Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - TP valde maina kampaņas vadību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aizvāciet
a
Tak aizvāciet beidzot to veselibas finansu profesionālo kombainieri. Vēl tikai pietrūka domes visprofesionālākais kombainieris.
pasaules krīze
p
"..kurā Tautas partija tiek nopietni vainota pasaules ekonomiskās krīzes izraisīšanā.." komiski... viņiem tas iepotēts vai?
Terminators
T
Tautas partijas jaunais zombiskais arguments - Latvijas finanšu un ekonomiskā krīze ir pasaules finanšu un ekonomiskās krīzes sekas. Latvju bāleliņi un meitiņas nav vainīgas. Turpina par idiotiem uzskatīt.
Naivā
N
jā, jā, Šveiks ir tieši laikā! Palīdz nezaudēt humora izjūtu, skatoties uz tiem (politiķiem), kas to zaudējuši :)
gm
g
Kungi, te nav runa par Shveiku, te jaarunaa par Mario Pjuuzo dailjradi ar krieviskiem akcentiem. Tas pat nav smiekliigi. Seglinsh un Beerzinsh - tas nudien nav smiekliigi.
gnireb
g
Jā ! Šveiks ir reāla klasika . Grāmatā aprakstītais stūlbums parādīts kā nākas . Nomainīt varoņu vārdus un darbības vietu nu precīzi kā . . . , he .
Biedrs
B
Gundars,jau ir sačakarējis kampaņu,žēl,ka viens cilvēks var pārvilkt strīpu citu cilvēku labiem darbiem.Tas būs TP neveiksmes stāsts.
mērglis
m
es labpraat lasu Hašeku ,pasaules slavu ieguvušais romaans par krietno kareivi Šveiku , noderiiga lasaamviela arii šodien , iesaku arii Jums tajaa ieskatiities,atradiisiet tajaa arii šodienas dziives situaacijas...
e.s.Blofeld
e
"..kurā Tautas partija tiek nopietni vainota pasaules ekonomiskās krīzes izraisīšanā.." Kikija atkal nav sapratusi - Tautas Partija netiek vainota pasaules krīzē, bet gan tajā, ka Latvija iegāja šajā krīzē ar tik vāju ekonomiku un tur nu TP atbildība ir nenoliedzama.
gm
g
Ar ko Liibane ir labaaka par Beerzinju. Vinja melo aciis skatiidamaas, manipuleedama ar faktiem "redzējām masu medijiem (prezidenta) izplatīto paziņojumu, kurā Tautas partija tiek nopietni vainota pasaules ekonomiskās krīzes izraisīšanā,” sacīja K.Lībane – Šķēle. Atkal viena TP augsta amatpersona ciniski sagroza teiktaa buutiibu, lai zemiski ieriebtu kritikjim. Arii izrauts no konteksta.
zvirbulēns
z
Nu vai zini, Tev ar neizpatikt, vai tad TP esi iestājusies? P.S. Karuselis sāk tik lēnām griezties, a pati jau bļauj! Ko tad piesauci to karuseli, vai es Tev neteicu - daudzi sāks vemt, Jūs tai skaitā ! :))))
cart
c
Labāk, jau lai stāsta vien patiesību - ko par valsti un mums domā TP idejiskie "tēvi". Varbūt vēl kādam acis atvērsies.
drakons
d
Kāpēc KLŠ ir jāsavāc aiz GB visi viņa sūdi? Vai tiešām neviens nevar GB pateikt, lai viņš aizveras?
cart
c
"Reāli es gribētu kļūt [par parastu cilvēku]. Pasakiet man recepti, kā man kļūt par parastu cilvēku, izdarīšu visu, lai tāds taptu," tā pēc partijas valdes sēdes žurnālistiem teicis G.Bērziņš. KĀ var šitā melot! Nabaga nezinītis:) Brauc uz savu lauku saimniecību, kop govis un nomaini mob.tel numuru un būsi kļuvis. BET negribas jau. GRIBAS SILĒ AR VISĀM ČETRĀM VAI NE?
Lelle
L
Tevi ar steigu jāved uz psiheni....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES UN LASI VĒL

Gundars Bērziņš: Zatlers pavasarī atlaidīs Saeimu

Kučinskis: Gundara Bērziņa izteikumi par Zatleru ir privāts vērojums

VIDEO: Zatlers par Saeimas atlaišanu un G.Bērziņu 

Freimanis: TP un prezidenta attiecībās kaut kas notiek 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas