Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Policija izsludina zīdaiņa meklēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
erik
e
mosh sieviete bija laba un aizveda bernu uz bernunamu??
dabasdraugs
d
To pamperu firmu sauc "Huggies". Autore to droši vien atveidoja pēc izrunas, jo nezināja, kā to raksta.
tas nav normāli..:(
t
tas ir vienkārši šausmīgi......kā vispār kaut ko tādu var iedomāties-atstāt mazu meiteniiti vienu pašu(nu un cerēt ka kaut kāda sieviete baigi auklēs viņu..) es savu bērnu nekad nevarētu tā atstāt.... man šķiet ka tādiem vecākiem nav tiesību audzināt bērnu,bet labāka dzīve arī nav bērnu namā... man ļoti žēl mazulīti.. :( cerams, ka ar viņu viss ir kārtībā un ka viņai būs normāla nākotne...
agness
a
nu baac.. kaut kaa man liekas, ka staigajot jau pa baariem kaut kur tur pa vidam arii berns ir atstaats.. un pa paalim nespej atcereeties kur..
idiotisms iekš LV
i
Lai piedod man tie, kas ir vecāku pusē - rupji sakot, izkastrēt vajadzētu tādus vecākus, lai vairāk bērnus netaisa, ja nemāk uzņemties par viņiem atbildību. Ceru, ka tāda svešā sieviete vispār bija. Lai Dieviņš stāv klāt mazulītei un palīdz atrast normālus vecākus.
Vatsons
V
Vai tad kāds tic arī vecāku stāstītajām blēņām? Pakratiet labi abus divus, gan jau parādīs, kur bērniņš "nozagts".
AL
A
Kā pazudis, tāpat arī atradies. Bet tādiem vecākiem uz mūžu jātņem vecāku tiesības.
Jānis Ozoliņš
J
Kārtējo reizi ir jāpazūd bērnam, lai kļūtu redzams, cik pazudusi ir sabiedrība savos "zelta teļa ' un izpriecu meklējumos...
Kurmis
K
Vispār jau "haggis" ir skotu nacionālais ēdiens - aitu iekšas aitu zarnās. Ar piedevām. Bet, jā, diezgan smieklīgi: "Pazudis zīdainis. Gaiši brūni mati, zilas acis, ģērbies Hagis pamperos."
L Bizzie
L
LOL what tha fruck is HAGIS anyway
Niere
N
Bernu audi transplantacijai ir LOTI vwertigi
Dzo Friday
D
Vai tas nozime ka kads policists atbrivos savu miksto silto kreslu lai pastradat????
Y
Y
Man vienmēr ir bijusi pārliecība, ka ir jādara viss, lai saglābtu ģimeni un bērni varētu dzīvot pie saviem īstajiem vecākiem, bet, lasot par šādu gadījumu, gribas uzreiz kliegt - šādiem vecākiem bērns (ja atradīsies) jāatņem uz visiem laikiem. Šie cilvēki nav vecāku vārda cienīgi. Viņiem vienkārši mazuli nedrīkst uzticēt, jo tas bērnu padarīs tikai nelaimīgu. Tā, reāls gadījums. Ko tagad darīs bāriņtiesa? Kā reaģēs? Labi vēl, ka nesaka kā parasti - šī ģimene nebija mūsu redzeslokā.
inese
i
Absurda valsti mes dzivojam! Policija tikai mak vaktet ka pilseta novietotas masinas vai kads ritenis nestav zale, kur var noplest soda naudu! Bet pazudis berns nav arkartas stavoklis!!!! Ceru ,ka vecaki sanems sodu pa sadu nolaidibu! Un tiesibas uz bernu viniem atnems!!!!Vini nav pelnijusi bernu! vini ir kretini! Degradejusies dzeraji! Bet ta nenotiks,jo musu valsti nevienam neinterese bernu stavolkis! Musu maja jau nonema 3 bernus un par lielam sausmam pec maminas labosanas(smiekli nenak?) atdeva atpakal!!! Si panema un piedzemdeja 4.kada dzeraju pritona siem berniem jaaug?????KURU TAS INTERESE LATVIJA???????????????????
Kārlis
K
Uzskatu, ka bērna pazušana nav tikai kārtējais negadījums vai noziegums, bet jau sabiedriskās attīstības simptoms, kas liecina par robotizējošā materiālisma dominanti pār ētiku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas