Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - PVD: viesu nams „Kāli” darbojies nelegāli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Baiba
B
Sveicināti visi! mani fascinē latviešu tauta! ka tik kādam ieriebt, uzdirst, iegāzt un pēc tam pasmieties! Man žēl tos cilvēkus, kuri dienām pavada pie interneta, lai tikai kādu nomelnotu - diez vai tie, kuri tik tiešām ir bijuši Kalos var pateikt ko sliktu! Es regulāri vadu kālos pasakumus un iesaku šo vietu saviem klientiem un ne reizi neviens neko sliktu nav pateicis. Un ja runa iet par ēdināšanu, tad šī ir viena no retajām vietām kur ēdināšana patiešām ir uz augsta līmeņa... cilvēkam nekad nav jāsatraucas, ka kaut kas var pietrūkt vai nav ēdams... man kauns par to, ka esmu Latviete un ka man apkārt dzīvo tik daudz nejauku cilvēku, kuri nevis pastieps roku lai palīdzētu, bet iegrūdīs dziļāk sūdos.... man patiešām, mīļie cilvēki, jūs ir žēl.... bet atcerieties vienu - nedari otram to, ko pats negribi!!!! Tādad nerunā par to, ko pats nezini! Ar cieņu Baiba
>>> Sponger
&
Nodokļi tika maksāti nedomājot, jo valstij ar vajag. Vienā rītā pamodāmies pie 21%.Kā dzīvot tālāk? Šmaukties, jo bērni prasa ēst un viņus neinteresē, ka valsts atņem par daudz, lai varētu pastāvēt. Kas bija 5%? Proporcionāla, atbilstoša daļa PVN pieaugumam tirdzniecībā, vai PVN starpība starp iepirkto un tālāk pārdoto ar uzcenojumu. Tagad sanāk, ka tirdzniecība maksā 5-6% valstij, bet viesu nami 21%. Tālākā rīcība prognozējama, jo nesamērīgu nodokli nevar samaksāt.
Nejēga
N
Kurš pateiks, ko man tagad darīt? Un cik var izmaksāt? Mana virtuve un ledusskapis arī nav ne VIDā, ne PVD reģistrēti. Un PVD kontroles arī nav bijis. Un sievai nav ne sanitārās grāmatiņas, ne kases aparāta. Kas nu būs? Un ja nu es tagad saslimšu ar pļūtamo?
Pāķis
P
Jā. Tas ir tā pat, kā " Liellopu aktīvās pastaigas operators ", jeb nepareizi sakot - gans.
žoržs
ž
Vai "akūta zarnu infekcija" ir eifēmisms latviešu vārdam "caureja"?
sponger
s
šajā valstī tikai retais viesu nams uzskaita klientus un maksā nodokļus par savu uzņēmumu. Visi varam nonākt situācijā, kad nākošajā rītā jāiet uz infektoloģijas centru, bet, pārbaudot viesu namu, kur iepriekš bijāt ēdis, tiks konstatēts, ka tur vispār neesat bijis. Kādam kādu kvīti vai čeku arī kādreiz izdod? Reti. Tā kā PVD bija jāsoļo uz pārbaudi kopā ar VID un tad būtu pilna diagnoze. Tagad atkal nekā.
Jepis
J
Nu gan vienīgais grēkāzis. Aizbrauciet uz " Kraukļiem" , tur regulāri pasākumi ar cepšanu, šmorēšanu un vārīšanu. Vai mazums tādu vietu. Valsts ar savu attieksmi tikai veicina nelegālo apriti.
Berta
B
Apbrīnoju tos badakašus, kuri karstumā uz galdiem sastāvējušos ēdienu vēl ņem un iepako bezgaisa maisiņos un turpina turēt siltumā! !00%, ka tur jau naktī bija savairojušies tārpi.
Berta
B
Pērtikas un Veterinārais dienests lai labāk paskatās, ar kādām nelikumībām nodarbojas Rīgas nodaļas vad. vietnieks Jānis Grosbārdis. Tur KNABam būtu, ko darīt, neatejot no viņa kabineta.
:)
:
kāli - saīsināti no fekālijas?... sūdi? :)
gugu
g
Jā, ja būtu reģistrēts un dokumenti sakārtoti, tad gan nekas nenotiktu. Ja vēl saimnieces palīgs būtu sanitāro ghrāmatiņu par 10Ls iepircis ar visu ginekologa parakstu, tad 100% drošiba garantēta.
reality
r
Būsim reālisti - ja firma uzsauc dzērienus un ēdienus, tad pat atturībnieki un veģetārieši dzers un ēdīs !! - un dziedās - jo šeit ir Latvija, šeit ir......Mentalitāte tāda....
mazepa
m
būsim reālisti - ši tik karstā laikā ēst gaļas salātus ir pašnāvība....
ABC
A
Tā kā Ķekavā pilnās burās saimnieko TP, nav brīnums, ka katrs viesu nama saimnieks uzskata, ka nekadi likumi, tajā skaitā sanitārās normas, uz viņiem neattiecas.
borcinsh
b
...bet ja vel kartiigi pameklet - 50% atradisies tadus vai "nepareizi registretas"...!?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas