Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Tiesībsargs: Baštika izteikumi ir nekorekti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
babtiste
b
Nost ar Baštiku!Man kaimiņos radu sieviete viena audzina 2 meitiņas.Kārtīga sieviete ,ar augstāko izglītību ,nedzērāja.Tā liktenim labpatika,ka savus bērnus viņa audzina viena pati.Sirds asiņoja skatoties kā viņa rāvās-cēlās puspiecos,vilka meitiņas līdz,lai piecās darbvietās tīrītu,pēc tam darbs skolā.Meitenes vienmēr tiras kārtīgas.Labi mācās.Vai tad Latvijai tĀDAS NAV VAJADZĪGAS?vAI TAD LABĀK,LAI MĀTE VIŅAS PAMET UN VIŅAS KĻŪST PAR EKSPORTPRECI UN DAŽAM LABAM NAUDA NĀKTU ĶEŠĀ?
nujaaa
n
Un kā lai novērtē tiesībsarga izteicienus... Varbūt viņš to pauda kā privātpersona, bet nekas par to neliecina. Es nevarēju izsecināt to ko tiesībsargs, man acīmredzot nav tik SAMAITĀTA FANTĀZIJA un aizskarts pašlepnums kā cien.tiesībsarga kungam. Es redzu tikai to, ka cien. tiesībsarga kungs šoreiz ir PALAIDIS MUTI. Sāku jau domāt, ka laikam jāpilda politiskie pasūtijumi... ko gan es citu varu iedomāties. --- Var būt visāda attieksme par minētajiem procesiem utt. un tml, bet tā kā te ŠĪ amatpersona izrunājas, metas šķērma dūša. Būtu teicis, ka mums par visu svarīgāk ir ievērot pulcēšanās brīvību, vai vēl ko tādu un viss kārtībā, bet tā... ...kāds viņš tiesībsargs, ja atļaujas tā izrunāies. Jūtos pazemots, ka mums te ir tāda amatpersona. Ceru, ka ar laiku mainīsies uz labo. Manuprāt cilvēkam ir tiesības uz kļūdu, un ka tā ir tikai kļūda, bet ne sistēma...
hmm
h
nejauksim Kristieti ar Bastiku! kas vins ir, lai pats kjidaa sevi, bet ar izteicieniem vins meetajas, reiz 100. panta teica :kas tad ir svarigak paedinat bernu vai ieverot normas", tas tika attiecinats uz bernu namiem un visi, kas stradaa bernu namos un regulari tiekas ar PVD mani sapratiis :DDD haha
Janis
J
Te var redzet ka bastiku vada patiesiba liels naids, kuru var izlikt pret visiem, kas vajaki. Seksists un sovinists. Nepietiek ka gejus aiztiek nu bruk virsu vientuljajam matem. bljaaah . dusmas.
:Āpsītis, no romāniem
:
"Ko lecies? Stāsts "es dzīvoju tā un tā, un tā ir vispareizāk" bez palīgteikuma, kas sākas ar "jo", kam neseko "arguments", jo tā dzīvoja 100g atpakaļ, man neder." Pats esi tādā krāsā! Ne ar tevi runāju, ja neesi Who dont Care Atgādināšu sarunu "vedu " Who don't cares, ne tevi. Un tomēr .. Izlasīju savu komenrtu un "Ir aŗi teorija , kas vēl nav pieņemta par aksiomu. proti "VISLABĀKAIS variants bērnam ir Netradicionālā ģimene un vēl labāk bērnam - būt bez ģimenes" un neatradu kaut vienu vienīgu "jo" esi no reperiem? Tiem Jo Jo pie sirds
who cares
w
Ko lecies? Stāsts "es dzīvoju tā un tā, un tā ir vispareizāk" bez palīgteikuma, kas sākas ar "jo", kam neseko "arguments", jo tā dzīvoja 100g atpakaļ, man neder. = Nesaprotu, kas tev nepatīk? Man būtu bez ierunām jātic kaut kādiem jocīgiem onkām, kas uzskata, ka pasaule ir 6K gadu veca? c'mon!
Ringolds
R
Leiškalnu Pēteris gan tas nebija. Uzturlīdzekļu garantijas fonds gan ir lielākoties Ingas Liepas veikums, no laikiem kad viņa vēl strādāja Bērnu minisrijā. Baštika nopelns gan ir tā politiskā cauri dabūšana, tas gan.
Āpsīris, no romāniem
Ā
who cares » čiepa 15:14 " === Tā ir teorija, kas ir pieņemta par aksiomu. Nenoliedzot, ka tā tas varētu arī būt, gribētu tomēr redzēt kaut kādus faktus, kas to pierāda. Ir aŗi teorija , kas vēl nav pieņemta par aksiomu. proti "VISLABĀKAIS variants bērnam ir Netradicionālā ģimene un vēl labāk bērnam - būt bez ģimenes" Who dont cares, protams ir fakti.kas pierāda to. Met kaunu pie malas un padalies infā!
Āpsīris, no romāniem
Ā
Tiesībsargam jāierosina un jāvirza Saeimā preiklikums vai likums, ka visiem bērniem pirmajā dzimšanas gadā jāietetovē „Glābiet Bērnus” telefons Bērniem ir jācīnās par savām tiesībām jau no mazotnes. Kā nākošais.- bērni varētu izvēlēties savus vecākus! Arī tās ir cilvēktiesības.
Āpsīris, no romāniem
Ā
pensionāre Veltiņa » čiepa 14:58 Tradicionālā ģimene smird pēc naftalīna. Bet Baštiks aizstāv ģimenes un bērnu intereses un VISLABĀKAIS variants bērnam ir tradicionālā ģimene. Tu pati nezini ko runā. TRADICIONĀLA ģimene Latvijā bieži vien nozīmē: 1) vīrs ir emocionāli vardarbīgs gan pret bērniem, gan pret sievu 2) vīrs gadiem ir neuzticīgs ( krāpj sievu) 3) vīrs iekausta un pazemo bērnus un sievu 4) vīrs maina ģimeni reizi 5 gados 5) vīrs nav spējīgs uzturēt savu tardicionālo ģimeni 6) vīrs labprāt lieto atkoholu 7) vīrs aiz tardicionālās laulības mēdz slēpt, ka ir homoseksuāls 8) sieva arī krāpj vīru (gadiem) 9) tradicionālie vecāki ir uzņēmēji, tāpēc nav laika pievērst uzmanību saviem tradicionālajiem bērniem, kuri aug savā nodabā 10) sieva ir pārgurusi un iekausta bērnus 11) sarakstu tardicionālā garā varētu turpināt........... Bērna laimes un drošības sajūta nav atkarīga cik pieaugušo piedalās viņa audzināšanā. VIenīgivalsts var rūpēties par bērniem. Tāpēc bērnu mani ir labu labis risinājums. NU varbūt arī viena -vecāka-ģimene. Tradicionālā ģimene smird pēc naftalīna.
Āpsīris, no romāniem
Ā
A kur Ieva? Kur palikusi? U u zagante atsaucues!
Āpsīris, no romāniem
Ā
Laiks dibināt Viena cilvēka ģimenes ministriju. Ministru atradīsim. Vienkārši Viens cilvēks -ģimene. Tas ir solis uz priekšu salīdzinot ar tradicionālo ģimeni.! Tas ir PROGRESĪVI. Ieguvumi? Lūdzu. Nav jāstrīdas. Nav jāsaskaņo viedoklis ar otru no vecākeiem.Vienpersoniski var izlemt praktiski jebkuru jautājumus, piemēram, attiecībā uz bērnu(iem). Tradicionālās ģimenēs savādāk. Tieši abu vecāku atšķirības uzskatos, izglītībā un ienākumus kalpo par pamatu strīdiem uz nesaskaņām ģimenē. UN NO TĀ CIEŠ BĒRNI. Tāpēc ir nepiedodami Baštika kunga izteikumi par "bankrotējušām attiecībām" Viena vecāka ģimene tomēr ir progresīva, štelle, -solis pareizā virzienā. Viena un laimīga! Kas var būt labāks par to?
cecīlija
c
Ko Tu Baštik,lielies ar svešām spalvām?Tavu prioritāti Uzturlīdzekļu garantiju fondu,tāpat kā "māmiņu algas"izveidoja Leiškalnu Pēteris.Kamēr viņš strādāja ministrijā varēja just,ka kāds domā par Latvijas nākotni.Nupat izlasīju,ka Baštiks Baložos būvē pili .
who cares
w
Sapņu pasaulei nav ne vainas, bez tās nekur... Pretrunas rodas, kad ļautiņš savu aprūpēto un audzēto sapnīti "čerez ņemogu" mēģina uztiept visiem pārējiem.
Neveiksmīgā sieviete
N
Esmu sen kā bankrotējusi savās attiecībās, jo aprecējos ar nepareizo vīrieti, kuru noslepkavoja, un tādēļ ar meitu neskaitāmies ģimene! Līdz šim šo terminu par sevi nelietoju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas