Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Tralmaks atturas komentēt "Dienas" darbinieku vēstuli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ezis parastais
e
Vai tie mēneši būs vajadzīgi tāpēc, lai dažu valstu attiecīgās iestādes paspētu sagatavot jaunas biogrāfijas un pases Dienas pircējiem?
Dr.xy
D
Vai pa tiesam nav skaidrs kas slepjas aiz siem "investoriem"! Laikraksts "Diena" nav interesants investoriem,kuri velas gut pelnu.Tatad tur ir iejaukta politika.Un saja gadijuma "investors" var but tikai viens-musu liela kaiminzeme.Pasreiz tiek likvideti visi informacijas kanali,TV,radio un tagad Diena.Turpmak visi masu informacijas lidzekli atradisies Latvijas Valsts ienaidnieku rokas,kuri savas parraides reklames Kremla propagandu.Sada veida vini centisies uzvaret Saeimes velesanas.Ko tas nozime,cerams, visiem ir skaidrs.
Mākonis
M
Kivi. Vārdu savirknējums gluži normāls. Katrs jau 9.klasē zina jēdzienus šovinisms un permanents. Es gan nevienu uzvārdu pie Centrāltirgus biezajiem nenosaucu, to izdarīji Tu. Maldies, ja domā, ka es bēgu no aizdevējiem un izvairos no auto līzinga maksāšanas. Nav tādu problēmu. Tava stila džekiem galvenā problēma ir tā, ka viņi starp bagātību, rafinētu cūcīgumu un veiksmīgumu lien vienādības zīmi. Starp principiālu godīgumu un nabadzību nez kāpēc arī. Kāpēc Tu iedomājies un proponē, kā var nojaust pēc Taviem tekstiem, ka Dienas žurnālisti ir ''idejiskuma apsēsti nabagi, kvankšķi, kas būtu priecājušies, ka jaunas īpašnieks viņiem pasviež algu''? Kas Tev liek domāt, ka viņi ir nabagi? Cik man zināms, lielākā daļa pamatsastāva dzīvo ļoti labos apstākļos. Protams, ne kā miljonāri, bet tomēr. Nabagi varbūt ir biznesmeņi, kuriem pašiem naudas nav, bet ir riska garša mutē paņemt par svešu naudu grandiozus, ļoti specifiskus projektus, par kuriem nav zināms, kas tālāk pārpirks/samaksās, cik cerēts, vai nē/ko liks darīt, lai sanāk labs darījums utt. Tuvredzīgi un bīstami. Un vēl, Tu gan esi naivs, ja domā, ka galvenā sāpe ir strādāt zem ieroču vai narko karteļa jumta. Nē. Princips ir - neatbalstīt nekādus nelegālos jumtus, lai kādi pasaules valdnieki un dižie shēmu meistari viņi savās acīs nejustos. Dienu Tu, pēc tekstiem spriežot, pazīsti, bet Tev pietiek nekrietnības melot, ka ''zinu, zinu, kā Dienā ar godīgu darbu maizi pelna!'' Nu, pelna jau arī. Laikam taču ir tik sāpīgi redzēt, ka kādi spēj dzīvot un justies labi arī, nepārdodoties kā lupatas. Neaizsniedzami augstumi alkatības jūgā sapītajiem, ne?
Человек
Ч
"Vēstuli parakstījuši gandrīz pusotrs simts darbinieku" - А сколько это в процентах? Почему не указано? Надо было указать. Журналисты качественной журналистики так не поступают. Так поступают журналисты, которые хотят скрыть правду от общества, которое тоже имеет право знать. - Bet cik tas ir procentos? Kādēļ nav norādīts? Šiem skaitļiem būtu jābūt šai rakstā. Citādi iznāk neganti, jo kvalitatīvas žurnālistikas žurnālisti tā nerīkojas, tieši otrādi, tādā veidā rīkojas žurnālisti, kas vēlas paslēpt patiesību no sabiedrības, kurai tomēr ir tiesības zināt.
limuzinss
l
Parak pazistami uzvardi , lai noturetu par baltiem un pukainiem !
Reāliste
R
Bāac! Te daži apgalvo, ka "kuriem neinteresē, kādās rokās nonāk viņu avīze, tikpat vienaldzīga ir viņu valsts. Jo netīrās rokās top netīra informācija..." C'mon! Taču neesam nekādi mazi ietekmējami bērni, kuri nespēj filtrēt informāciju! Ja cilvēks paļaujas uz priekšvēlēšanu reklāmām vien un nespēj sajust, kad viņam tiek borēta iekšā propaganda, tad ne jau par Dienas īpašniekiem viņam jāinteresējas, bet jāpārstāj patērēt masu medijus kā tādus. Tas, ka skaidrs īpašnieks, neatbrīvo no pienākuma izvērtēt visu, kas tiek raidīts un rakstīts!
Kivi
K
Cien daudzlasītājam mākonim - laikam par daudz grāmatas salasījies :))) Tik daudz kā svešvārdus iekalt, daudz prāta nevajag:)) Protams, ir tāda cilvēku kategorija, kas uzskata, ka savirknējot dažādus vārdus interesantās virknēs (jo trakāk, jo labāk), tiek radīts priekštats, par cilvēka intelektu, inteliģenci, vai kaut kādām spējām :)) Nekad neesmu uzstājis uz vizziņa statusu, bet raugoties uz konkrēto situāciju - ja uzņēmumam ir zaudējumi, tad īpašniekam agri vai vēlu ir jādomā, kur gūt ienākumus, lai šos zaudējumus segtu. Ja zaudējumi ir ilgstoši un nākonē nav paredzams tos kaut kādā veidā samazināt, vai gūt peļņu, tad ir jādomā par krasām pārmaiņām. Kādas pārmaiņas var piedāvāt bonieri? Krasi samazināt izdevumus. AD "Diena" to mēģināja darīt, to šķiet izjuta jebkurš no Dienas . Laikam izdevumu grieziens neizdevās pietiekams. Ko darītu jūs cienījamais mākoni? Ja regulāri nāktos apmaksāt rēķinus, kas lielāki par aldziņu? Piemēram, būtu paņemta automašīna līzingā, bet aldziņa apcirpta. Domāju, izvērtētu iespējas papildus nopelnīt, ja tādu nebūtu, domātu, par automašīnas pārdošanu... nu un tad nāca Tralmaks, kas bija ar mieru pirkt to dārgo mašīnu:)) Vai tiešām Tralmaks uzreiz paziņoja, ka par Lembergu jāraksta tikai kaut kas labs, ka demokrātija ir slikti u.t.t. u.t.j.p. Kādēļ būtu vērts sacepties par nezināmo aizdvēju. Vai Dienas darbiniekiem ir aizdomas, ka aizdevēji ir narkobaroni, vai ieroču karteļu turētāji? Protams cienījamo mākoni, ja Jūs esat no tiem cilvēkiem, kuri, saprotot, ka nevar maksāt visus rēķinus, tā vietā lai meklētu risinājumus, vienkārši bēguļo no aizdevējiem un rēķinu piedzinējiem, tad jau jums ar intelektu viss ir daudz labāk, nekā Centrāltirgus biezajam, par kādu Jūs nodēvējāt Tralmaku. Es gan šaubos, vai cilvēks, kurš ir spējīgs radīt tik bezjēdzīgu vārdu savirknējumu kā "šovinistiski aprobežoti teksti" un "Cilvēks ar kaut cik smadzenēm" :))) ir spējīgs līdzināties tādiem kā Tralmaks, kuram ir idejas, mērķi un iespējas. To kā "ar godīgu darbu pelna maizi" Dienā es zinu:))) atļausiet pasmaidīt.
Mākonis
M
Kivi. Tev jau vienreiz pateica, ka Dienā strādā izglītoti un spējīgi cilvēki, kuriem nebūs nekādu problēmu atrast citu darbu Latvijā vai citviet pasaulē, ja nu kas ar Dienu. Kvekšķi ir nevis profesionāļi, kuri ar godīgu darbu pelna maizi, bet tādi kā Tu - bezgaumīgā Cavalli kreklā staigājoši bezsmadzeņu iznireļi, kuri ar tirgus saškas krivoja cienīgām shēmām mazajā Latvijā iegrābuši sev kādu nebūt naudas daudzumu (patiešām nenozīmīgu pret īsteni bagātajiem pasaules kontekstā) un nu visi pirksti gaisā. Centrāltirgus biezais. Reāli tik smieklīgi uz tādiem skatīties! Protams, arī žēl tādu cilvēciņu. Viņiem parasti bijusi nabadzīga līdz pazemojumam bērnība padomju laikos, ka tik izmisīgi skrien uz varu un naudu. Vai jau permanenti ārkārtīgi zema pašapziņa. Cilvēks ar kaut cik smadzenēm tik šovinistiski aprobežotus tekstus gribēdams nespētu saproducēt. Nekas Tu neesi. Apaļa nulle. Sēdi, lasi grāmatas, kamēr kaut ko pēc būtības sāksi saprast. Protams, ne šajā dzīvē, bet varbūt vismaz kādā no nākamajām.
jocīgi
j
Ak, te tiešam izksatās pēc Dienas apvainoto salidojuma, labi, ka visi pieteikušies vienlaikus - nav nemzas daudz un brēc vienveidīgi. Bet ļoti latviskā garā - noniecināt, aptaisīt, nenovērtēt, bez pierādījumiem apsūdzēt, lai tik pašu niecība neliktos tik neciešama. Lai jums veicas lūzeru bariņa varoņi! Ceru, ka Diena izdzīvos un viss būs labi! Katrā ziņā šo avīzi ir daudz interesantāk lasīt nekā šos murgus un kompleksu māktos cilvēciņus. Ir to mēr atšķirība starp tiem, kas veido avīzi un tiem, kas šos cilvēkus noniecina. Kurā pusē tad esat? Nav jau pirmā reize, kad cotus visvairāk nokaitina kādu cilvēku uzņēmība un drosme.
A
A
Nevarētu būt, ka tie daudzie Dienas gānītāji paši šo avīzi lasa, tādēļ secinu, ka tas ir organizēts apmelojumu uzbrukums.
?
?
vai ta Dienas rokošie žurnālisti nevar izrakties līdz patiesībai? Citos gadījumos varēja, bet šoreiz kaut kā nesanāk.Vai tik netiek imitēta darbība, lai sabāztu pilsoņiem makaronus ausīs un novirzītu pēdas citā virzienā?
Gudrais
G
Atvainojos, lielāku kaitniecību šiem mediju zīmoliem nodara nevis tas, ka uz kādu laiku nav zināmi īpašnieki (kas ir normāli šādos darījumos, jo to pieprasa prakse), bet gan pats fakts, ka darbinieki raksta visādas atklātās vēstules, tādējādi pārādot, ka iekšā viss dumpojas un tūlīt Dienas kuģis vēl vairāk sagrīļosies šajā interneta laikmetā.
Kivi
K
A es par Tralmaku - cilvēks, kurš izglāba Dienas kvekšķus no bezdarba (vismaz pagaidām). Ja nebūtu tāds Tralmaks uzradies, tad Bonierīši šo koncernu būtu aizlaiduši uz maksātnespēju un bankrotu, algas kvekšķiem izmaksātu datoros un adios amigos. Tā vietā lai bruktu virsū jaunajam īpašniekam, kurš nevēlas visai pasaulei atklāt, kur dabūt naudu, būtu labāk sirsnīgu paldies savam glābējam pateikuši, vismaz vēl kādu mēnesi algas saņemsiet - ķērcējkviecējrevolucionāri... tfu... nepateicāiba pasaules alga .....
Man
M
Man pie kājas, kas ir manas avīzes īpašnieks. Kā līdz šim strādāju, tā arī turpinu strādāt! Lasītājs noteiks - ar avīzes (ne) abonēšanu vai (ne) pirkšanu vai esam vajadzīgi! Kāpēc jāpārspīlē, ka avīzē strādā "spīdekļi"un tml. sviests?
neandertālietis
n
Čelovekam. Žēl, ka komentētāja Jansona kabinets atradās vecajās telpās Mūķenē 41, tur varētu uztaisīt krievu roklaižas ekspozīciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Atklātā vēstule "Prasām skaidrību"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas