Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Valdība pagarina pieteikšanās termiņu KNAB konkursam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lāpītāja
l
jā,šitā sen nebiju smējusies, "murgs" atklājis ka liberāldemokrati 1917.gadā šāvuši bez tiesas un viņiem piederīgi ir Ļeņins ar Staļinu....nu tiešām murgs.Bet ņemas, ka šļakst.gandrīz vai žēl paliek.Piekrītu, ka visādas vsinības,banku glābsanas u.c.darbi mazliet iekavējuši valdošajiem bīdīt kādu "lielāko kretīnu",tāpēc atļauj paspēlēties ar kandidēšanu.Būs jau tikai tā kā grimstošā kuģa žurkas nolems.
klibais velns
k
Beidz vienreiz murgot!
ululiņš
u
KNAB vadītāja meklēšanas process var vilkties vēl ilgi. Līdz tam brīdim, kamēr oligarhi vienosies, kuram viņš kalpo galvenokārt un kas citiem par to būs...
AD
A
Varbūt, ka džeks pārcenties un par ātru atklājis kārtis?
who cares
w
"un noteikti izraks..." == Tad jau nakts melnumā uz Meža kapiem...
Lelle
L
Parexa ickes glābjot, nebija laika lielāko kretīnu sameklēt...tagad metīsie uz zoodārzu, uz getliņiem, uz puzi, uz mākoņiem un noteikti izraks... Ja neliks Jutu, tad tauta bagarēs Jēkabkūti tā pa īstam...
fksn
f
Nu ko var stiept garumā
ventspils
v
KNAB kandidāti :Strīķe,Buzajevs,Ādamsons,Dāboliņš,Lazovska,Vjakste,Ma izītis.
Kurmītis
K
Pieteikšanās termiņš būs vēl vairākas reizes jāpagarina , jo nav īstas skaidrības vāšķevica lietā, kas tiek bīdīts uz šo amatu.
dumais
d
Vajag Vaškeviču!!!! Viņš tagad būs tāds brīvāks. Jakānam, protams, būs žēl atdot, nu bet, ja valstij vajag, pie kam viņš šajā jomā zinošākais. Vaškeviču vajag!!!
elzza
e
Valdībai meklējumu procesa veicināšanai jāapmeklē vēl kāda radoša iestāde. ZOO jau bija. Lai brauc uz Botānisko dārzu. Tur tai skaidrā ūdenī, kas tek caur lillijām...
murgs
m
un, kas esi Tu? Savējais šai portālā:))) kurš it kā noliek visus pie vietas, bet tai pašā laikā atbalsta baumas??? Un par tām zvaigznītēm, tiko kāds koments ir par nomelnošanu var novērtēt, tiko kāds pret, vai nu nevar novērtēt vai nu novērtējot ar 5, parādās 2 vai 3:))) Man nevajag nevienam pielīst, bet Tu laikam esi pēdējā laikā satraucies un balīgs, ka Tavi un Tev līdzīgie meli atklāsies.
tonijs
t
Tas laikam jāsaprot tā, ka valdība pēc 2 nedēļām plāno savu krišanu un KNAB vadītāja izvēli grib atstāt nākamajai valdībai.
Ērglis
Ē
Vissliktāk paliek no tā, ka es zinu tava tipa cilvēkus, un zinu, cik VIEGLI ir iedzīvoties tajā maizē un pārliecībā. Verga komplekss, pievienojot pielīšanas kompleksu.
Ērglis
Ē
Nav stilā uzrakstīt komentāru un iedot sev piecas zvaigznes. Tas tā, priekšdienām :) Par pārējo - tu ataisno savu niku. Sasaistīt nopietnāko kriminālapsūdzību vispār Latvijas vēsturē kādam politiķim ar 1917. gadu un komunistiem - nu to ir jāmāk. KĀDS tam visam sakars ar politisko pārliecību? Kāds sakars liberāldemokrātiem ar boļševikiem? Tu neesi patriots. Tu esi siltās putras piekritējs, oportunists, atbalsti tos, kuri tevi baro. TPJO, LPP/LC jaunatnes organizācija, utt. Whatever. Viss viens. Visi vienādi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:


Strīķe pieteikusies uz KNAB priekšnieka vietu

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA:


KNAB vadītāja amatam virza arī Lieljuksi un Šmitiņu (16.07.2002.)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas