Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Prezidents pagaidām nevērtē Loskutova atbildību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Smiekls
S
Kā tad nebūtu ārstu, tie vienīgi atrastos drošās labošanās darbu iestādēs un pacientiem būtu nedaudz apgrūtinoša piekļuve. Bet par labu uzvedību, šos varētu palaist dienas darbos. Līdzīgi kā vieglā režīma ieslodzījuma vietās. Nav jau nekādi slepkavnieki.
Lāpītāja.
L
Nu gan oranžo bļodlaižas planē, kā bikses brīvā lidojumā. Kāda tik demagoģija nepanesās.Ģenprokurors lūk neko nedarot, (pilnīgi tiek ignorēts ka viņi pārbauda visas KNABa lietas kas bijušas lietvedībā), šiem jau gribētos gan, lai viņš rīkotos nevis kā jurists, pēc izmeklēšanas, bet fiksi pieņemtu lēmumu vadoties no boļševistiskās pārliecības.Un vispār, kas te ko izmeklēt-viss skaidrs Loskutovs oranžās šķiras ienaidnieks, nošaut bez tiesas un izmeklēšanas, pietiek ar Troiku =Kalvis,Žeikars un Seglu puisis. Un darbaļaužu vēstules par atbalstu tādu subjektu nosodīšanai vairs nav jāraksta uz Kremli, pietiek te internetā paust savu partejisko bļodlaizību. Kaut kā tas viss ir tik zināms, redzēts un piedzīvots, nemaz ne tik sen.
Kāmis
K
Latvijas politiķi tādi pamīksti, bet mazliet var saprast, nevienam jau negribas tikt uzskatītam pat lielāko valsts ienaidnieku, ar sekojošu apžļembāšanu visos mēdijos. bet mēdiji? par torti auroja uz nejēgu, neiteresēja ne noskaidrot ko , ne kā. un kā būš nakošreiz? atkal bļausim? un nemaz neērti nebūs? prostititūtas ar burtu M. p.s. visu laiku biju pārliecināts, ka Ārsti spēj pieņemt lēmumus.
Sandris
S
Brīnums, ka neviens nav novērtējis faktiski pirmo gadījumu, kad augsta amatpersona seko ētikas uzstādījumiem. Kad atceras sakramentālo: "Lai pirmais met akmeni tas, kas bez grēka!"
Sakāmais
S
Sūdīgi esi novērojis.......
Zagsims
Z
Man kauns par tādu neizlēmību.Šāda Jūsu nostāja pazemo ikvienu godīgu pilsoni.
Musu vadonis
M
Zatlers neko nedara. gaida majienos no koalicijas.
veesums
v
Kā tie prokurori strādā? Visās skaļās lietās apsūdzības garām? --------------------- ---------- Bet varbūt vajadzētu uzstādīt jautājumu: kā strādā tiesneši? Arvien vairāk dīvainu spriedumu! Vai tas atkarīgs no apsūdzētā kabatas biezuma, vai ieņemamā amata un partijas piederības?
Altin Yildiz
A
Par ministriju semināriem, piemaksām un komandējumiem kladzināt proti, bet KNAB rīcībā esošos līdzekļus izrevidēt negribi. -------------------- ------------------------------ ------------------------------ ----- Tā ir. Galīgi fišku nerubī. Bodmanis māca, kalvītis māca, ļaundžeikars māca, nekā. Vai tad tagad ir jānoēd kāds ministrs ???
ak,aks
a
Vai tad beidzot tautai netiks paziņots no kādas biezuma pakāpes tiek anulēta sodāmība.Savādāk es sadomāšos,ka esmu liela sieva,nozagšu kaimiņam no šņores apakšbikses un mani par to ieliks cietumā uz pāris gadiem.Nemusiniet tautu! Sakiet no cik ir paredzētas grēku atlaides.
ZBL
Z
Izmeklēšanu veica valsts policija. Droši vien veica slikti. Ko Jūs nesaprotat?
jaunietis
j
Zoss, Tu esi un klaču bāba arī paliksi! Par ministriju semināriem, piemaksām un komandējumiem kladzināt proti, bet KNAB rīcībā esošos līdzekļus izrevidēt negribi. Vai tad tas nav iekšējās kontroles un likumības revīzijas jautājums, par ko Valsts kontroles skribenti citu ministriju kontekstā rakstīja visu nedēļu! Nožēlojami! Gļēvā Sudraba liek zem sitiena gan Maizīti, gan Loskutovu.
Politika
P
Ar Sudrabu jabūt uzmanīgiem. Viņa pārāk iesaitās politiskajos procesos.
nesaprotu
n
Ģenerālprokuratūrai arī Augstākās tiesas (AT) Senātā nav izdevies panākt 2005.gadā Ludzas rajona pastnieces Mārītes Goremiko nogalināšanā apsūdzētā Vladimira Daliba notiesāšanu. ------------- Kā tie prokurori strādā? Visās skaļās lietās apsūdzības garām?
psihiatrs - zvirbulēn
p
Un nākošreiz Jūs adresēsiet sūdzību kam - dievam tam kungam? Jūs laikam vairs nelietojiet zāles, tas ir ļoti slikti, var atkal beigties ar piespiedu hospitalizāciju!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas