Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Premjers aicina Loskutovu atkāpties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
janis
j
Man ir aizdomas,ka Indra Veipa īstenībā ir Andris Šķēle un Jānis Imša arī ir Andris Šķēle,kurš būtībā ir pats Lembergs ,bet nevainīgais,šķīstais,nepie skaramais Loskutovs ir vienkārši darba laikā nejauši ilgstoši aizsnaudusies Ērkšķrozīte.Briesmoni Godmani,kālab Tu viņu modini?Vai tik Tu netaisies mūsu nevainības ziediņu sist krustā?Par ko tad viņa vienpiedzimušais tēvs viņu loloja un iefiltrēja Latvijas augstākajā činā?
ridziniece
r
LEMBERGA KUNGU GRIBEJA NOMELNOT,TAGAD LOSKUTOVAM KERUSIES KLAT.MAN TA LIEKAS,KA MUSU LATVIJA PREZIDENTS IR GODMANIS,JO VINS IZLEMJ GODIGU CILVEKA LIKTENUS.RIEBJAS KLAUSITIES VINUNETIRAS RUNAS UN KA VINS NOMELNO LOSKUTOVA KUNGU.KADA KOMISIJA??????JUS PALASIET,KAS IETILPST SAI KOMISIJA.VAI TIESAM PROKURORS MAIZITIS ATLAUS SEVI NOLIKT ZEM PAPEZA?????KAS IR GODMANIS????SOLITAJS!!!!KURS SOLIJA,KA LATVIJA VISI DZIVOS LABI.BET UZ SODIENU LABI DZIVO VINS UN VISI,KAS TIKUSI PIE TREKNAKA KUMOSA.MUSU VALSTS KUNGI,KAS FIZISKI NEKAD NAV STRADAJUSI.BET PASKATATIES,KA VINI DZIVO!VISA LATVIJA IR IZPARDOTA KRUSTAM UN SKERSAM.MEZI,LAUKI,RUPNICAS u.t.t.NOVEDUSI TAUTU LIDZ NABADZIBAI.KUMUNALIE MAKSAJUMI AUG,KA SENES MEZA.ELEKTRIBA,GAZE.TE NU SAGAIDIJAM SO BRIVO LATVIJU!!!!!!!VAI TIESAM JUMS NAV KAUNS NO TAUTAS????NE!!!!!!NE!!!!UN VELREIZ NE!!!UN TAGAD,KAD LOSKUTOVA KUNGS IEKUSTINAJA JUSU KRASTA STAVOSOS KUGUS...........VINU STEIDZIGI JANOVAC NO CELA.JAUDZEIKARA,GODMANA,KALVI SA KUNGI!!!!JUMS NAV KAUNA TA RIKOTIES AR CILVEKIEM?????NOST ROKAS NO LOSKUTOVA KUNGA!!!!!!!!!
Jautrais
J
Godmanis spēlē labo onkuli, -"esi gudrs puis, proties godu". Bet te ir maziņš momentiņš 1. Ko nevarēja Kalvītis to izdarīju es. Ja sanāktu augtu prestišs, ja ne tad arī nekas, būvējam komisiju. 2. Kas ir komisijā, Veldre kur " izdevīgie " vēji pūtīs tur sērfosim, vējpūtis būs Limbažu jurnieciņš, kurš valdošiem vējiem savas buras izpleš uz nebēdu un papūš atpaliekošiem.
bac
b
Aicinu Ivaru Godmani atkāpties!
Es
E
Es arī pieprasu.Pieprasu atkāpties Godmani.Godmaņa darbības rezultātā zaudējumi ir daudz lielāki kā Loskutova.
helēnis demakovis
h
ataizt saimu!!!!
Ješka Miķeļā dels
J
Lai arī tālāk dzīvot kakās, aicinu visus balsot par esošo koalīciju. Aber būs tādi kas balsos par kalvīšiem, bruģa zemniekiem, mācītājiem un Lavijas "patriotiem" no LNNK. Sūdīgi ka Latvijā tik daudz aunu!
Ješka Miķeļā dels
J
Loskutovs traucē Kalvīša partijai taisīt "godīg andel" un viss. Varbūt tā nauda pazūda ar TP līdzdalību? Palūdza tantei un viņā ...
Dhago
D
Premjer, sāc ar saviem ministriem!
peter
p
Ierosinu gaidāmājā akcijā ierasties tieši ar lietussargiem kā simbolu.
Uldis
U
Runa jau nav par personālijām. Varētu būt arī cits KNAB vadītājs, ja tautā būtu pārliecība, ka viņš vēl bargāk vērsīsies pret korupciju un iesāktās lietas novedīs līdz galam. Bet šobrīd tas izskatās pēc korumpētu politiķu savas pakaļas glābšanas, novācot ikvienu, kas viņus varētu apdraudēt vai traucē tulkot un pielāgot likumus savu rebu vajadzībām. Jāpanāk, lai prihvatizētāji un viņu stipendiāti pazustu no varas gaiteņiem.
peter
p
Vispār Godmaņa pašreizējā neveiklā uzvedība sāk atgādināt spriedzi Gulbja lietas sakarā.
Alfonsos
A
Godmanis uzskaita KNABā pieļautos it kā "trūkumus":) Sveiciens Aldim Vindačam - KNAB "patriotam"!!! Kalvītim favorīts - izmeklēšanas nodaļas vadītājs Ilmārs Bode; Godmaņa favorīts - finanšu nodaļas vadītājs Aldis Vindačs Ivar, ka neiebrauc auzās! Pirms atreferē, pārliecinies, ka tas, ko Tev uzraksta A.Vindačs atbilst patiesībai!!!:)
Miks
M
Turies Loskutov. Ejam uz refernd.umu.
mērglis
m
par HA HA ;šis cilveeks ir stulbs kaa ciedra miets , taadam var iestaastiit par patiesiibu vislielaakaas muļķiibas , vai arii labs provokaators kuri arii ar praatu ne visai apdaavinaati...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas