Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Vanags izslēgts no Valtaiķu baznīcas draudzes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
J
Izskatās, ka, ja Latvijā kādu mēslu pakustina, tad uzreiz ir politiskais pasūtījums, hahā!
paldies
p
Vai jūs kāds te vispār ticat Dievam, izklausās (lasās) nožēlojami, sīki , skaudīgi un cilvēciski... Domāju, ka ikvienu sabojātu tāda neierobežota vara, ka arhibīskapam un vēl tik jaunam piešķirta uz mūžu ....
Netiesājiet!
N
Es jūs lūdzu netiesājiet priekšlaikā.Kāpēc jūs paši neklausat Dievam,joDievs savā vārdā ir teicis,netiesājiet,lai jūs paši netiktu tiesāti.Varbūt cilvēks jau sen ir nožēlojis savus grēkus,jo nav neviena kurš nesagrēkotos ,bet jūs joprojām paši gribat būt tiesneši. Dieva tiesa pieder tikai un vienīgi Dievam ,un ne cilvēkiem. Ja tu pats grēko ,bet sodi citus par viņu grēkiem,tadf ar ko tad tu esi labāks.Vienīgi Dievs pazīst katra cilvēka sirdi,tāpēc vēlreiz lūdz ,netiesājiet,jo citus tiesājot ,tu izsauc Dieva tiesu pret sevīm. Svētījiet,bet nenolādiet.
vinnijs
v
Kaut kas traks ar tiem baznīcēniem! Izlasīju rakstu, lasu komentārus un brīnos par ko visi tik ļoti uzrūk zvirbulēnam? Ticēt Dievam jau var arī bez baznīcas īpašumu tirgošanas vai kasīšanās par tiem!
Madrileña
M
Nu lieciet tachu to Vanagu vienreiz mieraa! Nepaiet ne diena, lai par vinju kaut ko neuzrakstiitu. Kas - tas kaut kaads valsts pasuutiijums?
atkal
a
Izskatās pēc speciāli saceltas ažiotāžas. Vietējais draudzes gans vairāk burta ne Dieva kalps.
Andris
A
....dzeniet pie velna tos vanagus un pujatus...Tie ir nadas kāri grēcinieki.... ____________________________________ Labi rūkts Janka!
Andris
A
Arī melnsvārči plēšas par mantu...
lno
l
Vai Vanags nesāk atgādināt Dimiteru?
Janka
J
Ticu un aicinu ticēt,bet dzeniet pie velna tos vanagus un pujatus.Tie ir nadas kāri grēcinieki. Lai dievs viņiem piedod.
Patiesi.
P
Tas ka pasaule var piesieties ,ir pašu kristiešu vaina,jo nedzīvo pēc Dieva gribas ,Dieva vārda standartiem,un Dieva Svētā Gara vadībā,un tāpēc šādu negodīgu kristiešu dēļ,Dieva vārds tiek zaimots . Tāpēc Dieva tiesa ir sākusies vispirms pie Dieva nama,un pats Kungs iztīrīs savu draudzi no viltus ganiem,mācītājiem, un ,kas Dieva lietās ir pavirši ,kas rīkojas pretēji tam ko paši māca. Dievs ir nemainīgs un vienmēr paties un taisns un svēts,bet neuzticīgu un nepaklausīgu cilvēku dēļ ,Dieva taisnais ceļš tiek kaunā likts.. Mums nevienu nav jāsauc vārdā ,jo Dievs pats viņus pazīst,un gan Viņš pats tiks ar viņiem galā. Tāpēc netiesāsim priekš laikā nevienu,gan jau taisnā Dieva tiesa visu atklās,un noliks visu savā vietā.Dievs jau neļaus apsmieties. Sekojiet paši sev kā zīvojiet,lai būtu labprātīgi pildīt tā Kunga baušļus,un staigāt Dieva mīlestībā,un lai Dieva tiesas dienā nebūtu jābaidās tikt izmestiem galējā tumsībā. Esiet paklausīgi tam Kungam līdz galam. Lai Dievs jūs visus svētī!
LZ
L
Vanagu vaig nost no LELB vadības. Viņš jau tagad luterismā ienes katolicisma atribūtiku un gadsimtiem krāto īpašumu izšķiest, nedomājot par baznīcas nākotni. Viņš ciniski izrēķinās ar godīgiem mācītajiem, kuriem rūp draudze un baznīca, izveidojot mācītāju centralizēto finansējumu un likvidējot baznīcas autonomiju.
zvirbulēns
z
Vai tad Juristu biedrība nodarbojās ar nelikumīgu rīcību, nelikumīgu šeptēšanu pa adresēm? Neticami.
juzis
j
vel Vanagu varetu izslegt Kimijas skolotaju biedribas,jo vins tak nemaca kimiju! Jo galvenais vardins jau ir Izslegt! Nav svarigi no ka. Negaidu ka kads ieinteresets te naks un rakstis,bet ja butu Baznica kads kas mak saimniekot/biznesu taisit/, tad tas butu apkoptas, ipasumi lietoti ar pratu, bet nav tadu ļaužu, tadel atliek tos pardot un ta iegut lidzeklus saimniecibai. Kas par absurdu- domat ka baznicai radisies kada nauda nenokurienes, bet saku, te nenek runat sapratigi.
Elizabete
E
Interesanti, kura politiskā partija tik ļoti iespaido TV raidījuma De fakto darboņus? Tā kā TV neskatos, nezinu pat kas tur rēgojas, bet šokējoši ir šie gāganu kari Diena un DELFI komentāros. Nez kāpēc tieši mēnesi pirms pašvaldību vēlēšanām sacelts tāds idiotiksks "trādi rīdi" ap arhibīskapu un baznīcas iekšējām lietām. Ja pirms tam vismaz gadu, kopš iepriekšējā gada praidistu uzlidojuma Latvijai, bija miers un uzskats, ka valstij nav jājaucas baznīcas iekšējās lietās. Pēc LELB satversmes arhibīskaps jau vismaz 20 gadus nav apspēlētās Valtaiķu draudzes loceklis, jo ja cilvēks 2 gadus nav bijis šajā draudzē pie dievglada un nav arī tai maksājis ikgadēju ziedojumu, tad loģiski, ka ir aizgājis uz citu draudzi. Šai gadījumā nevienam Latvijā nav noslēpums, uz kuru. Savukārt, ja Valtaiķu draudzes mācītājs ir aizgājis vai izslēgts no LELB, tad ir pavisam dīvaini un nesaprotami, ko viņš vēl grābstās gar LELB dokumentāciju un īpašumiem, jo acīmredzot viņam ir pašam sava - citas konfesijas draudze, kas tikai uz kādas, visticamāk mutiskas, vienošanās pamata atrodas minētajā baznīcā. Ir labi, ka pēc 60 gadiem LELB beidzot cenšas juridiski sakārtot savas īpašumu lietas un tikt vaļā no baznīcas specifikai nevajadzīgajiem īpašumiem. Lai Dievs viņiem palīdz šajā sarežģītajā procesā, kuru pavada bezjēgas zvirbuļu čiepstēšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas