Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

papildināta- Tiesībsarga biroja darbinieki pieprasa Apsīša atkāpšanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Pastav etiskas un moralas tiesibas, likumiska un tiesiska karta, katram ierednim protestet un nepaklauties INSTITUCIJU POLITISKO IELIKTENU likumdosanas interpretacijam un noradijumiem, JA TIE nesaskan ar Satversmes pirmajos pantos, un, uz tam bazetam atbildibas klauzulam ... ... Beidzot, pamatoti vai nepamatoti, IEREDNI sak stradat ar atbildibu valstij !!! Zverasts VALSTIJ no si briza vairs nav elites MILAS ZEJOLITIS ... ...KURA S MINISTRIJAS ATBILDIGIE IEREDNI BUS nakosie, kuri uzmetis savus korumpetos un nespejigos kakla kungus ?
K-K
K
... UN , vel viens piemers BEZABRENES varas elites izredzeto FUNKCIONARU nemakulibai, negribai un neizdaribai, un, TAMDEL IZMAINAM JANAK !!!
Dižķibele TB
D
Patriekt no darba visus, lai kā pašnodarbinātās personas turpmāk darbojās.
vinnijs
v
Nez, kur tad ir loģika tai mūsu valsts pārvaldīšanā? Pilna Saeima ar večiem, lielākā daļa valdības, bet viss notiek tik neloģiski, cik vien iespējams! Nevajag te kultivēt visādus mītus un ar tiem attaisnot atsevišķu cilvēku nespēju un netaktiskumu.
IM
I
Varbūt gribi apstrīdēt ka sievietes ir vairāk emocionālas , vīrieši vairāk loģiski? Bet tas ir dabiski. Meitene ir potenciālā māte , un mātes būšana ir izteikti emocionāla lieta. Tas emocionālais nospiedums paliek , lai kā ar sieviete nedzītos pēc tam pēc loģikas. Tā nav nekāda diskriminācija , bet gan dabiska lietu kārtība. Diskriminācija un vārda brīvības pārkāpums ir aizliegums pieminēt šo dabisko lietu kārtību. Diskriminācija protams ka ir jāapkaro , bet nevajag tak diskriminācijas vietā apkarot dabisko lietu kārtību.
Ha!
H
Ja Tu par loģiku spried ar čomiem pie alus glāzes, tad tas ir viens, bet, ja to saka tiesībsargs, kam jāapkaro diskriminācija, Saeimas sēdē, tas ir mazākais neprofesionāli.
IM
I
A kas tur nenormāls? Es ar esu dzirdējis runājam ka sievietēm tā loģiskā puse esot vājāka kā vīriešiem. Vai ta to vairs nedrīkst nemaz pieminēt. Varbūt ka tiesībsargs tieši loģiku domāja , bet nu protams tas tikai tāds mans minējums. Un par ko tikai nesākam uztraukties. Par sievietēm kā par nelaiķēm , tikai labu vai neko , laikam.
Ha!
H
Un teksts, ka Latvija zaudē ECT, jo Inga Reine ir sieviete, ko internetā citēja biroja darbinieki?? Tas ir normāli no tiesībsarga puses?
Ierednis
I
Darbinieku-dumpinieku riciba ir nekrietna un negodiga. Jaatceras, ka jebkura iestade darbiniekiem japaklaujas prieksniecibai, iznemot tad, ja prieksniecibas riciba ir nelikumiga. Tacu nekadas nelikumibas seit no prieksniecibas puses nav saskatamas. Protams, daudzi ministrjas ieredni gribeti sev citu ministru, valsts arhivu vadiba gribetu sev citu diektoru, bet - kur tas novedis? Ka neka, ministri - un Saeimas ieceltais tiesibsargs - ir demokratiski legitimeti, un nevis ierdni. Un es ka pilsonis esmu ieienteresets, lai ministrijas ieredni klausa ministru, tiesibsarga ieredni - tiesibsargu ttt, un nevis otradi. Lietas butiba drosi vien ir tada, ka Apsitim ir nedaudz citi prieksstati par to, kada griezuma ir jaredz cilvektiesibas, neka sadumposham biroja darbiniecem. Piemeram, biroja darbiniecu izstradatais atzinums par nepilsonu "diskriminaciju" ir skandals, un Apsitis to noteikti nevaretu but izstradajis. Acimredzot, darbinieces darbojas patstavigi, un tagad, kad Apsitis grib stingrak pievilkt grozus - un tas ir vina pienakums - ir sadumpojusas. Cerams, ka Apsitis atlaidis visas darbinieces, kas neklausa vina rikojumus un prasa vina atcelsanu.
IM
I
Es jau tā saprotu ka tur tai kantorī visi ir baigie cilvēktiesību speci. Un visi tie speci gribētu tā brīvi uzbraukt jebkuram kas nepatīk ar tām savām cilvēktiesībām , tā teikt kaut drusciņ valdīt pār pasauli. Tikai nu nez kāpēc maisās un traucē kaut kāds onka , un vēl Saeimas ieliktenis.
LU students
L
Visu cieņu Dr.iur.R.Apsītim. Godīgam, zinošam, krietnam cilvēkam, kurš ari skarbajos padomju laikos pratis saglabāt pašcieņu un aizstāvēt cilvēkus no lielvaras represijām. Civilizētas tautas tur godā, ciena, respektē savus sirmos, dzīves pieredzi uzkrājušos tautiešus.
Biroja darbiniece
B
Apsītim darbinieki lūdza jau divas nedēļas atlikt atvaļinājumu un atrisināt domstarpības birojā,bet tas nenotika.Pie tam darbinieku atstādināšanu notika slepus un pēdējās stundās pirms aiziešanas atvaļinājumā.
Biroja darbiniece
B
Diānai Šmitei bija iespēja kandidēt un tikt ievēlētai jau strādājot par Tiesībsarga pienākumu izpildītāju,bet kā redzat viņa šo amatu netīkoja un arī tagad visu to nedara amata dēl, bet gan tāpēc,lai Birojs nodrošinātu savu uzticēto funkciju pildīšanu,ko nespēj nodrošināt Apsītis tandēmā ar savām padomniecem.
Biroja darbiniece
B
Dravnieka spējīgums bija apmēram tāds- 3--4 reizes mēnesī iersties darbā birojā un vēl paziņot,ka viņam svarīgāki darbi (finansiāli) par darbu birojā ir semināru organizēšana
Biroja darbiniece
B
Dravnieks neparakstīja un vēl vairāk - viņš vada Apsīša un Slaidiņas atbalsta grupu par darbinieku atstādināšanu no amata.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Tiesībsarga biroja darbinieku vēstule (pilns teksts) augstākajām valsts amatpersonām

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas