Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Repše lūdz prokuratūru izvērtēt Parex bankas pārņemšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Goga >>>
G
Visu cieņu Repšem, kaut nu kaut kas notiktu šai sakarā...
Prezents
P
Tik tiešām, ko Repše tik neinformēts? Bičevskis tak mīļu dienu apkārt trinās, vai tad nepateica maizes devējam ko pastrādājis kopā ar Godmani? Viens te baigi spēlē uz visu banku!
godmaņa/kargin afers no sakum
g
Pietiktu ar starptautisku banku ekspertu palīdzību pierādīt Godmaņa, Slaktera, Bičevska diletantismu (apzinātu vai neapzinātu), kas radījis draudus valsts bankrotam, lai pasludinātu šos kungus ārpus likuma Eiropā" 100 zvaigznītes no manis. Vēl būtu ieteicams izplatīt šāda veida paziņojumu Eiroparlamenta deputātiem un aicināt boikotēt Godmani.
aa
a
sim kungam nav cita uz ko noverst uzmanibu lai neredzetu pasa nekompetenci.
Politiskaa atbildiba
P
Laiks Godmanim doties uz cietuma pusi, nevis sedet pie leknaa Briseles galda un telot specialistu! Vienigi Latvijaa zin kads specialists vins ir! Nulle un trekna gala iegribu pilditajs. Ari Slakteri ar komandu tiesat!
Parastais
P
tieši tā. Politiķis cietumā dažkārt iztaisās par varoni, turpretim sabiedrībā justies pilnīgi atmaskotam nozīmē politiski mirt lēni un mokoši. Jā, es piemirsu pieminēt Krūmani. Arī uz apsūdzēto sola! Un neļaut ieņemt nozīmīgus amatus!
Bebrs
B
Vislabāk ir izdrāzt Romas impēriju. Tā arī bija liela, rija daudz resursus un sliktie nolaida uz grunti. Vēl tā nevienam vairs nepieder un beigusies sen, sen. Pēc manas teorijas, ja divi drāzēji sastopas ar pieri viens pret otru un drāžamā objekta nemaz nav, tad notiek baigā jautrība, par ko man liels prieks :)))) Es nesmejos par mūsu valsti, bet jāsaprot, ka dažam atbildība beidzās pusgadu atpakaļ ar parakstītiem papīriem un diviem latiem kabatā. Kā sanāca, ka mūsu valsti tajā brīdī pārstāvēja tādi finansu eksperti? Hmm...
ABC
A
"Pietiktu ar starptautisku banku ekspertu palīdzību pierādīt Godmaņa, Slaktera, Bičevska diletantismu (apzinātu vai neapzinātu), kas radījis draudus valsts bankrotam, lai pasludinātu šos kungus ārpus likuma Eiropā" 100 zvaigznītes no manis. Vēl būtu ieteicams izplatīt šāda veida paziņojumu Eiroparlamenta deputātiem un aicināt boikotēt Godmani.
uusainaa draugs
u
man bija uusains onkulis kursh nepaspeeja darbinju izdariit liidz galam un atstaaja latvieshiem to pabeigt. nuja. nepaspeeja nomizot kartupeljus.
Parastais
P
"nekas nesanāks, paliks pa vecam, visi gali ūdenī, ko nu mēs, mēs neko nevaram" ir nožēlojama pozīcija un atkāpšanās pilnīgi bez cīņas. Katram kaujiniekam zināms, ka uzvar nevis spēcīgākais, bet GUDRĀKAIS. Vai Nasings Spešals ir gudrāks par mums? Hāaa1 Tad kāpēc viņu nepamētāt pa ringa stūriem? Šajā gadījumā nav jāmeklē, kā samaksāja godmanim par KK glābšanu, bet gan - vai bankas pārņemšana notika pareizā procedūrā. Kas notiek nepareizā secībā operējot slimnieku - pareizi, slimnieks noasiņo un iespējams mirst. Kas notiek nepareizā secībā glābjot banku - bankas asinsrite (nauda) aizplūst citur. Pietiktu ar starptautisku banku ekspertu palīdzību pierādīt Godmaņa, Slaktera, Bičevska diletantismu (apzinātu vai neapzinātu), kas radījis draudus valsts bankrotam, lai pasludinātu šos kungus ārpus likuma Eiropā.
Bite
B
Repše turies! Izskatās, ka mazliet nolaidis spārnus nekauņu priekšā, bet nevajag: taisnībai, ievērojot cilvēciskas ētikas un morāles normas, Latvijā jāuzvar, ja gribam pastāvēt!
Patiesība
P
""pilsonību par "īpašiem nopelniem" uz paplātes atnesa un saeimā izsita Jānis Peters. Tagad jaunā Pareksa partija SC apsveica Peteru pirmo jubilejā. Pateikties jāprot.
M.Aita
M
Tas, ka prokuratūra šo lietu "skata" jau kopš gada sākuma ir saprotams tā, ka arī turpmākos piecus gadus skatīs untad ēc tam vairs neskatīs - būs jau citas ziepes ko skatīt. Bet Repše (vai arī SVF) grib , lai paskatās ātrāk. Savukārt, lielie "onkas" domā, ka vajadzētu "skatīt", tāpat ā iepriekš - lēnāk.
hmmm...
h
bet nu tas tā - fasona pēc - tik vien ka repsiks var liekus +punktiņus pie reizes pie faniem savākt ...
hmmm...
h
tagad - kad VALŪTAS FONDS iedeva drusku iekšā .......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas