Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Saeimas komisija neatbalsta Breša un Staķes priekšlikumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haha
h
Nu beidziet, tas tak vajadzīgs, lai neciestu nevainīgais Lembergs.
IM
I
Pirmkārt ir divas lietas - ir līdzekļu iegušana noziedzīgā ceļā , un tad ir šo noziedzīgi iegūto līdzekļu atmazgāšana. Kāpēc tāda ažiotāža tieši ap to līdzekļu atmazgāšanu? Kam tas izdevīgi , vai kurš ir tik naivs ka cer ka apkarojot līdzekļu atmazgāšanu izdosies apturēt arī noziedzīgu līdzekļu iegūšanu. Manā izpratnē galvenā uzmanība pienāktos tieši noziedzīgu līdzekļu iegūšanas apkarošanai , un tad , kā papildus pasākumi , vēl arī noziedzīgu līdzekļu apkarošanas pasākumi. Katrā ziņā visu likt tikai uz atmazgāšanas apkarošanu , nu manuprāt tas ir neiespējams pasākums , vai nu arī visiem labticīgajiemiem būs beigas. Un kāda jēga tad būtu piebeigt tieši labticīgos biznesmeņus , vai visus citus labticīgos? Uz kā rēķina? Uz ļaundaru rēķina? Sak nebūs neviena labticīgā , izmirs arī visi ļaundari? Nu tāda politika manuprāt nu galīgi nekur neder. Tāda politika ir nekas cits kā pašu ļaundaru izstrādāta politika. Tā teikt tā ir polika - lai dzīvo visi ļaundari un izmirst visi labticīgie. Ha ,beigās vēl izrādās ka ļaundari (noziedzīgu līdzekļu ieguvēji) nemaz nav tie īstie ļaundari. Tie īstie izrādās ir tie labticīgie , kas ar savu labticību (ticot labajam), ļaujas sevi apmānīt. Tātad tie ļaunie nav vis tie kas mānās , bet gan tie kas ļauj sevi apmānīt. Nu galīgs absurds tak , manuprāt.
TV
T
Tā kā Latvijas prezidentam nav drosmes atlaist visu Saeimu, to jadara atsevišķi. Tagad, par nepārtraukta brāķa ražošanu likumdošanā, padzīt Bresi un Staķi bez kompensāciju izmaksām.
Pensionārs
P
Atkal šī Staķe par kaut kādām nelikumībām. Nepietiek ka pensionārus čakarēja. Kaunēties vajag par savu rīcību.
Janka
J
Un tagad nāk Mutatis mutandis 3 nākamā sērija, ceturtdien, Saeimas sēdē Ministru kabinets ir iesniedzis grozijumus Ministru kabineta iekārtas likumā, kuri paredz ka MK varēs izdot MK noteikumus par visu ko neregulē likums (tostarp kārtību kā tiek izvēlēta KNAB vadītāja kandidātūra, ko tomēr vajadzētu atrunāt KNAB likumā), kas faktiski nozīmē Satversmes 81. panta atdzimšanu.
Uldis
U
Uzspiedīsim vēl! Varbūt izdosies dabūt Strīķi par KNAB priekšnieci?
beta
b
Ieteiktu tik ļoti nelīksmot par komisijas veselo saprātu. Tas izriet vien no tā, ka šī likuma pieņemšanu paģēr ES ar savām prasībām. Šim likumam bija jābūt pieņemtam jau pagājušogadu. Pie tam pieņemtam tādā formā, kā to prasa ES, nevis kā Latvijā kādam iegribas. Ne velti Zatlers, tāpat kā VVF grozījumus drošības likumā, atmeta to atpakaļ... Neba mūsu prezidenti paši tik gudri, cik viņiem kāds pasaka, ka tā jau vairs nav tikai jūsu smilšukastes kompetence... Puzes Napoleonam Vaterlo...:)))
njaa
n
Ko Saeimaa dara šis te aizvēsturiskais dinozaurs ar nosaukumu "bresis"? Vai vinš ir jurists, advokats vai kas tamlīdzīgs, ka var iesniegt īsā laikā 2 komplicētus juridiskus likumprojektus? Atbilde ir nē:, vinš ir parasts zemnieks, kas izpilda "pastnieka" pienākumus. Tas var notikt tikai šeit, tikai Latvijā :)
AD
A
Kā tad tā? Varbūt jāievēro samērīguma princips: pēc panākumiem KNABa graušanā mazliet jāpiebremzē mazāk "aktuālā" frontē?
ululiņš
u
Bikses pieķēzīja. Aiz bailēm, ka Zatlers patiešām var atdot likumprojektu atpakaļ otrreiz un atkal ies vaļā parakstu vākšana.
ABC
A
Staķe nav juriste un par juridiskām niansēm var spriest tikpat kompetenti kā par relativitātes teorijas pamatpostulātu interpretāciju. Prieks, ka komisija nav pakļāvusies šantāžai.
Skepse
S
pastnieks Bresis saņēmis jau otro dzelteno kartīti - vajadzētu tā ka prasties un pazust no skatuves pavisam!
who cares
w
"Naudas mafisti Bresi nolinčos, ja viņš nevarēs šo likumu dabūt cauri!" === Nav liela bēda, tobiš - "uz veselību!"
ZBL
Z
Esat kaut ko dzirdējuši par pāra likumu? Ja ir radīts viens brāķis, tad uz otru ilgi nebūs jāgaida. Mūsu Saeima tādus var saražot dučiem.
?
?
Kā tad tā , komisijas kungi ? Sirdapziņa ierunājās , vai Puzes invalīdam bija lēti argumenti?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL:

Plašāk par prokuratūras iebildumiem un ZZS frakcijas argumentiem lasiet šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas