Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Premjers atgriežas darbā, ārsti neiesaka

Otrdien, 1.jūlijā, premjers Ivars Godmanis (LPP/LC) atgriezīsies darbā un vadīs valdības sēdi, _Dienu _informēja premjera padomnieks Krists Leiškalns. Pēc K.Leiškalna vārdiem, pēc pēdējās ārstu konsultācijas premjers nolēmis atgriezties darbā. Viņam gan bija ieteikts pagarināt ārstēšanos, taču slimības lapa tiek slēgta.

Dienai teica 1.slimnīcas neiroķirurgs Arnis Ozols, kurš bija premjera ārstējošais ārsts, kad I.Godmanis tika ievietots slimnīcā, viņš pirmdien ticies ar valdības vadītāju un brīdinājis viņu par iespējamām veselības problēmām.

"Pie šādām traumām ir vajadzīgs miera režīms, taču ārsti var tikai rekomendēt, mums nav varas funkciju. Ja pacients uzskata, ka viņam nav problēmu, mēs to nevaram ietekmēt. Premjeram var būt galvassāpes un mēs paliekam pie iepriekš teiktā, ka šādu traumu gadījumā vajadzīgs vismaz mēnesis " teica A.Ozols.

A.Ozols pastāstīja, ka 20.jūnijā, kad I.Godmanis izrakstījās no slimnīcas (ārsti rekomendēja palikt ārstniecības iestādē), par viņa veselības stāvokli rūpes uzņēmās ģimenes ārsts. "Es šobrīd varu tikai draudzīgi konsultēt," piebilda A.Ozols.

Jau ziņots, ka Godmanis (LPP/LC) 18.jūnija pēcpusdienā cieta avārijā. Avārija notikusi Brīvības un Kalpaka bulvāra krustojumā, saskrienoties pasažieru mikroautobusam Sigulda-Rīga ar valdības dienesta automašīnu Audi A8. Godmanim pēc avārijas mediķi konstatējuši deniņu kaula plīsumu un smadzeņu kontūziju, un viņam kādu laiku bija jāievēro gultas režīms.

(papildināts viss teksts)



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas