Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - SAB rūpīgi pārbaudīs Bičkoviča atbilstību pielaidei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dend
d
es par...
lno
l
Viss turpinās: AT priekšsēdētāja amatam izvirzīts kārtējais kr...ietnais "darītājs":) Nu nevar taču nozīmīgam postenim, no kura lēmuma atkarīgi daudzu bagātu tautiešu likteņi, izvirzīt cilvēku, kura skapī nav skelets! Iedomāsies vēl, ka nevienam nav jāatskaitās un pat nedomās piedalīties ķēķa sarunās!:)
sr
s
Vai tad tiešām jaunāku un izglītotāku nav? Šim jau laiks makšķerēt.
organizēta grupa
o
Guļāns ar saviem vietniekiem organizētā grupā paši sev prēmijas izrakstīja, bet viiņa vadītā tiesu sistēma par šādu pārkāpumu ir notiesājusi ne vienu vien uzņēmuma vadītāju. Bet Guļāns vismaz izskatījās cienīgi.
Zemgale
Z
Es nu gan tik stipri uz Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesas spriedumu, ar kuru atzīts, ka I.Bičkoviča sadarbība ar VDK nav notikusi, nepaļautos. Es uzskatu, ka tiesnesis Ziedonis Strazds ir korupnēts, un tādi jau pret "savējiem" ir stipri saudzīgi.
zvirbulēns
z
AT plēnums viņu izvirzīja, un tas lielais jautājums gudrīšiem, kur te ir problēmas? Manuprāt, Bičkovičs ir pieredzējis un godīgs tiesnesis, un par to liecina fakts, ka viņš tika izvirzīts ar būtisku balsu pārsvaru.
Antons
A
Bičkovičs atbalsta korupciju tiesnešu vidū, viņš izliekas nedzirdām, ko saka nevalstisko organizāciju, piemēram biedrības Par godīgumu tiesu varas sistēmā Temīda pārstāvji. Viņš noraidīja VVF priekšlikumu tiesnešiem pašattīrīties.Pēc tam notiesāja Tāleri un Poļikarpovu... Viņš bija kurls, ka rakstīja par nelikumībām Alfa Baumaņa vadītā Rīgas Latgales priekšp. tiesā pie D.Mašinas, J.Zaškinas, I.Janēvičas...viņš nekad nesauks tiesnesi pie disciplinārās atbildības pat tad, kad to pieķers ar kūpošu pistoli vai korupcijā, jo viņš ir šī laika produkts.
latvietis
l
Protams, ka sāp sirds. Skaistā, svētā, godīgā Latvija ir pārvērsta līdz nepazīšanai. Padsmit gados, godīgi strādājot tepat uz vietas, ir izaudzis tik biezs miljonāru slānis un tam pretī tik daudz nabadzības. Likumdošana sakropļota, vai izveidota par labu tikai vienam slānim. Varbūt, vajadzētu šodien runāt par inteliģenci kopumā, kas varētu pacelt tautu. Tikai tai tautai ir jāatgriež ticamība saviem līderiem, arī advokātiem, tiesnešiem no cumftes jāpadzen negodīgie, nu nevar ar tiem auklēties.
boris
b
Tiek apstiprinats ka ar Latvijas neatkaribas iegusanau padomju vara un ietekme nekur nav pazudusi. Ar tadu domasanu un punktieresanu musu valsts tiek vadita. Tas ir viens iemeslis Latvija maza atpalikusi nozelojama valsts. Izskatas ka sim patik dzert. Laikam viegli noperkams
Hangman
H
Vins pardot savu mati vai vecmamu organu transplantacijai
Hangman
H
Vins pardot savu mati vai vecmamu organu transplantacijai
kartejais padomju dombiedrs
k
neuzticos sim vai valdibai. cits nav ko piebilst
ku ku
k
:D :D :D
sirdsapziņa
s
galvenais jau ir sirdsgudrība un inteliģence, tās šai sejā kā ar cirvi iecirstas :)
SEJA
S
seja šim vīram tāda neveselīga - nez, vai šis ko nesvaigu apēdis, vai tā sirdsapziņa savu daili rāda?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas