Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Policija: Eksāmenu tirgotāji pārdod vecu informāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Renars
R
Taisni taa - vajag liegties. Neko nezinat par to kadi jautajumi tiek pardoti- tik un ta liedzaties un apgalvojat, ka tie ir pagajusha gada. Un ja ari kads nopirks un nopublices un izradisies istie - pazinjojat, ka iespejams, kads ar laika mashinu ir aizbraucis nakotne un nokopejis...
tā ir gan
t
Es arī uzskatu, ka tas viss nāk no Izglītības ministrijas, ne tur svešs ies un tiks klāt tik rūpīgi glabātiem dokumentiem, pie tā iztrādes noteikti ir strādājuši vairāki cilvēki nekā viens, tad noteikti viens vai pat vairāki ir ieinteresētās puses.
Alekss
A
Jāmeklē pārdeveju nevis internētā, bet ISEC un Izglitības ministrijā, visi tikai bļaustās ""bla-bla-bla...tiek pārdots...bla-bla-bla...iered ņi tika pārbaudīti..." izskatas, ka no IM teikta sanak, ka kādam ir pārdabīgas spējas redzēt caur sienam, seifiem un aploksnem, vai nu viņš māk lasīt domas. Idiotisms! Padomaiet tik, kadam, kurš gatavo eksamenu veidlapas/jautājumus ir bērns, kuram jāliek eksamenu, vai tad viņš mierigi sēdēs un neizmantos iespēju piepalīdzēt savai atvasei? Par pārdošanu caur internētu - tie ir 3.personas, kuras nejauši tika iesaistītas šajā procesā, piemēram augstāk minēto personu bērnu draugi/paziņas. P.S. tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis, es nevienu negribu apvainot, diemžēl pieradījumu man nav :) Kā zināms: ir jāsak no vienkārša līdz sarežģītajam, t.t. jācinas nevis ar sekam(examenu pārdošana) bet ar to cēloni(tā vieta/cilvēks no kurienes/kura tiek saņemta informācija par examena jautājumiem).
Dmitrijs
D
nu es 1999.gada, beidzot skolu, nopirku visus eksamenus - matematika, latv.valoda, anglu val. un visi jautajumi tiesam izradijas istie! protams, laiks ir pagajis, un daudz kas ir darits. bet ticu, ka joprojam so to var iegadaties!
laimonis
l
nu, vot. norava kadam censonim biznesu zjurnalisti...
Oskars
O
Ministriem ar komisijām taču jāpelnās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas