Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Sindikāts prasa Parex atdot lielāku summu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasItāja
l
Latvija ir ar mieru bankrotēt, lai izglābtu privātbanku no bankrota! Vai patiešām valdībā nav neviena valstiski domējoša cilvēka?
Politiska atbildiba
P
1. Arzemes paradi jaatmaksa ari gimenes locekliem. Tatad, ja K&K ir visu norakstijisusi gimenem, taas maksa! K&K jaliek cietuma par naudas piesavinasanos. 2. Godmanis, Slakteris jaliek cietuma par valsts novesanu lidz bankrotam ar so Parex darijumu. Darijums, kas ir noziedzigs pret valsti un tautu. Tautu pie udens un maizes, lai divi bankieri varetu turpinat dzivot particiba un grezniba. Parexaaa raadas iebazis 3 miljardus.
spd
s
Tas, ka valdība noraustījās - ir fakts. Domāju, ka vajadzēja spiest gāzi grīdā un sindikātam piedāvāt alternatīvo variantu - bankas likvidāciju, kur likvidācijas kvota visdrīzāk būtu tuva nullei. Ak jā, un paldies Rimšēvičam, kurš "netīšām" atslepenoja vēstuli, kurā aicināja maksāt sindikātam papildus naudu!
spd
s
"Varbūt, ka kļūdos,.." Zini, tu patiešām kļūdies - visi jautājumi pilnīgi garām.
friendo
f
Sindikāts diktē notikumus Latvijā. Sindikāts regulē visu. Sindikātam atskaitās arī citas valdības. Sindikātu labāk nekaitināt. Sindikāts zin kā parādus iekasēt.
biz
b
Pilniibaa pievienojos A un Elizabetes jautaajumiem. Shi privatas bankas "glabshanas" affera ir absoluti apkaunojosha un Latvijas valsti ekonomiski iznicinosha. Kaa valdiba var spriest par shiem jautajumiem aiz aizslegtam durvim?Ka tadi nelieshii...Slepdamies un putrojoties pashi savos melos... Glabjot savas pardotas pakalj-as,pazudinas savu valsti. Noziedznieki.
nja
n
izskatās, ka kaut kur aprakstītais scenārijs tiek īstenots: valdība pārņem slīkoņus, tad visi sāk prasīt kredītus atpakaļ -> valsts spiesta visu atlikušo (īpašumi, uzņēmumi) atdot pa kapeikām kreditoriem. Neredzu problēmu - parex pieteikt maksātnespēju un lai sindikāts stāv rindā ar pārējiem - ātri paies pretī. reāli pretīgi, ka valdība pieliek visas pūles, lai izdabātu ārzemniekiem, bet ne pirkstu nekustina tautas interesēs.
Elizabete
E
Varbūt, ka kļūdos, bet komentētājiem un mediju ekspertiem tomēr vajadzētu publikai paskaidrot (noskaidrot) dažus pavisam vienkāršus jautājumus: 1) vai Parex banka tik lielus sindicētos kredītus varēja ņemt pati, vai tai tika sniegts valsts galvojums; 2) ja tika sniegts valsts galvojums, tad kas to deva- Slakteris, Kalvītis, Godmanis.. vai cits; 3) ja tika sniegts valsts galvojums, tad kādam mērķim tas tika ņemts; 4) Ja tika ņemts Dienvidu tilta būvniecībai, tad kāpēc tik daudz- salīdzinot ar tilta būvniecības tāmi un.c.; 5) ja tika ņemts, lai no privātpersonām atpirktu zemes zem Nacionālās bibliotēkas, zem jaunā ceļa izbūves (Vairogu ielas tilta galā), zem kāda cita publiski nenosaukta valsts nozīmes ceļa, tilta vai cita objekta (ostas) izbūvei, tad kas ir šīs privātpersonas - zemes īpašnieki; 6) ja kompensācijas zemes īpašniekiem tiešām izmaksāja, tad vēl vajadzētu pārbaudīt, cik legāli šīs zemes nonāca viņu īpašumā, vai cena atbilst pašreizējai tirgus situācijai un tā tālāk; 7) ja Parex ņēma sindicēto kredītu valsts (satiksmes ministrijas) vai pašvaldības (RD) konkrētam mērķim, vai saņemtā nauda tika izlietota šim paredzētajam mērķim, vai patiesībā netika aizsūtīta "pēc piena" kādos apšaubāmos Āzijas, Krievijas vai citos piramīdfondos ar mērķi īsā laikā nopelnīt milzu peļņu. Kam nav slinkums, var šo jautājumu sarakstu papildināt.
salvete
s
Valsts neatņem īpašumus bijušajiem no Parex,jo ir steidzamāka lieta-jātiesā Gudele,kas par to torti jau valsts kasē samaksājusi.
krahs
k
Tad kad mafija prasa naudu -būs jādod,kad Ventspils pasniedzējs visiem skaidri pavēsta latvijas situāciju,iebāžam galvu smiltīs.
A.
A
Man gribētos zināt, kādus pantus, punktus un juridiskās tehnikas Valsts kanceleja piemēro, lai varētu šos visiem svarīgos jautājumus skatīt valdības sēdes slēgtajā daļā!? Manuprāt, ja reiz Satversmē ir aizliegts rīkot referendumus par jautājumiem, kas būtiski ietekmē valsts finanšu stāvokli, tad nedrīkstētu piemērot ierobežotas pieejamības statusu šādiem jautājumiem arī lemjot valdībā! Šie lēmumi neskar tikai MK, bet gan visus Latvijas iedzīvotājus. Tāpēc ar kādām tiesībām tur jau demisionējusi valdība atļaujas lemt par kārtējās miljonu porcijas ieguldīšanu Parex? Vai taupīšana un algu samazināšana ir vajadzīga tāpēc, lai atkal kāds līkdegunis to "ieguldītu" pēc saviem ieskatiem?
Lielākai kretīns
L
Upura spiegšana un kliegšana varētu uzbudināt vēl vairāk drāzt. ___________________________________________________ _________ Lūk, tiesi manas pašreizējās sajūtas.
Izsole
I
Esmu ar mieru pirkt Parex. Dodu 3 latus, kurš sola vairāk?
Madoff
M
Kāpēc strādāt? Ja var nozagt. Ātri un daudz. Un bez sekām.
Madoff
M
Un kā Tu domā, kāpēc Parex bankas padomes locekļi bija politiķi? Tāda biznesa ideja ir vnk: dabūt atslēgas cilvēkus. Visātrākais un visekonomiskakais ceļš. Kāpēc pašam izgudrot atombumbu (Krievija)? Ja var nospert. Ātri un lēti. Tikai vajadzīgi atslēgas cilvēki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas