Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Pēc Zatlera runas Saeimā deputātiem vārdu nedos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Nemakam izmantot situaciju. Tiesam kauns. Bet tacu vairs kauna nav!! Vel ilgi mums, latviesiem, jamacas... Ciena - Janis J. Dimants, Jr.,M.D..
Berta
B
lai lemtu, kā strādāt ar V. Zatlera iniciatīvu par Satversmes grozījumiem, kuru viņš plāno šodien iesniegt parlamentam. = Plāno, plāno! Vēl tikai plāno iesniegt, muļļa tāds! Un Vineta ar' labā: "Lai lemtu, KĀ strādāt". Būtu uzreiz teikusi skaidri un gaiši - kā izgrozīties un tomēr nestrādāt.
Tālivaldis
T
vajadzeeja vienkaarši šo mafiozo klubu( saeimu) atlaist , un bez debateem ...
Oskars
O
Vecais komunists NEPADZINA,savādāk ĶĪNĀ būšot bail.
ātro!
ā
kādam te steidzami nepieciešama psihiatra palīdzība!
...
.
JL kad būs atbilde?
alias
a
Politiskās depates netika atļautas, bet kāpēc tika atļauta Dobelim kārtējā demagoģija?
besaraaps
b
Tas skaidrs katram Saeimistam...iekš koalīcijas, ka zoodenta viedais viedoklis ir viņu glābiņš pēdējais, un nedrīkst tapt viņš apšaubīts. Un laime pilna ir tik tuvu, šiem atļaus atlaist pašiem sevi, vai drīzāk lemt par to kā neatlaist. Jau dzirdu laimes pilnus kviecienus.
Onjons
O
Zvirbulēn :D :D :D
zvirbulēns
z
Kādas debates, kungi, kādas, ja prezidents nolasīs lēmumu par parlamenta atlaišanu ? :)))
ABC
A
Mafijas pakalpiņiem nav laika, jāskrien sauļoties.
JL kad būs atbilde?
J
Pūkainais Jaunā laika dibinātājs, 05.08.2008 22:00 1999. gada 4. augustā Latvijas Banka (prezidents E.Repše) nolēma atbalstīt Latvijas Bankas piedalīšanos maksātnespējīgās a/s „Rīgas Komercbanka” sanācijā un ar Latvijas Bankas padomes lēmumu Nr. 59/2 tika nodibināta SIA „Rīgas Komercbankas rehabilitācijas aģentūra”, kurā Latvijas Banka iemaksāja 15 546 000 latus Latvijas valstij piederošas naudas. 1999. gada 13. augustā Latvijas Banka (prezidents E. Repše) uzdeva SIA „Rīgas Komercbankas rehabilitācijas aģentūra” izpilddirektoram A. Šteinbergam iegādāties 93 781 818 (37 procentus no kopskaita) maksātnespējīgās a/s „Rīgas Komercbanka” akcijas LVL 0,01 nominālvērtībā par kopsummu 15 474 000 latu. Saskaņā ar SIA „Rīgas Komercbankas rehabilitācijas aģentūra” 1999. gada ilgtermiņa ieguldījumu kustības pārskatu šo akciju vērtība nepilnu 5 mēnešu laikā līdz 1999. gada beigām samazinājās par 10 748 000 latiem. Saskaņā ar Latvijas Bankas lēmumu (prezidents E. Repše) 2000. gada 18. maijā visas minētās akcijas tika pārdotas „Norddeutsche Landesbank Girozentrale” („NORD/LB”) par 2 767 383 latiem, un Latvijas Banka šī darījuma rezultātā 2000. gada nepilnos 5 mēnešos cieta zaudējumus vēl par 2 030 617 latiem. Kopējā starpība starp maksātnespējīgās a/s „Rīgas Komercbanka” akciju iegādes sākotnējo cenu un to pārdošanas cenu bija 12 778 617 lati. Tādējādi, glābjot a/s „Rīgas Komercbanka” akcionārus un to ieceltās amatpersonas, kā arī, novēršot sekas, ko bija izraisījusi Latvijas Bankas (prezidents E. Repše) rīcība a/s „Rīgas Komercbanka” darbības uzraudzībā, Latvijas valsts cieta zaudējumus par summu 12 778 617 lat.
alnis
a
koalicija ir vienkaarsi nozelojama savaas bailees no atklatas, skarbas diskusijas. Vareeja tacu uzstumt tribinee Godmani, tas norunaatu triis stundas un visiem buutu miers :)
Onjons
O
nevajadzīga un tukša izrāde.. tāpat kā Godmaņa šīrīta muldēšana pa TV par Saeimas atlaišanas kritērijiem..
alias
a
Varbūt kāds zin - šo uzrunu šorīt kaut kur internetā tiešraidē var redzēt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL:


Opozīcija no prezidenta monologa vietā vēlas dialogu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas