Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Segliņš atceļ ministrijas sporta svētkus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jautrais
J
16. tūkstoši tas "roida", bet tikpat miljoni aiziet partijau palīgu kabatās, kuru pārstav Segliņš pārstav, par to ir jadoma.
Jautrais
J
Kadu gājienu varēja sagaidīt no Segliņa? Izanilizējot Segliņa darbību politikā ,no viņa darbības neko sakarīgu neizlobīt.
Rezumē
R
policists 05:14 Nu, apsveicu, Sudrabas kundze. Policistiem jau tāpat nav īpaši superīgs darbs, un vēl jo vairāk – samaksa. Reizi gadā sanākt kopā un uzraut sportu – tad nu gan diža izšķērdība. Un vēl es nesapratu: rīko pasākumu – slikti. Atceļ – "AHAA!!!!, kas tas par pasākumu, ko tik viegli var atcelt!". Ko jūs tieši gribējāt, Sudrabas kundze? --------------------- ------------------------------ ------------------------------ ---------------------------- Sudraba kundze tagad varēs ķerties klāt pie Dziesmu svētkiem!!!!!!!!! Oho, cik tur daudz sponsorētāji piedalās, kurus nu varē močīt par izšķerdību!
@
@
Nav superīgs darbs? Varbūt tādēļ, ka tev nav smadzeņu kam nopietnākam, neesi par to padomājis?
pensionāre Veltiņa
p
Būsim jau nu godīgi kaut reizi...... Patiesibā šie sporta svētki ir iekšlietu darbinieku pārdzeršanās un atslābināšanās svētki, kam sports ir tikai skaists piesegs. Mareks laikam tur piedalās pirmās 2 stundas, tāpēc nav redzējis svētku finālu. Pareizi vien ir, ka sadi svetki nav jariko par nodokļu maksatāju naudu.
dolboeb
d
Tā' inguna' nu gan ir stulba,liekule ja viņa domā ka 5ls uz cilvēku ir 'svētki'.
Mamzele
M
Segliņš uztaisīja baigo PR gājienu.
AD
A
Tomēr, tomēr! Būtu laiks ministrijām saprast, ka nauda, ar kuru tās rīkojas, NAV VIŅU NAUDA un tā nav kaut kāda mistiska no gaisa nokritusi valsts nauda, bet tā IR MŪSU VISU NODOKĻU NAUDA, un tā ir domāta ministriju darbības nodrošināšanai, bet nav domāta to darbinieku izklaidei un komfortam. Es nevēlētos arī, ka manu nodokļos samaksāto naudu ar ministriju starpniecību izmantotu „privātā sektora atbalstīšanai”, par ko tik ļoti priecājas valsts pārvaldes darbiniece Kiki 18:21. Ja es gribētu atbalstīt privāto sektoru, tad es to prastu izdarīt pats bez šādiem starpniekiem.
policists
p
Jā, vēl tikai gribēju piebilst, ka, saņemot ielūgumu, labi audzināti cilvēki vai nu ierodas, vai neierodas, bet nosaukt ielūgumu par cinisku un būvēt uz tā politiku nav smuki.
policists
p
Nu, apsveicu, Sudrabas kundze. Policistiem jau tāpat nav īpaši superīgs darbs, un vēl jo vairāk – samaksa. Reizi gadā sanākt kopā un uzraut sportu – tad nu gan diža izšķērdība. Un vēl es nesapratu: rīko pasākumu – slikti. Atceļ – "AHAA!!!!, kas tas par pasākumu, ko tik viegli var atcelt!". Ko jūs tieši gribējāt, Sudrabas kundze?
tritons
t
Vispār ,policijai vajadzīga reorganizācija. Cik zinu ,policijas ģenerāļu pakāpes ir tikai postkomunistiskās valstīs un "banānrepublikās"...!!!
krista
k
Segliņš to speciāli izdarīja, lai visu vainu par policistu cerību pievilšanu uzveltu Sudrabai. Tipiski cinisks tautas partijas gājiens.
Ivars007
I
Ka tikai I. Sudrabu nepiemeklē Loskutova liktenis?
jā jā
j
Strādāju valsts darbā, neatceros, kad pēdējo prēmiju saņēmu, vairāk nekā pirms gada laikam un ne jau tādēļ, ka slikti strādāju, bet tādēļ, ka nav naudas. Ar algām ir tā, ka tiešām ir kontingents valsts iestādēs, kas saņem lielas algas, regulāras lielas piemaksas, bet lielā masa tomēr strādā par samaksu, kuru man patīk dēvēt par izdzīvošanas stipendiju. Par to neko nedarīšanu - tas ir tā viltīgi - ir reizes, kad tiešām ir mazāk darba un var paslinkot, bet reāli runājot ar draugiem un paziņām ļoti bieži nākas konstatēt, ka valsts darbā strādājošie ir vairāk nodarbināti, nekā pie privārajiem. Drīzāk varētu runāt par to, ka daudz no darītā valsts iestādēs ir tāds tā kā lieks darbs ķeksīša pēc, tipa lai skaitās izdarīts.
@
@
Lasot, cik daudz lietu nenoved līdz tiesai vien tādēļ, ka pirmstiesas izmeklēšanā daži jau domās sporto, labāk nevajag te to gaudu dziesmu par atpūtu vilkt, ja? Tak jau neesat badā. Policija man asociējas ar grūtībām to sazvanīt, ar smēķi zobos un ar paviršu attieksmi pret citiem. Par ko atpūta, johaidī, kad vēl neesat nevienā acī saspringuši?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas