Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Vaškevičs turpinās strādāt VID

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kurva
K
Un tā mūsu nepiesātināmie sporto tālāk. LV.
Cirkus
C
Mulkju valsts. neatskiras no cirka
Lāpītāja.
L
Nu ja Ne rŖepšem bija kāds noziegums, ne VID ne ģenprokuri viņam ko piešuva, bet TP ar satelītiem brēca ta it kā viņs visu Latviju būtu kabatā iebāzis un veselu Saeimas izmeklešanas komisiju viņa lieta nodibināja kura 3 gadus sēdēja,tērēja naudu un beigās čiks vien bija, Loskutovs arī neko nepaņēma,neslēpa noziegumu bet brēku pacēla tādu ap viņu, ka par īstajiem ņēmējiem visi pat aizmirsa, daudzi brēceji pat nezina pēc vārda patiesos atbildīgos, bet Loskutovu to gandrīz dzīvu apēda kā nez kādu noziedznieku.A te V.V. redz ir gan statusā, gan pratināts tiek, gan iesauka krimināllietās figurē, gan pielaide atņemta, bet nekas, tāpat kā Lembim, valdošajiem redz nekādu pretenziju, jo tiesāts tak vēl nav( tāpat kā ar Emsi)labs cilvēks. Nu varbūt kāds vēl ir naivs un doma te ka bez VV sīkie gari uz robežas vai nu kļūs godīgāki, vai gluži otrādi nepieskatīti zaglīgi.Tās lietas jau darās citos apmēros un citos līmeņos. Mazās skrūvītes tur uz vietas dara kas viņam jādara, bet lielais kardāns Sports tur augšā visu vada un pārvada, saskaņo un novada naudas plūsmas vajadzīgajos politiskajos kanālos, tāpēc kliķe neņems viņu nost līdz pēdējam, naudas plūsma taču nedrīkst izsīkt, kamēr nav sagatavots cienīgs mantinieks.
Lāpītāja.
L
Nu gan te komentos viena daļa publikas nolasījusies, pēc satura par baigajiem patriotiem taisās, bet vārdu Latvija savos tekstos raksta ar mazo burtu konsekventi. Ak nabaga Latvija pie kā tā vaINīGA, ja tās "urāpatrioti" tik necienīgi domā par savu valsti. Un vispār, dažs neseko kā redzams nekam un nejēdz neko par tiesībstruktūru darbu pat elementāra līmenī, jo jautājums "kādu sodu saņēma KNAB naudas izzadzējs" ir vairāk nekā naivs, tur tak izmeklēšana vēl nav pat tuvu kā pabeigta(cita lieta kāpēc tik nozāk līdz tiesai, tur rindas tādas, ka uz izskatīšanu vel jāgaida un paši tiesas procesi ar pie mums velkas gadiem.Tad kur viens cilvēks var būt tik stulbs ka taujā pēc soda, tik fiksi jau tikai linča tiesas notiek.Cik man zināms, tad Latvijā tādas nepiekopj, bet viens otrs būtu varbūt pelnījis, tomēr demokratija..tiesiskums...civilizācija...uz ko pretendējam to neļauj.
mans
m
mans komentārs būs īs, taupības gados pāri 30 miljoniem tiks ierakti zmē un cik miljoni 70 virs zemes - tad infrastruktūrā tikpat, tad nākamā ēka un nākamā , bet nomu par zemes ceļiem un zemi maksās valsts iestādes kuras uzbūv'wtas uz fiziskas personas zemes - PURVĀJA - bijušās Kīšezera gultnes , kas uzskalota mākslīgi !!! apdirsties cik lētticīga ir latvija un cik viegli to nolikt uz ceļiem !!!
Raimonds
R
šī laika periodā latvija ir piedzīvojusi valsts apmēra mafijas dzimšanu un stabilizēšanos uz valsts rēķina - tā aizardzībai izmantojot valsts varu !!! tikai pēc 30-70 gadiem kad mūsu bērni un mūsu bērnu bērni vēlēsies dzīvot laimīgā un gaišā latvijā - tikai td nāks pie saprāta likumdošana un šādas peersonas tiks vajātas un tiesātas un atliušos savus dzīves gadus tie kā līdzīgu kazanostra tēviem pavadīs cietuma kamerā - tādā veidā nelaimi nesot saviem bērniem un mazbērniem !!! vai šī sērga ir tik ilgi j;abaro !!! latvija - tauta - valsts pamostaties !!!!
DD1
D
Es sākšu uzticēties mūsu tiesu varai tad, kad de Vaškevičs sēdēs, bet Gulbis būs saņēmis no Latvijas valsts kompensāciju par pret viņu pielietoto vardarbību.
XXX
X
Bet kas notiek un kā virzās Edgara Gulbja lieta? Vai tad Izmeklēšana nav vēl pabeigta?
Jānis
J
Vai tad tāds nebija dalībnieku nodoms?Ja skatītos valstiski, nekad neceltu VID ēku uz tik dārgas zemes. Šeit bija iespēja ietaupīt pārdesmit miljonus, bet kuru no taukmūļiem tas interesē?
Kabula
K
Cukurgailītis, natūrā tev saku..
ABC
A
Zilais Sportista de Futbola sapnis.
Kabula
K
Saprotams, ka Jakāns nevar atlaist Sportu - 6nieciņi nemēdz atlaist autoritātes - atlaidnītis par īsu..
purn's
p
a kāda Jakānam ir pogonjalo, v nature po ponjatijam?
J.Hermanis
J
Es ar par nāvessodu. Šitā lieta jau ir principa jautājums. Jautājums arī - cik tālu ies valdība lai atbalstītu klaju noziedznieku??? Interesanti 'adnaka'
Altin Yildiz
A
Nešaubos, ka ja viņam rīt izpildītu nāvessodu, jau parīt muita iekasētu daudz vairāk naudas, bet tiem neliešiem, kas vašķi nosauca par valsti, rijība mazinātos un pat iespējams, viņi vairs nelīstu politikā un atbilstoši savām ierobežotām prāta spējām un talantiem raktu grāvjus, vai slimnīcās iznestu pīles un šīberus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas