Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Tiešraidē rāda, kas notiek Gaismas pils būvlaukumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
burka
b
Nu smieklīgi. Nupat gāju garām -- nekas tur nenotiek. Tā ka nav vērts skatīties
Optimists
O
Vai naudas atmazgāšanu arī rādīs?Koferīšus ar skaidro naudu,ko uzber uz galda būvvagonā un kaudzi sadala? Vai tikai lēto betonu un lētus būvmateriālus no kā tiek būvēts šķūnis?.No vienas puses ir labi,ka rāda ,kā iznieko mūsu naudu.Vienalga to būvi nepabeigs,jo visi censoņi noTP pēc pāris gadiem(tie kas nebūs aizmukuši piem.uz Izraelu) sēdēs čokā.
ezis
e
un kā vēl plūst un arī plūdīs nodokļu naudiņa. Cik zināms, tad 'tieši bibliotēkas vajadzībām tā kvadratūra atvēlēta visai niecīga, bet pārējais viesnīcai, kafejnīcām u.tml. ietādījumiem. Nu ko, galvenais ir pārliecināt tautu, ka šis monstrs (riebjas zaimot Gaismas pils jēgu) tai ir vitāli nepieciešams un kā nu mēs vis draudzīgi to varēsim apmeklēt. Ha, smiekli nāk.
Kabula
K
un blakus jānovieto tiešsaistes naudas skaitītājs..:) un, pie reizes, slēptā kamera dažos labos kabinetos..
holeera
h
Demakovas kundze noteikt labsajuutaa plaukstinjas trin. Gan jau kas arii vinjas kabatinjaa iesliidees:)Nju ko...Gratulīren...redz kur akal plūdīs mūsu nodokļi.Labāk būtu bērnu slimnīcai palīdzējuši ja naudiņu nav kur likt, tam man nebūtu žēl. .
Martins
M
Nav ko apsaukaties, Zane, ir rakstits, ka Lattelecom atbalsta (morali, finansiali vai vel kaut ka ;) tikai interneta pieslegumu (50 Ls menesi vieta prasot tikai 47). Cilveki vienkarsi no rugtas pieredzes labi zin, ka pat no sada sikuma kadai ieinteresetai personai var sanakt jauns E klases Mercedes!
Martins
M
Nav ko apsaukaties, Zane, ir rakstits, ka Lattelecom atbalsta (morali, finansiali vai vel kaut ka ;) tikai interneta pieslegumu (50 Ls vieta menesi prasot tikai 47).
Martins
M
Ja to organize pasi buvnieki tad izmaksam vajadzetu but: 2 kameru cena (~LVL 100 - 4000, kada nu kvalitate paredzeta)+sakarus nodrosinosa aparatura (LVL 200-400)+i-neta pieslegums (nezinu, cik Lattelecom varetu paprasit, bet jacer, ka uzsauc par velti) + uzstadisanas izmaksas (ne vairak ka LVL 300)! Tacu, ja to organize kada firma, tad so ciparu var pareizinat ar faktoru n, kas ir robezas no loti pieticiga 1.5 lidz pat 3 un musu apstaklos pat vairak... plus pie mums vel noteikti butu uzturesanas izmaksas firmai ... nu savi 150-500 LVL menesi, lai neskistu parak neprofesionali :D
Zane
Z
Muļķadesas, rakstīts tak ka Lattelekom maksā.
@
@
Interesē tikai Viesuļa piedāvājums.
grieta
g
man absoluuti taads pats jautaajums kaa Jurim - kaada tam ir jeega un cik tas maksaa? cik noprotu - tiek maksaats no nodoklu maksaataaju naudas!
Zupis
Z
... un no kā kabatas tā tiek atmaksāta?
Jupis
J
Kam tas vajadzīgs, kāda tam jēga un cik šī izklaide maksā?
tp
t
Tagad tak vairāk neko nevarēs nofenderēt!
Viesulis
V
Man vairāk interesē tiešraides par to, kā knābis uzliks roku dzelžus jauntrīsbrāļiem, ūsainajai madāmai un pārējiem varas bandītiem, kas šādā un citādā veidā šķērdē naudu un neaizmirstarī par savu labklājību. Bet vispār ideja interesanta - visai pasaulei rādīt, kā top kārtējā finanšu afēra Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas