Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Saeima palielina priekšvēlēšanu tēriņu "griestus"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzeris
d
Vispareizāk būtu kādu nedēļu pirms vēlēšanām vispār aizliegt jebkādu reklāmu, kā tas dažās valstīs ir.
Žanis
Ž
Lai jau tērējas, bet mums vajag izlikties, ka viņus neredzam, it īpaši, kad runās onkas zinātnieki un slavinās kādu partiju.
Lelle
L
Var piečakarēt tautu ar oranžām lupatām, bet zvaigznes nepiečakarēs...bandītu laiks iet uz norietu...
Alekss
A
2.augustā uz referendumu! nost šo zagļu Saeimu! atklāts paliek jautājums - KURŠ būs tik varens, ka ierosinās Saeimas atlaisšanu, ja referendums notiks.
Oskars
O
VIENĀ VĀRDĀ , BANDĪTI !!!!!
Elektors
E
Vai gaidīji ka šī t.s. Saeima pieņems kaut ko vēlētāju vai tautas interesēm atbilstošu? Jācer uz atlikušajiem damokla zobeniem, kas dažiem labiem varētu nogriezt finansējumu..
Vuarzazi
V
Atbalsts bagatiem pret nabagiem. Inflacijas apstaklos, bagatie paliek bagataki, nabagi nabagaki, pensiju un krajumu pirktspeja dilst.
Kabula
K
Ja tā nauda netiktu pastāvīgi zagta no valsts un tās iedzīvotājiem, ar prieku noskatītos, kā TP un kompānija iztērē kaut miljardu savām pašapmierināšanās kampaņām, lai nākamajās vēlēšanās dabūtu katrs savus patiesi pelnītos 4,9%
nu ja
n
konkrētie likuma grozījumi viennozīmīgi atbilst partiju īpašnieku, nevis vēlētāju interesēm. Var tikai minēt, no kurienes konkrētajiem likuma pantiem par fizisko personu limita paaugstināšanu un priekšvēlēšanu izdevumu "griestu" paaugstināšanas apmēru auga kājas, un kāpēc gada laikā (!!) netika atrisināti līdzšinējie partiju finansēšanas likuma problēmjautājumi. Nudien, liela daļa šīs neleģitīmās Saeimas deputāti, cītīgi strādājot partiju īpašnieku interesēs darbojas tā, it kā būtu vinnējuši loterijā lielo lozi, un viņiem vairs nebūtu nekādu saistību attiecībā uz vēlētājiem.
dzeris
d
Nav nekāda nozīme, kādus noteikumus pieņem, ja tos var pārkāpt un praktiski palikt nesodītiem, kā tas ir tagad, toties var sodīt cilvēku, kas šos pārkāpumus konstatē. Pilhnīgi droši, ja būs nauda, un TP tā ir, nekādi noteikumi netiks ievēroti, ies vaļā gan pozitīvisma, gan apmelošanas kampaņas, jo Latvijā, kā izrādās, uzvarētājus netiesā, lai arī cik pretlikumīgām metodēm šīs te uzvaras panāktas. Vienīgā cerība, ka vēlētājs vairs nebūs tik infantils un viegli ietekmējams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

dfdsf

"Dārgāka palikusi ne tikai desa, maize un benzīns, bet reklāmas ir trīskāršojušās cenas ziņā."

Māris Kučinskis (TP)

"Ja mēs neierobežosim šādas bezjēdzīgi dārgas kampaņas, tad ne tikai partijas, bet arī demokrātija pārvērtīsies par fasādi."

Sandra Kalniete (PS)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas