Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Saņemts oficiāls Putina atteikums apmeklēt Baltijas jūras samitu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jūtīgā
J
Mirkstu asarās...
akts
a
Ko nu daris Latvijas politkani, arlietu ministrija> Kartejais provals, izgsanas. Merkele ari Latvijas politkaniem, freibergam un zagleriem pamatigi iespera pa pecpusi. Latvija ir klauna loma, jo tas politki, ministri ir nespejnieki un to visa Eiropa zina un par viniem tiki nirgajas, protams, aizmugureji un ta jay tas notiek visus 17 gadus... Loti labi, ka vieteji iedzivotaji ir sapratusi ka valsti parvalda mafija, zaglu banda kura ir Latvijas valsti izlaupijusi tautu apzagusi un nabadziba novedusi. Tie ir visi LAtvijas politku, prezidentu sasniegumi. Kaur vai tas fakts,ka paris dienu laika sie ir ieplanojusi noteret 250 000 latu, kadam interesanti vajadzibam? Freiberga, protams, tereja daudz vairak, nezelojot ne Latvijas valsti, ne apzagtos Latvijas valsts iedzivotajus, kaut vai pedejais vinas kampiens, gramatu plaukts 50 000 latu vertiba. Tas, ka Putins nebrauc uz Latviju ir tikai apsveicami, jo vina klatbutne jeb kura vieta ir nepatikama, agresiva, sovinistiska citu valstu, tautu noniecinosa, pazemojosa.
Vecais čekists
V
Vot re kur esam nonākuši. A viss sākās no tā, ka policistu un bijušo čekistu sporta spēlēm, kur bija nolēmis ar karatē paraugdemonstrējumiem uzstāties arī Puķins, pažēloja nieka 20 000Ls
Elita
E
Paldies dievam ka sis pretigais ceksist Putins neieradisies LAtvija. Ko nu daris nabaga Riesktins, Skele, Kalvitis, Slesers? Ka tikai no bedam sie nenodzetas? Kas attiecas uz Franciju, tad Francija parstaves Krievijas intereses. Vacija ar Krieviju ari ir viena bloka. Ja butu Merkelene ieradusies Riga tad ari sis pundurcekists butu ieredies. Vacija un Krievija vienmer ir bijusas Latvijas teritorijas okupetajas un naidigas valsti pret Latviju un to velreiz spozi, atklati, neslepjot nodemonsterja Vacijas kanclere Merkele un Krievijas pundurcekist Putins. Vai vel kadi komentari ir jasniez Latvijas Arlietu ministrijai? Kapec netiek , naudas taupisanas vajadzibam, samazinats diplomatu, vestnieku skaits Latvijas parstavcniecibas arzemes, ierednu skaits Arlietu ministrija?
...
.
Superīgi! Es viņa seju nemaz te negribēju redzēt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas