Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Šonedēļ notiks 11.Tautas partijas kongress

Sestdien, 18.oktobrī, Dailes teātrī, notiks vienpadsmitais Tautas partijas kongress. Kongresa delegāti ievēlēs jaunu partijas priekšsēdētāju, valdi un citas lēmējinstitūcijas, kā arī debatēs par partijai un valstij būtiskiem jautājumiem.Kongresā ar ziņojumu uzstāsies Tautas partijas priekšsēdētājs Aigars Kalvītis.

Kongresa delegāti uzklausīs revīzijas komisijas un Goda tiesas ziņojumus. Runas teiks arī ārlietu ministrs Māris Riekstiņš, partijas bijušais priekšsēdētājs Andris Šķēle, frakcijas priekšsēdētājs Māris Kučinskis, kultūras ministre Helēna Demakova un reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Edgars Zalāns. Kongresā paredzēta arī debašu daļa.Tautas partijas kongresam savu dalību apstiprinājuši 15 valstu vēstnieki un citi diplomāti. Viesa statusā kongresā aicināti piedalīties arī Tautas partijas atbalstītāji un Jaunatnes organizācijas biedri. Kopumā darbam kongresā deleģēti 756 partijas biedri.

Pirms sestdien paredzētā Tautas partijas kongresa, kurā paredzama partijas vadības maiņa, trešdienas vakarā LTV publiskajās debatēs raidījumā «Kas notiek Latvijā?» būs runa par Tautas partijas līdzšinējo un turpmāko politiku. Raidījumā aicināti piedalīties Tautas partijas līdzšinējie un potenciālie līderi, politiskie konkurenti – partneri un oponenti, kā arī politisko un sabiedrisko procesu analītiķi.

Tautas partijas 27 reģionālās nodaļās apvienojušies 1674 biedri un vairāk kā 5000 atbalstītāji.

(papildināta ar priekšpēdējo rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas