeigta ES robezja Latvijas daljaa. vestnieciibas tiek atveertas arii Riekstinja laikaa.
real
r
Tāpat nevajag izlikties un aizmirst faktu, ka visļurīgākā un tizlākā ārpolitika bija Pabrika laikā. Viņs vienkārši pinās trijās priedēs - šodien runāja vienu, rītdien - otru. Putins viņu izņirdza par "beigta ēzeļa ausīm". Vēstniecības tika atvērtas bariem vien - vai bija vai nebija jēga. Nemaz nedomājot, ka katra vēstniecība valstij katru gadu izmaksā milzīgu naudu.
real
r
JL ar pragmatismu ir sakars jau sākot ar to, ka viņus nežēlīgi gar zemi visu laiku mēģina nolīdzināt tie, kuri pamanījās septiņus treknos gadus notrallināt trijos. Es nesaprotu kādēļ cilvēki turpina aizvērt acis uz faktu, ka tuvākais Kalviša ekonomikas padomnieks un ministrs šajā valstij postošajā laikā bija Štokenbergs.
Ojārs
O
Lai nu kam, bet JL ar pragmatismu ir vismazāk sakara no visiem.
real
r
Un ja rīt būtu Saeimas vēlēšanas, par ko Jusuprat varetu balsot? *********** JL. Repše ir pagājis malā. Tur tagad darbojas sakrīgi, mūsdienīgi un politikā pieredzējuši, opozīcijā norūdīti cilvēki, kuri spējuši saglabāt ideālus un savienot tos ar pragmatisku skatu uz politiku
gm
g
Tā jau ir, ka kamēr partijas būs atkarīgas no bagāto finansējuma, tikmēr cilvēki vairīsies no iesaistīšanās politikā. Kuram tad gribas diedelēt naudu, uzņemties kaut kādas saistības, pēc tam atlikušo mūžu dzīvot ar domu, ka vari būt kādā "stipendiātu" sarakstā. Tur pat labākās domas par darbu sabiedrības labā izzūd bezcerībā.
gm
g
Nevaru un nevaru vairs sagremot jaunas partijas. Nu ir tā, ka katra partija tikai liecina, ka cilvēki vecajās nemāk vair negrib rast kompromisus, spējas darboties, laboties. Latvieši rīkojas bezmaz kā tie čigāni vecajā anektdotē - Mazgāsim bērnus vai taisīsim jaunus. Lai man piedod čigāni.
smatrii
s
lai kas notiktu, viss noved pie nepiecieshamiibas ieviest valsts finanseejumu partijaam. nav normaali, ka partiju dibinaat var tikai bagaati cilveeki. kas notiks, tikko kaads no vinjiem "vairs negribees"?
zvirbulēnam
z
Tu esi galīgi jocīgs???? Balsojot par tevis minētajām partijām, mēs būsim vēl dziļākās ziepēs.
Ojārs
O
Pirms pāris mēnešiem vēl par SCP, bet šodien vairs nezinu. Tā būtu ļoti grūta izvēle - nāktos ņemt talkā izslēgšanas metodi un svītrot līdz paliek mazākais ļaunums...
zvirbulēns
z
TB/LNNK, Visu Latvijai.
ojāram un zvirbulēnam
o
Un ja rīt būtu Saeimas vēlēšanas, par ko Jusuprat varetu balsot?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas