Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - SC līderis EP vēlēšanās Alfrēds Rubiks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
borcinsh
b
...Vacijaa "vinus" neviens nav nositis bet parasti nelauj "vadit" un valstii ir kartiba !!! bet gandriz visi "jusejie vaditaji" pabeidza padomju institutes-universitates (!!!!!), uz kurieni vini var atvest Latviju ar tadam "zinashanam" - kad galvaa vel dzirkst - "gaisha nakotne" ar vecaka bral,a valdibas priekshaa....
borcinsh
b
kur ta cietumnieks lien ?! nav pavisam it ne kauna, it ne mieraa bijushiem "vadoniem" ! vaina ir jusu - latvieshi , torez vel vajadzeja vinus izolet ka "vaditajus" uz visu muzhu !!!!
Paltraku Vilis
P
Žēl ka Rubiku nenosita 1991 gadā, tāda izdevība bija.............
A ŠĶĒLE
A
Ar ko A RUBIKS ir sliktāks par GODMANI,ŠLESERI ,KALVĪTI.Sevi es šeit neminēšu. ALFRĒDS Latviju vismaz bankrotā nenoveda.Ja ALFRĒDS TIKS = E P=varbūt kaut kas labāk būs.Ko tad mūsu nacinālisti labu ir izdarījuši Latvijas un mūsu labā.
naba
n
aļfredovičš....nāves kandidāts,līdīs tur,kur nevajag...
Dita
D
Varat Rubiku apsmiet cik vien vēlaties,bet viņš ir viens no retajiem,kurš šo gadu laikā nav apmetis kažoku uz otru pusi(kā vairums mūsu bāleliņu),un pieturējies pie sava viedokļa.Varbūt viedoklis ne vienmēr patika apkārtējiem,bet tas bija viņa personīgais viedoklis.Un daudzos virzienos viņa domas nemaz nebija zemē metamas.Un nebūtu nemaz par skādi tajās ieklausīties,neskatoties uz to,ka viņš daudziem izraisa alerģiju(ne vienmēr pamatotu).
Gurķis
G
Rubiks Briselē savārīs ziepes vismaz par 10 Ždanokām.
kokers
k
vispār jau padomju gados rubiks bija ļoti labs mērs, taču interesanti, ko vinsh taisaas iesakt briselee bez angju valodas zinashanam, bez bushanas politiskaa apritee visus shos gadus?! varu deret, ka ari internets vinjam ir svesha lieta. divaina izvele no SC puses...
lux
l
_PILNAI LAIMEI_ Ja šāda filosofija, tad nav ko brīnīties, ka ar ziwediem krievu tankus sagaidīja.
antifasists
a
VAI TAD FASISTUS VAR LAIST Eiropas ParlamentaA ???????????????
koko
k
Dīvainīši.. nu nesaprotu - kuram bija prāts 99% šo uzvārdu likt EP VĒLĒŠANĀM??? Vai SC bija "skaidrā prātā", kad šos jautājumus lēma? Neticās... Kāda Motivācija SC valdei? Vai paši apzinās, ko izdarījuši, vai izliksies par strausiem??? Un GALVENAIS - vai vēlētāji atskārtīs - Kas Patiesībā par ..... ir SC, ja spēj tik atbildīgiem pienākumiem deleģēt 99% NEPIEMĒROTUS kandidātus??? Manuprāt - GALĪGA IZGĀŠANĀS - ŠAJĀ JAUTĀJUMĀ!
reality
r
biedrs Rubiks būtu izdarījis daudz ko labāk, ja neskatītos uz pasauli caur ' ļeņinisma-staļinisma' rozā brillēm. Tā rozā skatīšanās jau reiz noveda līdz cccp sabrukumam, kad raugoties uz '' Rēgainajām virsotnēm Зияющие высоты '' biedri komūnisti neievēroja dzīvē notiekošās reālijas. Tagad, ko - kārta Eiropas Savienībai, atkal uz priekšu - pretī Зияющие высоты ??
Dix
D
Alfreds butu krietni labaks EiroDeputats par shabrizja Zdanoku vai citiem 2 zjiidiniem kas seko sarakstaa. Atskiriba no citiem kolaboracionistiem un dzimtenes nodevejiem - Garbunova, Andrejeva u.t.t. - Alfreds neslepj patiku pret Padomju iekartu.
Bezpajumtnieks Rubika dēļ
B
Noziedzniek Rubik, vai tu arī Briselē gribi savākt Krievijas viesstrādniekus un beļģijas pilsoņiem likt visu mūžu gaidīt dzīvokļu rindā?
lūriķis
l
MĒS VISU ATCERAMIES ALFRĒD!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas