Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Premjers koalīcijas sadarbības padomē neaicinās diskutēt par mājokļa nodokli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilards
v
Vajadzētu gan aicināt uz diskusiju, un atkārtot vēl un vēl. Lai vienreiz tajās TP smadzeņu krokās sāk kaut kas aizķerties.Nekādas vainas apziņas, nekādas nožēlas. Līdz briljanta spīdumam noslīpēta TP nekaunība..
Ērglis
Ē
Vai Valdim vienam pašam pieder eksluzīvi 51 deputāta balss? Vai arī tomēr viņam vajag partiju atbalstu lai paveiktu neiespējamo. Un ja partijas nepalīdz, tad rezultāts ir tāds kāds ir.
Kas tur ko atlikt,?
K
"Kas tur ko atlikt, jārunā, lai saprastu, kāds ir tālākais scenārijs," - tipisks Dz. Zaķa stils. Vienīgā problēma, ka lielākajā daļā gadījumu viņš tā arī nesaprot ne lietas būtību, ne tālākā scenārija lietderību un sekas. Bet tādam jau vieglāk vadīt frakciju.
dzeris - un
d
Katrā ziņā, tā administrēšana izmaksās daudz mazāk, kā ieņems, un NĪN ir tas nodoklis, no kura maksāšanas biezajam galam izvairīties būtu pagrūti.
njaa
n
Valdi Valdi...atkal ej biezo pavadā...tfuuu...fakts,ka maznodrošinātajiem nodokli nevajadzētu maksāt,bet biezajiem gan...un atkal Valdis aizstāv biezos!!!
Ērglis
Ē
Tāpēc ka ļaudis tiks satraukti, kad būs par apmēram 80 milijoniem vēl papildus nākošgad jāgriež. Pamatīgi satraukti. A tagad biezie TP kundes ir veiksmīgi izvairījušies no nodokļu samaksas par spekulatīvi iegūtajiem īpašumiem.
Oma - Vētras simbols
O
Piedriezušies tie draudi par aizbraukšanu! Brauciet, grieziet sēnes, ja absolūti neko citu šeit neprotiet, kā tikai vaimanāt. Tik daudz patērētāju saradies, kuriem vienalga, kas notiek valstī, jo prot tikai pieprasīt!
Nu gan - kauns!
N
Galīgi garām uz emocijām spiestais bļāviens! Nodokļi ir jāmaksā, tas notiek visā pasaulē, jo valstij kaut kur nauda jāņem. Man arī ir māja un uzskatu, ka o,2 % ir samērīgs nodoklis. Varētu būt izņēmumi, par ko vajadzētu diskutēt.
Senais
S
Vienīgi rodas loģisks jautājums: "Kāpēc vajadzēja ļaudis satraukt?"
Edgars
E
Pēc otrā aizbraucēju viļņa nāks devītais vilnis!
Vētras simbols
V
Tā turpinot,būs ne tikai otrais aizbraucēju vilnis! Būs arī devītais vilnis!
ekonomists
e
Dzīvojamās platības nodoklī vajadzētu ņemt vērā kilogramus uz vienu kvadrātmetru, lai treknie maksā vairāk par kārnajiem.
Dainis
D
Malacis Valdi, pareizs lēmums! Nav ko leļļoties ar to koalīciju, kā ar bērnudārzu. Trīs dažādi priekšlikumi bija, ja nevar izvēlēties, lai paši meklē "pareizo" vai domā, kurai ministrijai atkal nogriezt. Redz, neviens negrib palikt nepopulārs, bet Valdis Dombrovskis beigās paliek vienīgais vainīgais! Toč, gatavais bērnudārzs, ne koalīcija - "ja tu man nedosi konfekti, es ar tevi nespēlēšos".
Alberts
A
Latvijā bez vilcināšanās ir jāatjauno 1995.gadā atceltais progresīvais iedzīvotāju ienākuma nodoklis(ko pieprasa arī SVF),jāsamazina PVN pašiem nepieciešamākajiem pārtikas produktiem un jāatceļ prettiesiskais pensiju samazinājums!
zvirbulēns
z
Nu ko, lācīti, kas gribēja medus modu rokās paturēt, laiks tīt makšķeri :;)))) Jā, tā paiet tā pasaules godība, šodiem premjers -zapšu, fafeļu, maizīšu un alus degustātors, Madonnas plikumu apjūsmotājs, a rīt - nabagmāju sētnieks :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas