Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Saeima noraida deklarāciju par Tibetu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nožēlojami
n
PRET: Buhvalovs Valērijs PCTVL Buzajevs Vladimirs PCTVL Deņisosvs Oļegs SC Dolgopolovs Sergejs SC Fjodorovs Sergejs SC Kabanovs Nikolajs PCTVL Klementjevs Ivans SC Mirskis Sergejs SC Mitrofanovs Miroslavs PCTVL Pliners Jakovs PCTVL Ribakovs Ivans SC Rubiks Artūrs SC Sokolovskis Juris PCTVL Tutins Jānis SC Vidavskis Aleksejs SC Zommere Ērika TP Paskatieties, kādā kompānijā iekļuvusi Zommere no Tautas partijas, kas no 3.maija uz nedēļu ar "deputātu grupu" laidīs uz Ķīnu.
Lelle
L
Ieprieksh atvainojos par rupjiibu, bet citaadi to nenosauksi kaa-komunisti komunistiem lien..."my za odjin Khitaij..." KAUNS PASAULES ACIIS!!!
Ansis
A
Kāds man kauns par mūsu parlamentu! Kur tādi bezmugurkaulinieki rodas??
free Tibet!!!
f
kauns dzivot tadaa valstii... arvien vairak un vairak...
AV
A
Vārdi, ka Ķīnai pašai jātiek galā ar saviem tibetiešiem ir pilnīgi aplami. Tad jau arī par mums varēja teikt - lai tie krievi paši tiek galā ar saviem latviešiem. Un mēs jau tur nebūt nejaucamies - tiek prasīts vienīgi izbeigt vardarbību un uzsākt sarunas. Tad jau nu gan lai viņi tur paši tiek galā. Bez tam tibetieši jau nemaz neprasa savu valsti, bet tikai autonomiju. Kaut gan viņiem uz to būtu pilnīgas tiesības, jo savulaik Tibeta bija patstāvīga valsts /un gandrīz divreiz ilgāk nekā mēs pirmskara gados.
@
@
Rīt uzrakstīšu Islandes vēstniekam vēstuli, par vienas tautas priekšstāvju īso atmiņu, lūdzot nākošajā reizē nesteigties draudzēties ar tiem, kam pašu ēna izraisa bailes. Ka tik kaut kas nenotiek - tā viņi domā, un gremo. Un gulšņā. Un domā, ka domā.
Janis D.
J
Kauns. Patiesam kauns par valdibu, par to isajam atminjam, par to biezajiem makiem, par to ieganstiem un vavulosanu. Kauns par to, ka sadi cilveki sezh saeima. Mums butu jabut pirmajiem, kas atbalsta siko tautu tiesibas uz neatkaribu, pasnoteiksanos, un brivibu. Si ir reize, kad visai "politikoshanai" par to, cik daudz labu mums Kina dod un vel tur kadiem murgiem, butu jamet pie malas un taa nopietni janostajas cilvektiesibu puse. Bet taa vieta mums ir pakalpinji un sava labuma vaceji, kam trukst speka. Un si bija tikai deklaracija. Nevis musu karaviru sutishana kaut kada kara, nevis diplomatu izsutishana, nevis Kinas boikoteshana.. tikai vardi par to, kas butu jauki. Un pat tam siem cilvekiem nav ieksha speka. Kauns. Sim gljevums ir nosodams!
TanteSidra
T
sasmidinaji, paldies. :)
@
@
Cik patiesi vārdi ... un cik bēdīgi to konstatēt. Kalpiem tiešām pie brīvlaišanas īsa atmiņa parādās, tiklīdz jauni zābaki iegādāti.
@
@
Gnīdas.
Bins
B
Tante - komuniste, nekompromitē savējos. Isto komunistu lozungs bija: "brīvību - brālību - vienlīdzību!"bet ne - "lielvalstu šovinismu!" Un, starp citu, tava surogāt-komunistu partija ir aizliegta - ņem vērā!
Bins
B
Tante - komuniste, nekompromitē savējos. Isto komunistu lozungs bija: "brīvību - brālību - vienlīdzību!"bet ne - "lielvalstu šovinismu!" Un, starp citu, tava surogāt-komunistu partija ir aizliegta - ņem vērā!
dzimmijs13
d
Jā, vēl tikai nekādi neizprotu Leiškalna loģiku - kāds sakars Tibetas autonomijai ar to ka Ķīna savlaik oficiāli neatzina Latvijas iekļaušanu PSRS? Tas no Ķīnas puses bija ļoti labi, bet kādas kopsakarības ar šodienas deklarāciju? Gandrīz vai iznāk, ka Leiškalna kungs iedomājies ka atbalstot Tibetu esam pret Ķīnu, pret haņu tautu kā tādu! Vai viņš galīgi saspiedies, vai atkal ko nesaprotu? Mēs esam par Tibetas autonomiju, nevis pret Ķīnu un ķīniešiem, nepavisam ne uz to pusi. Tad jau pēc šādas loģikas iznāk, ka savlaik Latvijas neatkarības pieprasīšana bijusi vērsta pret krievu tautu! Galīgs sviests.
Suņu Jēkabs
S
Domāju, šis jautājums jāatstāj Ķīnas ziņā - lai viņi paši tiek galā ar saviem tibetiešiem. Mums tur nav ko jaukties.
ddddddd
d
BEIDZIET ĀKSTĪTIES AR TO TIBETU! NAV KO DARĪT???? SAUCIET VIŅUS UZ LATVIJU un UZTURIET, būs asemilācija un darbaspēks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas