Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - SC vēršas prokuratūrā pret TP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Tas būs gājiens ar ZIRDZIŅU,lai TAUTAI ātrāk ATKAL IESPĒLĒTU kārtējo MATIŅU.......NEIZDOSIES,visām partijām GALS.
pļovkins
p
Mērgli, tu atbilsti savam nikam ! Īpaši jau tad, kad nepamatoti apvaino VVF par "mesto akmeni" tavā naidīgajā dārziņā, kuru tu, starp citu - ar TP vadoņu atbalstu, esi iekārtojis svešā teritorijā.
mērglis
m
mani iipaši šiis partijas nesaista, vienkaarši izsakoties TP patiik aizkulisees ap...st savus konkurentus , speciaalisti viņi ir labi uz to jau arii noraadiija KNABa "šmucēšana", arii JL juutams spiediens no komentaariem , taakaa apka...šanas kampaņa jau sen juutama , arii nepaliek nepamanaami naakošie sateliiti, proti koaliicijas partneri...., starp citu ar VVF muti arii tika mests akmens krievu partiju daarziņaa.
brutalis-vertikalis
b
TP pēkšņi ir pretenzijas pret deputātu balsu pirkšanu??? :))) Kopš kura laika? :))) He he he tik pat liela liekulība, kā no pašiem uzpirktajiem deputāteļiem!
who cares
w
Ķeriet zagli!
pagaidām fakti liecina
p
ka INO taisnība.
Leiputrija
L
Tas jau nav nekāds jaunums. Mediji tak sen jau ziņoja, ka deputātiem maksājot kādas tur stipendijas.
noticēsim SC tad
n
ja viņi aicinās atlaist Saeimu, jo viņiem neiekļūšana atpakaļ nedraud. Draud tikai TP, pat ne ZZ, LC TB...tikai viņiem jāapvienojas.
ululiņš
u
Bezcerīgs pasākums, kas ne ar ko nebeigsies. Prokuratūra pāris gadus vāks materiālus, tiesa nozīmēs lietas izskatīšanu pēc 3 gadiem, tad atbildētājas puses advokāts saķers bērnu trieku un nevarēs ierasties uz sēdi u.t.t. u.t.t. Pa to laiku SC un TP pagūs pārtapt citās partijās un nebūs vairs ne prasītāja, ne atbildētāja.
lno
l
Tagad baidīsi mūs?:) Ja nopietni, tad pārliecināt kādu krievu Delfos ir bezcerīgi, it sevišķi patreizējā situāci'jā, kad tik augstas naftas un gāzes cenas.
barakuda
b
Jā,TP ir iebraukusi auzās! DELFIir nobloķējusi manus komentus,no patiesības baidās.
dzeris - Ino
d
Jā, varbūt jau es esmu pārāk liels optimists, varbūt viss vel sliktāk, nekā izskatās. Katrā ziņā, jebkurā gadījumā, šī te TP ir lielākais drauds Latvijai.
lno
l
Es jau nerakstīju, ka tiek VADĪTAS no Maskavas, bet kā saprotu, Tu visvairāk šaubies par TP? Nešaubies ne mirkli: vai tad Krievijas sūtnis neslavēja Kalvīša valdību, vai Godmanis nav par gāzes spēkstaciju celtniecību, vai Latvija nebija starp tām ES valstīm, kuras iebilda pret enerģijas piegādātāju sadal'īšanu /tīklu atdalīšanu no ražotāja/, vai Latvija nevilcinājās izteikt atbalstu Igaunijai, kad tur ārdījās keivu šovinisti u.t.t.
ufo
u
Ko tad nesaprast sos izdzimtenus noTP, jo si partija TP, LC/LPP, ZZS partijas tiesi ta ari darbojas, vinas no augsas, makonsaimniekiem, pieguletajam un citi pavelnieki sanem paveles un komandas kuras liek tiek rikoties ka tiek makstat, bet sie smerdeli Saeima balso ka viniem ir pavalets, tapec jau ta viniem skiet,ka citas partijas rikojas, jo citadi jau vin nav pieradusi stradat.
Ieva
I
Kaut kā jau tos politikānus-muldoņas ir jāmāca, ja paši nesaprot. Lai gan var ja būt, ka SC muld un tad pie mums opozīcija ir tikpat stulba kā pozīcija. Bet kau jau Maizītis rukā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas