Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Rīgas koncertzāles nauda tiek Padomju okupācijas memoriāla projektam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
borcinsh
b
...nebutu slikti ja "diena" informes par Banka Konto numeru (shajam projektam) , kur var parvest bishkin naudas
AL
A
Vai tad Nils pieļaus, ka viņu un lielāko Rīgas iedzīvotāju daļu sauks par okupantiem? Viņi taču ir atbrīvotāji un tamdēļ visa nauda jāiegulda pārdaugavas okupantu - atbrīvotāju staba un tā apkārtnes sakopšanā. Vēl jau lēnām jākrāj nauda ielu plāksnīšu nomaiņai, jo atbrīvotāji 20 gadu laikā nav iemācījušies valsts valodu un nespēj orentēties ielu nosaukumos. U.t.t.
homo soveticus
h
Ilgi domāju, kā atbildēt uz Tavu padomju laika demagoģiju un nolēmu nav ko pūlēties, tikai pats sasmērēšos. Bet latvieši, mācāties no šī tipiņa! Viņs aizstāv valsti, kurā pagājušā gadā vien 90 cittautieši tika noslaktēti rasistiku motīvu dēļ, kur neonacisti brīvi soļo par ielām un sporta pasākumos atzīmē Hitlera dzimšanas dienu, kur dažās skolās mācā, ka viens no diviem pagājušā gadsimta lielākajām bendēm ir varonis, un viņš vēl šitik paštaisnīgs savā kritikā par kaimiņu! Latvietim par sevi pietiek drusciņ melnu aiz naga atrast un viss slikts. Mācāties tautieši!
Nezinu gan...
N
Vai prātīgāk nebūtu jau laicīgi celt pieminekli atjaunotajai Latvijai, kuru pašu bāleliņi savām rokām un šaurajām pierītēm bez kara vai stihiskas nelaimes padsmit gadu laikā noveda līdz izputēšanai? Pie tās tak neviena okupācija nav vainīga... :(
v aldis
v
komentetājiem- starp jums nu navb neviena deportētā tajos briesmu gados ,te tikkai var just mutantus kas dzimuši no tā paša stalinisma un kā parasti vieni aizstāv savu māti -zīdītāju stalinismu ,citi mēgina noviņas atrauties tālāk ,tāpat kā šodien cīņa par vietām pie varas siles >represētie izdzivoja lai atgriestos mājasun dzivotu un nomirtu savā sēta paglabāti savos kapos atstātu te dzivot savus pēctecejus , bet ko mutanti piedavā :mazberniem-IRIJU uc valstis/jaunā deportacija/ pašiem cilvecigu vecumdienu vietā -lielāku nabadzību ar katru dienu un jaunu monstra pieminekli/lai ,,neaizmirstot ,, ko kam vai paši tie monstri savus priekštečus
Mensch
M
teikums latvieši žiidus šaava nav iisti pareizs , žīdus šaava atsevišķa mazskaitliiga grupa , vienkaarši slepkavnieki , taadi ir katrai naacijai , tiklab krieviem , tiklabi pašiem žiidiem , Berija ar bija žiids, ja kas un prakstiija naavesspriedumu krievijaa arii tuukstošiem saveejo proti žiidiem , taapeec jau psrsaa nebija tautiibas žiids , labpraat visus buutu pataisiijuši par vienas tautiibas iemiitniekiem , žiidam starpcitu nekur veel liidz šim briidim nav dzimtenes , Israeelu maaksliigi izveidoja 1948 gadaa , arii visu tautiibu teetiņš taadu patversmi žiidiem radiija , proti Birbidžiana , taalajos austrumos , taaka necepieties , tas izskataas peec neokomunista , negramu labaaks par fašistu...Čepurova k-gs , ja pats šos komentaarus lasiet!
Wow!
W
Laikam vajadzētu atlikt uz pāris gadiem. Bet okupācijas pieminekli Pārdaugavā gan varētu nojaukt arī krīzes laikā. Tas ir lēti - uzspridzināt, bet gružu izvešanu uzdot celtniekiem-bezdarbiniekiem.
100%
1
Dombrovskis rīkojas ļoti saprātīgi un lieliski. Vienkārši un skaidri - un nekādas demakovas virtuālās darbības, kas maļ tukšu gaisu un šķiež cilvēku laiku viņu neattur. Demakovas (un tēpistu) kret'īniskā kultūras nozares privatizācija ar paviršiem projektiem', kurus izstrādā mīļi oranži cilvēki, VĒL NEKAD NEKĀDUS REZULTĀTUS NAV NESUSI - tas daudziem šķiet pārsteigums, bet, ļudis, papētiet viņas darbību pēdējo 20 gadu laikā - NEKAS UN NEKUR NAV SANĀCIS, jo viss ir mākslīgs un neprofesionāls. Apsveicu Dombrovski!
njā
n
Kas tad mums bagātajiem nekaiš?! Viens Okupācijas muzejs jau ir, tagad celsim vēl memoriālu! Lai tie mazturīgie ar pensionāriem preikšgalā iet ieskrieties, vai ne?!
lauķe
l
Beidzot viens prātīgs lēmums, citādi mums izaugusi jau vesela paaudze, kas lāgā neko nav dzirdējuši par krievu okupācijas laiku, toties M, Džeksona aiziešana viņiem šķiet kā pasaules gals!
sociāldemokrātija
s
Uz memoriālu gaida visi celtiecības biznesa bezdarbnieki. Represētie gaida uz cilvēka cienīgām pensijām!
Andis
A
Memorials salidzinot ar arhitekturas tamem ir tirs nieks, un represetie uz to gaida jau daudzus gadus, tie ir pelnijusi atceres vietu.
vaimandie
v
Atvainojiet par jautājumu nevietā: "Ko jūs domājat par memoriāla celtniecību krīzes apstākļos?" ;)
Wow!
W
A-a, tagad pieleca! Vienkārši viņš gribēja notēlot, ka tas ir latvieša viedoklis.
Wow!
W
Čepurovs šodien gan pieklājīgs - jau vairākas reizes latviski uzrakstīa, un ne reizi krieviski! Kas notiek ar Cilvēku? Varbūt labojas jau?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas