Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - TB/LNNK: budžetu var izmantot valdības gāšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kuiļu Žanis
K
Ko tur tik daudz diskutēt! Bezmugurkaulniekiem bezmugurkaulnieku politika.
Deks
D
Murgs kaut kāds..... Ej tak piedalies vēlēšanās, konsolidē latviešu nevis te pļurksti izšķirošajā brīdī- Visu Zemju proletārieši - savienojieties ? :)
pamela
p
Zīlem,Grīnblatam tēma ir viena - palikšana vai nepalikšana kā valdībā ,tā pie RD naudas maka.Jau gadu desmiti pagājuši,bet arvien nekas nemainās - mums ir jāklausās šo suņu rejās kurš ir lielāks nelietis/partijas savā starpā/ ,lai ar visām četrām iekāptu valsts budžeta bļodā un ES fondu naudas makos.TAM LABĀKAIS APLIECINĀJUMS IR MINISTRU PORTFEĻU SADALE ,NE PĒC IZGLĪTĪBAS,SPĒJĀM,PRASMES,PROFESIONĀLISMA,BET TIKAI !!UN VIENĪGI PĒC PARTIJAS PIEDERĪBAS.VAI VELDRE,SLAKTERIS u.c."DIŽGARI" ir īstie ,kuri ieņem savus amatus? Vai valsts nav tieši novesta līdz bankrotam šādu viszinošu lopkopības specu stulbuma rezultatā??Ar politguru Zatleru priekšgalā.Nu čoms iesit roku ārpolitikā?!Klusais ārprāts!!
lasītājs
l
Zile varētu mums pastāstīt,kāpēc TB/LNNK ir pret PVN 18% likmes samazināšanu pārtikas produktiem Latvijā, valstī ar visaugstāko inflāciju visā ES! Kāpēc arī Latvijā,tapat kā Polijā un Bulgārijā,pienam un piena produktiem nevarētu būt noteikta 0% PVN likme?
Pēteris
P
Parunāsim labāk par Briseles progresīvajiem nodokļiem,6%PVN bāzes pārtikas produktiem,690 latu minimālo pensiju,bezmaksas sabiedrisko transportu!
Eižens
E
Ja Latvijā tiktu ieviesta visā pasaulē dominējošā progresīvā nodokļu sistēma,budžetu varētu izlietot pat bezmaksas veselibas aprūpei un bezmaksas augstākajai izglītibai,kā vairumā ES valstu.
Lāpītāja.
L
Nu gan te koment āri praktiski visi ne par tēmu. Daudz pelnītu pārmetumu te izteikts TB/LNNK, pelnītu, nu bet tomēr, en jau tie attiecinami uz šo rakstu.Vai tiešām tik pavirši lasām tekstu, apsolūti neizprotot un neiedziļinoties kas tur teikts.Zīla diezgan caurspīdīgi runa pat ro, ka nevis viņi taisās gāzt valdību, bet viņus grasās padzīt gan no Saeimas koalīcijas, gan no Rigas domes, un vienīgais viņa vājais mierinājums ir, ka šādi mēģinājumi ir bijusi, bet apstājušies nerealizēti.Kučinskis gan to it kā noliedz, bet tas ir pavisam reāli., un nav taisnība, ka nebūtu izdevīgi TP tikt par Rīgas galveno noteicēju. Vienreiz viņi jau provēja, bet nojuka jo JL bija pārak ieskrējies uz tikšanu koalīcijā, bet tam vēl laiks nebija pienācis.Mākoņtēvs sarēķināja ka par agru. Ar budzeta izpildi iet tik smagi,priekšā grūta ziema, to pagaidām atstās izstrēbt Godmanim, tam jau kā fizmatam viss vienalga rēķina tik ar matemātiskiem paņēmieniem tur pieliek,tur atskaita, tur aprēķīna %, bet lai reāli kā ekonomists apjēgtu, ka skaiti cik gribi, ja neko nevairosklāt-un kamēr neko neražos tikmēr nekas klāt ari nenāks, var to nabadzību skaitīt un pārskaitīt, tāpat nekas nebūs, bet kamēr Godmanis strebj Garanta trekno gadu sekas, tikmēr var sīki iebarot ārpuskoalīcijas nogribējušos |JL, izmetot TB, sos paņemot vieta, un galvenais ieliekot savu Ārgali Rīgas domē par "mēri".Tad uzreiz atraastos naudiņa kādām populistiskām lietām,vismaz uz brīdi līdz vēlēšanām.Bet ko tas mums patiesībā maksātu, tā pusmiljonu vērtā kongresu nama strūklaka tak ir Ārgaļa lolojums, kas nojuka pēc 2 gadiem,tika par bargu naudu remontēta, nojuka atkal un tad izrādījās ka ir principā nepareizi uztaisīta, nācās atkal par bargu naudu pilnībā pārtaisīt.Tā iet, kad zelta cenā vērtus pasūtījumus dod taisīt draugu firmām, kuras ar strūklaku taisīšanu nav nekad nodarbojušās-tad arī uztaisa aplam. Tā, ka Ārgaļa slavētāji, gaidiet vien, kad restorānu direktors atkal tiks pie šprices, miljoni straumē tecēs celiņu lāzera apgaismojumiem un ūdensrozēm un sazin kādām viņa greznības sapņu pilīm. tas cilvēks tak no plikadīdas izsities tagad nevar vien apstāties savā negausībā uz naudas "tranžīrēšanu", viņam visu mūžu būs ubaga sapņi par pili. Un tēvzemieši arī stipri nesatrucas šoreiz par izdzīšanu, jo parasti prot izslīdēt un ja arī izdzīs, situācija ir tik slikta valstī, ka viņi pastāvēs labāk malā un pakritizēs. Un viņu spices vīri jau sevi ir ta nodrošinājuši, ka viņiem nekas netrūkst arī mala pastāvot.
ATCERIES ABRENI
A
ZIILE, TU JAU SEN ESI PAARDEVIES.KRIEVI JAU SEN IR TE. DZĪVOJU DEVIŅSTĀVU MĀJĀ, KURĀ ir 72 DZĪVOKĻI. TIKAI ČETROS DZĪVOKĻOS DZĪVO LATVIEŠI, PĀRĒJOS KRIEVI. VISA INFO PARSADZĪVI IR KRIEVU VALODĀ, KĀPŅU TELPA PIESPĻAUTA, KORIDOROS KRIEVI SMĒĶE UN KĀPŅU TELPĀS URINĒ, JO SLINKUMS AIZVLKTIES LĪDZ SAVA BŪRA TUALETEI. KĀPŅU TELPĀS PASTĀVĪGI DZIRDAMAS KRIEVU LAMAS, SKANDĀLI, KAUTIŅI, KORIDORU SIENAS IZSMĒRĒTAS, APĶĒZĪTAS, KRIEVELES, TIKKO REDZ< KA KĀDĀ DZĪVOKLĪ IR TURĪGĀKS CILVĒKS, TAD TŪLĪT KLĀT UN DIEDELĒ " AIZDOT" UZ NEATDOŠANU NAUDU. ŠITĀDĀ MĀJĀ ESAM SPIESTI DZĪVOT JAU!( GADUS, JO ALGAS MAZAS UN PAR GODĪGU DARBU DZĪVOKLIM SAKRĀT NEVAR, VISU NOĒD INFLĀCIJA, TĀPĒC NO KRIEVU ZONAS NETIEKAM ĀRĀ. TĀ KĀ TU ZĪLE NEBAIDI AR KRIEVIEM, KRIEVI JAU SAVU BEZKULTŪRU IR CITIEM UZSPIEDUŠI, BET TU JAU KĀ MILJONĀRS TO NEVARI ZINĀT, JO BRISELE TĀLU.
Pilsoniskas kustības aicināj
P
<a AICINĀJUMS pilsoniskās brīvības un tiesības atbalstošām organizācijām un pilsoņiem Šajā, Latvijas tautai izšķirošā brīdī -kad reālo varu Latvijā ir pārņēmusi nekonstitucionāla, neviena nevēlēta “Koalīcijas padome”, kura diktē Saeimai un valdībai lēmumu pieņemšanu šauras grupas interesēs, -kad, sagraujot tautsaimniecību, iedzīvotāju vairākums ir iedzīts nabadzībā, liedzot iespējas saņemt pienācīgu izglītību, veselības aprūpi un sociālo nodrošinājumu, -kad “Koalīcijas padomē” pārstāvētās partijas brutāli atsakās rēķināties ar tautas ierosinātajiem likumu projektiem, mēs, Latvijas pilsoņi un demokrātisko organizāciju pārstāvji, aicinām savus piekritējus un visus cilvēkus, kuri ir par demokrātisku, tiesisku un pārtikušu Latviju, spert pirmo soli savu tiesību īstenošanā un visiem piedalīties referendumā par Tautas ierosinātajiem likumprojektiem(neatkarīgi no tā, vai esi par vai pret), -grozījumi Satversmē(par tautas tiesībām atlaist Saeimu), -grozījumi likumā Par valsts pensijām. Tālāk nepieciešams saskaņoti rīkoties, lai - apturētu ierēdņu patvaļu un korupciju tiesu sistēmā; - pasaulē pieaugošās pārtikas krīzes apstākļos nepieļautu badu Latvijā; - padarītu atkal pieejamus ārsta palīdzību un medikamentus visām iedzīvotāju grupām. Šo darbu veikšanai izveidosim demokrātisko organizāciju un labas gribas pilsoņu Koordinācijas centru . Mēs aicinām visas Latvijas demokrātiskās organizācijas un visus labas gribas cilvēkus pievienoties šim dokumentam.
Ādols
Ā
Patreizējā valdošā kliķe ir vienlīdz nīstama ar krieviem.
Jānis
J
Šī morāli pagrimušo demagogu banda ir latviešu patriotismam un Latvijai nodarījusi simtkārt lielāku ļaunumu nekā visi atklātie latviešu ienaidnieki kopā!!!Varbūt tāds arī ir bijis viņu uzdevums?!Visi šie duri jobeļi,babūni,baķkas,grīnblati taču ir gatavi savu māti pārdot,kur nu tik vien kā savu Tēvzemi...Pēdējā laikā viņi ir apjēguši,ka ir pieķerti šajā nelietībā, un ,piemēram,duras jobeļa "dezīgajās"runās jau skan atklāts,žultains naids,pret latviešu vēlētājiem,pensionārim--vispār pret" nicināmo pūl". ŠITAI BRANDŽAI VADZIS IR PILNS!!!
vecais-2
v
"...Tāpat M.Kučinskis domā, ka arī Rīgas mēra nomaiņa, kad pašvaldību vēlēšanas ir tik tuvu, būtu taktiska kļūda, jo neviens jaunais domes priekšsēdis nepagūtu sevi parādīt šajā amatā. " Kučinskim ir slikta atmiņa, jo Ārgalis 2000.gadā nomainīja Bērziņu 8 mēnešus pirms vēlēšanām, un ļoti labi paspēja sevi parādīt! Tēbīši uz viņa rēķina dabūja daudz vietas. Tapēc tagad steidzami jāmet ārā bezsejaino nesaimnieku miljonāru Birku un jāliek Ārgali viņa vietā. Rīdzinieki pateiks paldies.
Lelle
L
Jā...šo pareģojumu zina visi un šodien zvaigznēs stāv rakstīts gluži tas pats. Tas laiks lēnām, pamazām tuvojas...bet bandīti ieskrējušies savā alkatībā turpina iznīcināt savu valsti un tautu...nāks viņu melnā diena, ilgi vairs nav jāgaida...
Lelle
L
Kaut atrāk kretīni viens otram rīkles pārkostu...tauta brīvāk uzelpotu...
tauta
t
uz kurieni ejam LATVIEŠI ??????? Vecākā gada, un varbūt ne tikai, gājuma ļaudis atceras tādu mūsu gaišreģi kā Eiženu Finku, kurš Latvijas brīvvalsts(Ulmaņlaikos) paredzēja mūsu valsts brīvības zaudēšanu un tumsas spēku plosīšanos uz ilgiem gadiem(noticis fakts!). Vēlāk, ja uz miršanas gultas, viņš pareģoja mūsu turpmāko likteni, proti: – gada skaitļa pirmo divu ciparu spoguļa attēls otriem diviem cipariem(1991) būs pārmaiņu laiks mūsu dzīvē un valstī. Latvija formāli atgūs neatkarību un brīvību. Ar meliem, viltu un demagoģiju komūnisti paliks pie varas. Valsts tiks izlaupīta, izsaimniekota, izpostīta un pārdota(noticis fakts!). Zagļi, blēži, mahinatori tiks godā celti un augstos amatos(noticis fakts!). Tauta tiks aplaupīta, novesta līdz ubagu tarbai, izmisumam un bezcerībai(noticis fakts!). Un tas viss vēl turpinās! Genocīds pret latviešu tautu, nodevība un kosmopolītisms! To visu Finks pareģoja 1958. g. Jūrmalā, būdams uz Mūžības sliekšņa. Nāks spēki iz tautas vidus, kuri pacels, palīdzēs piecelties tautai no šī murga, pieprasīs atskaites no saviem kangariem, pieprasīs pasaulei ievērot likumus un taisnību! Un šī prasība būs tik stipra, ka būs jāatdod tautai nolaupītais, okupantiem un kolonizātoriem būs jābrauc mājās! Vienīgi Finka kungs nezinājis pateikt, kas tie būs par spēkiem no tautas vidus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Grīnblats aicina padomāt par visas tautas vēlētu prezidentu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas