Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 28. oktobris
Ninona, Ņina, Antoņina, Oksana

papildināta - Saistībā ar Madonnas koncertu pastiprināti uzraudzīs Tallinas šoseju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pičuks
P
Pēc koncerta ap 2-3 naktī LV teritorijā nebija nevienas ekipāžas. Visi solīdi brauca, daži lidoja. Bet satiksme normāla un cilvēki gandarīti un pieklājīgi. Kaut biežāk tā!
aldis
a
uzmanibu-uz tallinu brauks premjers un prezidents lai apgutu pareizu tautas izklaidesanas makslu no madonnas, jo pasi jau publiski stostas un svist ka maukas greksudze ! bet Vp uzmanis lai sos neapcura no garambraucosajam automasinam !
aldis
a
Tie nelgas no LR Vp iedomajas ka nnu jau vares slaukt naudinu ! Bet visdrizak tapec ka uz to koncertu brauks ari Latvija valdosas politmafijas parstavis DOMBROVSKIS. Nulai kads vienkarsi neiedomajas lidz 18.novembrim to dzivnieku pasugas parstavi nosaut.
Beda
B
Varu iepriecināt līdz 21 radari vēlāk ekipāžas!!! Bļāviens nāk!!!
@
@
Domāju, ka tas viss tikai tāpēc, lai beidzot īpašais Prezidenta eskorts arī soda maksātājos iekļūtu. Jo brauc jau kā pēdējie āži.
domas
d
Apbrīnoju AŽIOTAŽAS par jebkādiem IZKLAIDĒTĀJIEM, domāju , mērot, viņi ir TREŠĀS ŠĶIRAS CILVĒKI,izklaidē citus.......
renrins
r
Par tām amatpersonām runājot. Man radās jautājums, vai tik amatpersonas neizmantos dienesta auto, lai tiktu uz konci. Nav jau žēl, lai tak cilvēki izklaidējas brīvajā laikā, BET lai nebrauc pa valsts (nodokļu maksātāju) naudu (bendža un amortizācijas izdevumi). Ja brauks ar privātajiem vāģiem, tad man nav nekādu pretenziju. :)
dsdsf
d
Varbūt drošības apsvērumu dēļ būtu labāk nosaukt vietas kur būs foto radari, ja ,protams, mērķis ir reālā drošība uz ceļiem , nevis naudas slaukšana no pārkāpējiem.Ja cilvēki zinātu kur būs radari, tie brauktu lēnāk. Tieši tā izdarīts Polijā, kur katrā miestā ir radara kaste un attiecīgas zīmes.Vai ir radars vai nav - to neviens nezin.Tāpēc brauc prātīgi. Efekts daudz lielāks, bet sodu mazāk.Kā izmainīt poliču domāšanu un mērķus? Tallinas šoseja ar savām pusotrām joslām vispār kļuvusi ļoti bīstama, jo katrs lohs uzskata, ka viņš tagad var apdzīt iebraucot pretējā joslā , neatkarīgi kas tur notiek.Viena avārijas situācija pēc otras.Murgs. ===================== Tak vieta jau ir nosaukta - Tallinas šoseja. Nepietiek?
ds
d
tač nosauca vietas - Tallinas šoseja. Nepietiek?
renrins
r
Īstenībā jau tad kad notiek šāda veida pasākumi nospiedošais vairākums brauc godīgi kopējā plūsmā. Protams gadās pa kādam "zemu lidojošajam". Tādus CP varēja arī ķerstīt. Fotoradaru gan šoreiz varēja nelikt. Domāju, šajā situācijā tas radītu tikai bīstamību. Viens piemērs. Iedomājieties visi kopējā plūsmā čukina uz 110 km/h, pēkšņi "iznirst" tas fotoradars vai arī kāds pretībraucošais uzmidžina. Protams cilvēki met nost ātrumu. Sanāk tāda raustīšanās un potenciāli bīstama situācija, ka kāds var nenoreaģēt. Priekš kam to vajag? Lūk ja CP uz Via Baltica paregulētu satiksmi, lai korķi neveidojas, tad tas būtu pozitīvi. Bet es neloloju ilūzijas, ka šovakar CP tur tiks sūtīti ar mērķi nopelnīt.
KDH
K
zinot ka nesas valsts augstako amatpersonu auto ,cerams ka uz sis sosejas tiks uzlikts fotoradars,lai nokertu sos valsts liekezus... tik jautajums kas maksa
gm
g
Veiniigais objektiivais raadiitaajs muusu diskusijai buutu CSN statistika. Taa nav par labu Latvijai.
to gm
t
nu acīm redzot es braucu vēl regulārāk!
@
@
Tīrīs šoseju - firsts brauks uz Madonu. Cirks.
gm
g
Fakts ir taads, ka regulaari braucu pa sho shoseju un speeju saliidzinaat par to kas notiek gan vienaa, gan otraa pusee. Visnervozaak gan ir tajaa posmaa, kur taas briesmiigaas 1,5 joslas. Taa gan nav CP vaina.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas