Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Repše: krīzi "ar dievpalīgu" būsim pārvarējuši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nasing spešal
n
kaut kas mums ar tiem finanšu ministriem nav kā vajag!
pupiņa
p
marsiešu vietā tagad dievpalīgs? incanti...
anglosaxis
a
Bet vai tad citādākus komentārus varēja gaidīt? Šī komentētāju brigāde jau nav tas kontingents, kam drīks teikt ko labu. Dodiet mums ko saplosīt!!!!
grieta
g
es mīlu, tevi - einār!!! jautrība bija visai dienai, a ko sievietei citu vajag :)) kriize paari un var doties uz veikalu iepirkt jaunas kleitas pilniigi mierigi :) eh - atļaušos arī kādu jaunu lūpu krāsu :) bučas!
nIKA 2
n
Šaubos gan.Dod Dieviņ ziemu pārlaist,tad jau redzēs,vai palikšu dzīva.
d'Andris
d
Vakar viņš bērniem maizi un pamperus atņem, šodien viņam krīze beigusies. Einar, vai tu tabletītes nomainīji?
Karamba
K
Varbūt Eināram nospīdējis biržu spekulācijās atķert kādu daļu no sava parāda, un tāpēc optimisms strauji pieaudzis :)
jautrais
j
puisis optimists, būtu labāk reālists.
Tāuntā
T
„Ir iespējams pastāvēt valsts ekonomikai, kuras vienīgie ieņēmumi ir nodokļi no ierēdņu algām, kuras savukārt tiek izmaksātas no nodokļu ieņēmumiem! TAS IR IESPĒJAMS!”(c) kāds Delfos
Bubulis
B
Nu nezinu, nezinu. Mūsu uzņēmumā beidzamo pāris nedēļu laikā ir atlaisti jau kādi 10 cilvēki, neskatoties uz visiem drastiskajiem taupības pasākumiem, kādus ieviesām. Un izskatās, ka tas tik drīz nebeigsies. Tas nozīmē vēl kaudzīti ar pabalsta ņēmējiem. Ka tik nesanāk tā, ka nākamās apkures sezonas var arī nebūt... Bankas visus ir tik kapitāli iebiedējušas, ka cieš komunālie. Beigās sanāks tā, ka bankām piederēs 80% nekustamie, Privātās dzīves publika pārlaidīs krīzi Karībos, bet Latvijā ganīsies nenormāls bars ar izsalkušiem un nosalušiem bezpajumtniekiem.
123
1
Šo krīzi ar dievpalīgu tūlīt būsim pārvarējuši, vai vismaz esam ceļā uz to tad kas tas ir? virsraksts skan - Repše: krīzi "ar dievpalīgu" būsim pārvarējuši. Nu tad kā īsti ir??
tukšā muca
t
Gaišpautis buus kaņepes sapiipeejies , taapeec prieciigs ka kriize paari , mees visu laiku no gada saakuma vilkaam uz veco rezervju reeķina , tuuliit taas beigsies un mees aiziesim briivajaa kritienaa , tad arii iisto kriizi saaksim izjust , s**di buus...
Tvaika ielas aktīvisti
T
Pilnīgi piekrītam Eināram ! Krīze ir beigusies pat vēl nesākusies. Pie mums tvaiķenē arī. Vakar apēdām pacienta Jankas bračkas atnestās kaltētās mušmires un sapratām ,ka lietas Latvijā iet tik labi kā nekad. Ap pusnakti atklājās, ka ,mūsu palātā guļ trīs miljonāri, divi Nobeļa prēmijas laureāti un kāds večuks, kas vairākas reizes slepēnās ekspedīcijās ir bijis uz Mēness un Marsa. Ap diviem naktī palātā ieradās grupa Pink Floyd ar pašu Sidu Baretu priekšgalā, viņu koncertu mūsu palātā it kā esot uzsaucis ārstējošais ārsts Ap četriem Pinku koncis beidzās, tam sekoja izcils striptīzs pēc kura pacietni varēja rīkot intīmas tikšanās ar striptīza meitenēm. Ap astoņiem rītā radās nelielas šaubas, likās ,ka krīze ir atsākusies, jo ārstējošais ārsts kaut ko bļāva par sabrukumu un nodevību, bet es domāju, ka viņš ir smagi maldināts. Vismaz kaltēto mušmiru maisiņš zem Jankas matrača deva pārliecību, ka ar krīzi ir cauri.
vd40
v
kas par optimismu, es ir meema
Ainārs
A
"Kuri ir tie mēs, kas ir parvarējuši?"-tāds, lūk, ir jautājums.:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas