Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Valdību, visticamāk, veidos bez LPP/LC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arts
A
Latviju bez Šleseriem!
morics
m
<a Mūsu laikā satiksme nebija aktuāla. Makss un Morics.
pamela
p
Kurš te redz JAUNU valdību??KURŠ??Vai Dombrovska seja būtu tā jaunā?Valdības veidošanas metodes tās pašas,NEKAS NAV MAINĪJIES un NEMAINĪSIES. TB/LNNK ir nogāzusies tik zemu,ka tālāk ir elles vārāmais piķa katls. JA Šlesers/Lesčinskis atstāja savu kabatas ministriju TB/LNNK ,kurai būs jāsadarbojas ar itkā savu lielāko ienaidnieku - Krieviju,tad VARAT IEDOMĀTIES par KO PĀRVĒRTUSIES TB/LNNK.Dombrovskim ir izteikta mugurkaula osteoporoze ,NEKAS TUR NESANĀKS,jo IR JĀPROT PAŅEMT VARU un svarīgāk to NOTURĒT.,veiksmīgi strādajot labā komandā.Šai komandai perspektīvu NEKĀDU !!
Justs
J
Lelle 03.03.2009 23:44 Jēziņķi, kas notiek!!! Biju gan domājusi, ka JL vairāk prātiņa, bet izrādījās, ka tjušs vien ir...Žēl Dombrovska...gudrs čoms, bet ātri vien tiks sastapmāts mēslos... Zatler, padzen šito Saeimu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Lelle un citi naivie ļaudis, mediju baru ieskaitot,... tieši tāpēc visi, kuri ar vēsu prātu analizēja situāciju valstī, valdības maiņu krīzes situācijā uzskatīja par lieku greznību, kas var ekonomisko situāciju tikai padziļināt un pasliktināt!
LVD
L
Oi oi oi ,Šleseriņ, ko nu tu zīmējies, kā tāds tīnis! Dikti jau nu kādam vajag tavu izcili nožēlojamo izšķērdētāja klātbūtni Latvijas valdībā! Labāk esi gatavs tam ,kas tagad tik viss nenāks gaismā Satiksmes ministrijā pēc tavas lielās "strādāšanas"! Un pavisam nopietni gatavojies! Vai tu arī cerēji, ka tauta vienmēr klusiņām aizmirsīs savus izcilākos zagļus?! Redz, tas bads šobrīd ir tik liels, ka nu gaužām glīti ir redzams viss, ka sne tos ceļus ir gājis , kur tam bija jāiet.. Un tu par to esi krietni vien atbildīgs, "attīstītāj"!
kaimiņiene
k
Ko Jūs plosaties gar Dombrovsku ļaujat cilvēkam strādāt JL vispār nau strādājis jo visu laiku TP ir valdijusi un ņirgājusies par visiem jo mēs jau paši uz augšu palegdami esam vēlējuši TP nu tad vismaz paklusējat kad citi grib strādāt.
Vovačka
V
Nu labi, Es pat domāju, ka LPP/LC nemaz nevajadzēja īpaši pīties šajā valdībā. Godmanis izdarija gana, bet pārējie to nomenta, jo bija bikses pilnas no iespējamiem nākotnes vēlēšanu rezultātiem. Es domāju, ka ir īstais laiks atbalstīt Dombrovska valdību, bet tajā pašā laikā palikt ārpus ministru kabineta. Visticamāk, Dombrovskis pieļaus Lata devalvāciju, jo tas ir visvienkāršākais veids, kā aizlāpīt budžeta deficītu. Tas dabiski novedīs Latviju līdz stāvoklim, ka mums mājās vairs nebūs ne siltuma, ne elektrības. Šādā valdībā labāk nepiedalīties.
Andrejs
A
Skaisti pateikts- "у нас". Kas "Jūs" esat? Un vēl- pēc kādiem kritērijiem Jūs iedalāt krievus, tadžikus, ukraiņus, moldāvus, lietuviešus, latviešus, vāciešus, palestīniešus, u.t.t. u.t.j.p. "sliktajos" vai "labajos"?
Человек
Ч
Шлесерс еще вам всем, плохим латышам, покажет. Он - тот бронепоезд, который стоит у нас на запасном пути (из песни). Хорошим латышам бояться его нечего. Ведь Шлесерс- тоже латыш. И - хороший латыш.
ABC
A
Gluži tāpat kā bijis nebūs: ministru sarakstā es neredzu neviena totāla muļķa uzvārdu, turpretim iepriekšējā sarakstā tādu bija vismaz četri, tātad vislielākā kretīna kritērijs netiek piemērots.
Vol...
V
Bus,ka bijis!!!
ej
e
ej izgulies, un tad atrodi to fotogrāfu un to žurnālistu, kas ielika ito bildi un sadod bietē, bet varbūt pasmaidi un brauc uz salām... Gan mēs Tevi dabūsim, kad vajadzes :)
Lelle
L
Jēziņķi, kas notiek!!! Biju gan domājusi, ka JL vairāk prātiņa, bet izrādījās, ka tjušs vien ir...Žēl Dombrovska...gudrs čoms, bet ātri vien tiks sastapmāts mēslos... Zatler, padzen šito Saeimu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Berta
B
«Ministru kabinets ir sastādīts, ņemot vērā partiju prioritātes,» teica S.Āboltiņa. ______________ Perfekti! Vai kādam vispār bija ilūzija, ka vērā tiks ņemtas Latvijas valsts, nevis partiju proritātes?
Vuarzazi&gt;&gt;Econ
V
Tad Godmanim nevajadzeja aiziet... Zalana priekslikums ar 12 ministrijam bija sapnis? Bankrots ir treknas valdibas nopelns (augstaka inflacija un sliktakie raditaji ES). Gribetos ceret ka Dombrovski panaktu ka krediti nepazud privatas kabatas ka tas ir vairakkart noticis. 5 TP + 4 ZZS + 4 JL neliecina par Dombrovska varu sini valdiba. Personigi sagaidu atru Saeimas atlaisanu, kopa ar 600'000 kas balsoja par to brivdienu laika.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

IESPĒJAMAIS MINISTRU KANDIDĀTU SARAKSTS

Premjers — Valdis Dombrovskis (JL)

Ārlietu ministrs — Māris Riekstiņš (TP)

Aizsardzības ministrs — Pilsoniskās savienības kandidāts

Tieslietu ministrs — Mareks Segliņš (TP)

Ekonomikas ministrs — Artis Kampars (JL)

Finanšu ministrs — Einars Repše (JL)

Satiksmes ministrs — Kaspars Gerhards (TB/LNNK)

Iekšlietu ministre — Linda Mūrniece (JL)

Izglītības un zinātnes ministre — Tatjana Koķe (ZZS)

Kultūras ministrs — Tautas partijas kandidāts

Zemkopības ministrs — Jānis Dūklavs (ZZS)

Labklājības ministrs — Uldis Augulis (ZZS)

Reģionālās attīstības un pašvaldību ministrs — Edgars Zalāns (TP)

Veselības ministrs — Ivars Eglītis (TP)

Vides ministrs — Raimonds Vējonis (ZZS)

LASI VĒL

Dombrovskis rīt paziņos Ministru kabineta sastāvu

"Dienas" rakstu "Koalīcijas sastāvs pagaidām vēl neskaidrs" lasiet šeit


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas