Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Septiņiem "Parex" atlaistajiem sagādāti milzu pabalsti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
māizitis
m
vai ta valdība māk tikt tikai pie pensionāru un Lemberga naudas un kontiem????
DD1
D
Taisniiba,- velk uz Latviajas beereem, zaglji un korumpanti buus to paveikushi.
jautājums
j
Griestus jau varētu ieviest, tikai mūsu valdība jau katru racionālu ideju prot novest līdz absurdam. Piemēram progresīvais nodoklis no 300 Ls
Ilona
I
Pirmais solis ka aizsargat valsts budzeta no neparedzetiem izdevumiem socialaja joma, butu sociala pabalsta (bezdarbnieku pabalsta) griestu ieviesana. Ta tas ir gandris visas rietumeiropas valstis, t.i. - direktori ar lielam algam, pabalstos sanemt tikai lidz noteiktai summai, ja vini paliek bezdarbniekos. Talak ir ta, ka atlaisanas kompensaciju sanemot, piem. viena gada algas apjoma, uz socialo pabalstus pieteikties nevar, pirms gads nav pagajis. Tas tacu ir logiski! interesanti zinat, kads bija Latvijas valdibas pamatojums izvirzot priekslikumu atcelt sadus griestus? Un ka to pamatoja Saeima, sadu likuma izmainu pienemot? Vai tiesam nevienam neienaca prata doma, ka sada veida valsts socialais budzets var tikt "izslaukts"? Mani neparstaj parsteigt zinasanu un saprata trukums valsts vaditaju vidu.
laukis
l
1) pie saimas aiziet 5000 2)pieprasa n'aves soda atjaunosanu 3) izpilda vainigaliem 4)starptautuiska sabiedriba atzist Latviju ka valsti, kas var krapsanu apturet.
N
N
PAREX ir valsts atbalstīta banka....Kā tā var būt, ka valdība tautai nesniedz paskaidrojumus par notikušo? Melngailis ir ASV pilsonis - ja tādas lietas notiktu ASV, vai viņš vēlbūtu uz brīvām kājām? Kur ir ASV vēstniecības paziņojums par savu pilsoni?? Kur skatās Drošības policija - vai tā nav Latvijas graušana, ko veic Godmanis, Bičevskis, Melngailis, Kargins, Krasovickis, Kūrmane...u.c. politiķi - zagļi?
H
H
K&K paši atzina , ka sev algas nenoformēja, lai ietaupītu. Milzīgas summas gadiem izņēma , kā procentus no depozītiem , valstij, likumīgi, nesamaksājot nodokļos ne santīma. Bet te tāda izšķērdība. Kāpēc? Vai kaut kur nevar uzzināt visu atlaisto darbinieku uzvārdus? Cik mēnešus pirms atlaišanas tādas algas maksātas? Vai tiešām grūti pierādīt , ka 150 000 alga ir vai nu korupcija , vai mēģinājums izkrāpt no valsts naudu pabalstu veidā.
zvirbulēns
z
Sanitiņ, saulīt, atrodi ģenerālprokuroru, pazudis! Nē, nu es jau saprotu - Maizīša darbība ir aizliegtā tēma Dienai, vai nu tikai labu, vai neko, jo viņš liekot cietumā Lembergu, taču tomēr, ja Jūs savāktos un atrastu šo kungu, tā teikt sāktu tomēr pildīt sabiedrības sargāšanas funkciju, nebūtu slikti ! :))))
n
n
beidzam maksāt nodokļus!!
klusais
k
Mums te vakar vai aizvakar sanāca smuka parunāšanās par to ,ka drausmīgi daudz no pilsētas " basņām" patiesībā ir īstenība. Tad nu lūk atbilde uz Jūsu miljons dolāru jautājumu no pilsētu " basņu" informācijas. Proti situācija ap Parex bij tāda ,ka gadījumā , ja aptrūktos nauda ko izsniegt depozītu turētājiem no austrumiem , tad visticamāk šie kungi varētu nesaprast šādus jokus un 2K visticamāk pielaikotu baltas čībiņas , bet tika rasts fenomenāls risinājums - par 20-30mio kādam ierindas biedram , tika sakārtots jautājums ar mūždien norūpējušos fiziķi par praktisku bankas pārņemšanu par ko loģiski varēja neieraudzīt nieka procentus , galu galā kļūdīties ar ir cilvēciski. Tā lūk nez kapēc tiek melsts pie alus kausiem.
sanita
s
Nav tik vienkārši ar Bičevska proponēto tēzi, ka, ja 2K un viņu 2 ģimenes locekļi izņemtu, tad valstij būtu jāliek. Ir publiski apgalvots, ka puiši ieguldīja subordinētajā kapitālā, nevis parastā depozītā (kaut kas stāv arī depozītos, bet nezinām,cik). Subordinētais tāpēc arī ir dārgāks,ka to nevar izņemt jebkurā brīdī, bet tikai pēc 5 - 7 gadiem, un bankrota gadījumā to nesedz 50K izmaksa un subordinētā kapitāla devēji stājas rindas galā pēc citiem kreditoriem...Otrais. Tobrīd, kad banku pārņēma, abi K pirkstus pa gaisu nemētāja un naudu ārā raut neuzdrīkstējās- vismaz ne tik daudz. Valstij bija visas iespējas pateikt - vai nu nauda stāv, vai arī jūs abi, draugi, sēžat. Jo sēdēt atrastos par ko, tā nevienā valstī nav bijusi sevišķa problēma. Kāpēc neizdarīja? Lūk, te arī miljons dolāru jautājums:) Savukārt attiecībā par Parex paziņojumu šodien prasās citēt OldVāverlī par "gaļa paliek gaļa". Vienalga, vai tā ir alga, vai tā ir kompensācija par atlaišanu, summa no tā nemainās. Tiem, kas uzskata, ka Diena ziņu nobāza - tāpat kā jebkuram citam portālam vienu ziņu aizvieto nākamā. Šai bija nelaime no rīta būt starp pirmajām,tāpēc arī aizbīdījās. Ja mēs baidītos no Parex labsajūtas vai kā līdzīga, tad taču vispār nebūtu rakstījuši:)
muris
m
Muļķu zeme rullē!
nuja
n
KNAB, Valsts Kontrole, Ģenerālprokuratūra, FKTK, Latvijas Banka - tie ir reālas institūcijas, vai varbūt teātru pulciņu nosaukumi?
riņķī apkārt
r
Tā pavisam vēsi skatoties. Parex ieteica saglābt LB prezidents un saprotamu iemeslu dēļ. Nekas nav sliktāks par haosu un ķēdes reakciju finansēs dižķibeles laikā. Par Prex īpašnieku noguldījumiem. Ja viņi tos izņemtu, valstij nebūtu ar ko segt iztrūkumu.Tāda ir dzīve. Cita lieta. Atceros, cik sašutuši bija komentētāji, kad pacēlās jautājums par bezdarbnieku pabalsta griestiem. Mūsu līdzekļi, mūsu maksājumi, mūsu neaizskaramais īpašums uttt un utt :))) Nu re, tagad piemērs no dzīves, ka likums par bedzdarbnieku pabalsta griestiem ir nepieciešams
sos
s
Tātad lai pāris duči valsts vīru,bankas bijušie īpsānieki dzīvotu zaļi ...tagad lielākajai daļai Latvijas iedzīvotāju jāmirst badā?...bet varbūt tomēr vieglāk šos visus noslaktēt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas