Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Saeimai neuzticas 76%, valdībai – 67%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Es domāju,kad ir visi 80%........jo VALDOŠIE referenduma daudz BALSIS sadedzināja krievu FIRMĀS,kur kausē vadus.
Hi hi hi
H
Profesore Krezūtīse būtu nu labāk paklusējusi Par to Saeimu un Valdību,bet labāk būtu pastāstījusi tautai kā miņistrīts Krezūtīs lembja naudu aizņēmās uz neatdošanu... Estētiņu ģimenīte...
dzeris - Derks
d
Tas neko nedotu, jo saeima ir lemtspējīga, ja piedalās 51 deputāts.
Sestdienis
S
Dīvaini gan, kur palika tie 60%, kas 2.augustā pauda kvēlu uzticību valdošajām partijām, neejot uz referendumu? Laikam aptauju taisījuši sorosīti.
Inde
I
...kā tajā anekdotē - ir meli, lieli un ir statistika;P
Derks
D
Godmanis labi strādā, tur arī rezultāti, cik irgi var klausīties jēlas opozīcijas nesakarīgā vāvuļošanā ! Ja opozīcija netrīcētu par savu aldziņu, bet domātu par tautu, tad nākamajā dienā VISI noliktu mandātus, paralizētu Saeimas darbu un būtu jaunas vēlēšanas, citādi tādi pesteļi vien... tauta arī piekususu opozīcijās ķengas uzklausīt., nav rīcība- konkrētas rīcības.
Kabula
K
Tāpēc, ka viena lieta ir attieksme, paviasam cita - reāla rīcība un motivācija.. kāpēc viens pensionārs var nokrist un atdzist ļaužu pilnā pieturā? ne jau tāpēc, ka visiem klātesošajiem būtu pilnīgi vienaldzīga attieksme pret cilvēka dzīvību..
dzeris
d
Tad kāpēc uz referendumu, kura pozitīva iznākuma gad. saeima būtu spiesta savu darbu uzlabot, aizgāja 40%, nevis 67%? Tīem 27% personības šķelšanās - no vienas puses, neuzticas, no otras puses - mainīt nekā negrib? Vai arī ģenētisks kalpa sindroms - varu var nemīlēt un tai neuzticēties, bet iet pret to nedrīkst?
interesentam
i
Uz šo jautājumu, visticamāk, Tev varēs atbildēt Arnis Kaktiņs vai jebkurš cits politologs & pētnieks, nevis kāds no šejienes komentētājiem. Ja vien, protams, cien. komentētājs pats nedarbojas socioloģisko aptauju firmās. Vai arī Tu vari google.com ievadīt atbilstošos atslēgvārdus un šo informāciju sameklēt pats. Taču es nez kāpēc sliecos domāt, ka tie cipari tādi arī ir, un nepaies pārāk ilgs laika sprīdis, kad tie būs vēl traģiskāki (ne priekš mums, protams, bet priekš TP & Co gan).
Aijaijs
A
Aijaijai, , kā Dienai neveicas, viss, kastiek darītsir pret pašreizējo valdību nepietiekams, bet Godman's izrādāsstiprāks,......
beta
b
Vietējo metodoloģiju guru Dobelis, Kalvītis, Gundarbērziņš un NRA gandrīz pilnā sastāvā...:)))
mērglis
m
peec šodienas preses apskata man liekas ka neuzticas jau visi 90% , uzticas tikai tie 1000 milj. un tie kam vienalga...
interesents
i
Vai drīkst pavaicāt, kas tās tādas starptautiskās metodoloģijas pēc kurām SKDS veicot savas aptaujas? Un kā tās atšķiras no vietējām metodoloģijām?:)))
valdis
v
Nu jau gan varēs dziļi apvainoties - tik labi strādājām, dienu un nakti par tautu vien domājām(skat. Imanta Kalniņa tumsonīgos izteikumus). Lemberga lietas virzība skaidri parāda, ka šī politiskā "elite" ir sapuvusi pašos pamatos, Latviju uzskata par slaucamu govi, bet mūs par kvaukšķiem. Cerēsim, ka tas iegravēsies tautas atmiņā, citādi cerību nav.
Ieva
I
Es jau nesaku, ka var no statistikas viedokļa, taču no attaisnošanās viedokļa gan, tāpēc arī mans ieteikums attaisnotieskārajiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas