Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Pie Saeimas pulcējas vairāk nekā pustūkstotis Loskutova atbalstītāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ES pats
E
Pametu svarīgos pavasara darbus vien lai paskatītos tuvplānā uz šim cilvēcņiem TP un citiem "īkšķa balsotājiem" . Diemžēl, bet kaimiņiem daudz darba, tāpēc biju it kā citu 5 vietā! Redzēju jau iepriekš pirms Jāniem daudzus "pozīcijas" deputātus kā smagi slimus un pazīstamie Leopolds, Kārlis to arī neslēpa, ka smagi slimojuši... GĀjienā uz Saeimas ēku VISI VIŅI NOŽĒLOJAMI IZSKATĪJĀS. Man šķiet, ka tautas dusmas jau sāk materializēties un arvien vairāk "pozīcijas" vīru kritīs slimībās, autoavārijās vai "dīvaini pazaudēs saprātu"- līdzīgi kā Kalvītis, kuram jau vairs pat elementāras loģijkas nav runā, tikai BAIĻU UN NAIDA radītā emocijas.
labiņā
l
tik labi strādāja konspiratīvā dzivoklī taisot bērnus savām darbiniecēm,ka nepamanīja,ka provokatori izzog 1350000.Brīnos es kā Dienai nav kauna atgremot šos Loskutova trulos murgus.
cita lapsa
c
Kāda jēga no mūsu vāvuļošanas, ja Saeimā, skaidri redzams, taukmūļiem ir pārsvars! Labāk jāiet izteikties 2.augustā un pēc tam tos ākstus patriekt.
lauķe
l
Stulbuma kalngals,Ozoliņ-Soross.
Onjons
O
lēts teātris bija Kalvīša uztāšanās.. riktīga dzīvnieku ferma
geņa
g
Kādi lēti teātri tiek aprakstīti!Pašam kauns nav!Alhokols bieži aiznes līdz smadzenes.
Onjons
O
lai kā jums nepatiktu cienītie, bet ļaudis gāja savas pārliecības un taisnības dēļ!!! un ļoti daudz, kas nebija, sirdī bija pie Saeimas.. un daudziem sirds sāpēja skatoties tiešraidi - cik degraadēta bija vairuma deputātu uzvedība.. un apliecinājās, ka uzvedība kā Lagzdiņa sveiciens armijasbiedram ir viekarsi norma
tiesa
t
Kungs,piedod viņiem,jo tie nezina,ko viņi dara.,Sorosa un Dienas sakūdīti.
monika
m
Skops Soross palicis,tikai pārsimts apaļvaidžus nopircis,lai nostāv 8 stundas.Vai šitas mītiņš bija sankcionēts.?
Ojārs
O
Pie Saeimas bija kādi 100, varbūt kādu brīdi augstākais 200 divu Saieimas opozīcijas partiju aktīvistu. Mani un manu ģimeni, līdzīgi kā daudzus citus pie Saeimas uz brīdi atnākušos, melnādainās britu mūzikas zvaigznes ieskaitot, nevajag pieskaitīt pie Loskutova atbalstītājiem. Loskutova fani brīžiem izturējās agresīvi pret citādi domājošajiem un es, ja es būtu pozīcijas deputāts, es arī izvairītos no kontakta ar šiem pāris partiju faniem, kurus nez kāpēc sauc par tautu. Liekulīgi un demagoģiski izklausās pārmetumi, ka deputāti esot nobijušies un neesot vēlējušies iznākt un padiskutēt ar tautu. Tā būtu tik pat konstruktīva diskusija, cik vēlā vakarā vārtu rūmē ar iereibušu kompāniju. Neviens no tā partiju fanu kluba nebija gatavs klausīties, tā "tauta" nebija tā, kas būtu spējīga diskutēt...
ridziniece
r
JUS PASKATATIES KAS SEZ SAIEIMA.VIENI UN TIE PASI DEPUTATI,KURI GATAVI AR ZOBIEM GRAUST SAVUS KRESLUS,BET NEATDOS SAVU VIETU,JO TADU NAUDINU KO VINI SANEM,TADU MUZAM NEKUR VINI NESANEMS.SEZ SAEIMA MUSU DEPUTATI RUNA PA MOBILAJIEM,KOSLA KOZLENES,SAVA STARPA RUNA,APSPRIEZ SAVAS PROBLEMAS u.t.t.UN SIE LEMJ TAUTAS NAKOTNI.NE!!!!!!VINI DOMA TIKAI PAR SAVU LABKLAJIBU,PAR TIKAI SAVU BERNU NAKOTNI,KA VAIRAK IEBAST SEV KABATA.TAI PASA LAIKA SIMTIEM BERNU DZIVO GRUTOS APSTAKLOS,PUSBADA.UN CIK DAUDZ SLIMU BERNU,KURIEM VAJADZIGA OPERACIJA.VAI MES DZIVOJAM NORMALA VALSTI?????IR TADI DZEJAS VARDI;MES JAUNU PASAULI SEV CELSIM,KUR VALDIS TAISNIBA UN GODS.NEKAD SADU PASAULI MES NEUZCELSIM,JO VALDIBA NAV ISTA UN GODIGA.PAKLAUSITOS,PALASOT NAK SMIEKLI,VISI MILJONARI MUSU KUNGI AUDZEJOT ROZES TIKUSI PIE BAGATIBAS.BET PASKATIES UZ MUSU KUNGU ROKAM,VINIEM NEKAD NAV BIJUSAS UZ ROKAM TULZNAS,JO AR CITU ROKAM VINI KLUVA BAGATI.TAUTA VINUS BARO UN BAROS.NODOKLUS,KO KATRAM NO MUMS NOVELK.TAS IR SAUSMAS~!!!!!!!CITAS VALSTIS PASKATATIES KAS NOTIEK,JA VALDIBA NEIEKLAUSAS SAVA TAUTA.UZREIZ SAKAS DEMONSTRACIJAS,PROTESTIu.t.t.BET MES ESAM AR VISU APMIERINATI.GAISAS DIENAS LAIKA-APLAUPA TAUTU,BET MES KLUSEJAM UN ATLAUJAM MUSU KUNGIEM SPRIEST PAR MUSU BERNU NAKOTNI.PAR LOSKUTOVA KUNGA LIKTENI.JA,KAS BALSOJA PRET LOSKUTOVA KUNGU,TIEM LAIKAM AIZ ADAS KAUT KAS,JO GAISMA LOSKUTOVA KUNGS DAUDZUS BUTU IZVEDIS UN BUTU JAATSKAITAS PAR KATRU LATINU.TADA VALSTI,KURA MES PASLAIK DZIVOJAM,NAV UN NEBUS MUSU BERNIEM SAULAINAS NAKOTNES.TICIET!!!!!
solomons
s
Nevajadzētu aizmirst, ka SA un SS iesākās kā savas partijas mītiņu un piketu aizsardzības organizācijas. Kad mītiņi kļūst agresīvi, reakcija (piemēram TP SA pret JL SS) ir neizbēgama.
zagsims
z
paldies Dievam,tik daudz to mankurtu nemaz nav .500 -tāds nieks vien ir -zagļa,maukura,sliņķa aizstāvībai.
Ludis
L
Reini, Diena nepārspīlē. Man viss ir safilmēts. Bija ļoti daudz cilvēku, vai tad Panorāmā neskatījies? Bija žurnālisti, daudz ārzemnieku, jaunas ģimenes ar bērniem un visiem bērnu ratiņiem, jauniešu bariņi. Pēcpusdien gan daudzi paklīda - gāja prom paēst un tad atgriezties atpakaļ. Cik tad ilgi (kopš 8:30) cilvēks var stāvēt kājās? Līdz apm.15:00 bija kādi 500-600 cilvēku, tad palika nedaudz mazāk.
carlito
c
Kāds pustūkstotis, gavu durvīs saspieduši? Vuisreālākais skaits bija apollo minētais 150, tur ar visiem deputātiem un Saeimas darbiniekiem 500 nesanāks. Dienas faktu sagrozīšanas un pārspīlējumi jau kļūst vnk smielīgi, sāk atgādināts Pravdu, par kuras ziņām visi ņirdza, jo tā melošana jau bija tik acīmredzama, ka nevienam nefanātam nevarēja acis aizmālēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL:


Kāpēc Kalvītis Saeimā ieradās pa sānu durvīm?


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas