Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Veldre: Loskutova liktenis konceptuāli izlemts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jā gan
J
Varbūt Veldrem tomērt atļauts pašam domāt un izteikt savu viedokli.Jeb tas jau izlemts ASV vai kādā citā vēstniecībā ?
zuze
z
Kad Veldre bija PVD ģenerāldirektora amatā - cilvēks vietā, tagad - kauns, ka esmu bijusi viņa pakļautībā un noēdies arī kā ruksis.
Grads
G
f
sunc
s
nu ko var gribēt no lopu daktera!!!
kvaukšķis
k
tad Veldrem jāpotējas pret trakumsērgu, jo kas zin........,bet varbūt jau par vēlu?
labvēlis
l
Malacis Veldre! Tik skaisti izmuldējās. Lai nevienam vairs nerodas šaubas, ka koalīcija visu ir izlēmusi, ka Maizītis var pastāvēt pie ratiem, ka kvaukšķiem parādīs Lagzdiņa žestu. Nu ko - jāatrod lietussargs (kāda mēslu dakša arī). Bet Veldrem gan vai nu Gundars Bērziņš ir iekodis, vai godasardzes zirgs pa pieri iespēris.
Aliens
A
Referendums vēl tālu, pa to laiku "valdība" daudzus šķēršļus vēl tam liks. Bet Lietussargu Ceturtdiena nenovēršami tuvojas. Domāju, ka viss ir vienkārši, - tie, kas atbalsta neatkarīgu KNABu, būs no rīta pie Saeimas. Es tur būšu.
Referendums
R
Tauta: Šīs Saeimas liktenis jau konceptuāli izlemts.
Andrejs
A
Tolaik, kad Veldre bija atbildīgs par veterinārajām lietām- šķitās tīri gudrs cilvēks īstajā vietā. Šobrīd- kaut kā ne gluži. Varbūt tomēr nav gluži prātīgi veterinārus iecelt par aizsardzības ministriem? Jeb tā vienkārši bija atlīdzība par kādu publikai neizbazūnētu gaļas kontrabandas lietu? Bet vispār- kādēļ mums, teiksim, Veselības vai Izglītības ministra amatā nav Vaškevics?
Kaspars Gasūns
K
Jā, starp citu pie šādas situācijas pat pēc mūsu tolerantajiem politiskajiem standartiem un nepārsteigšanos, un iespēju došanu labot kļūdas utt.... VALDĪBAI UN SAEIMAI IR JĀATKĀPJAS VAI PREZIDENTAM TĀ IR JĀATLAIŽ! Pat, ja mēs kaut kā pieveram acis uz iepriekšējiem skandāliem, kas jau bija prātam neaptverami, šis atmazgāšanas likums un Vinets + 2 dienas komisijas darbam (kas precīzi apstiprina Vineta "domas") vienlaicīgi jābūt par pamatu jebkuras valdības krišanai. Jebkuras! Un, ņemot vērā hroniski aso krīzi Saeimā, arī Saeimas atlaišanai.
Kaspars Gasūns
K
Lai arī man nepatīk histēriski izlēcieni ar pārspīlētu patosu, šis noteikti arī nav gadījums, kad jāpaliek rāmam. Iešana ielās ir absolūti normāla savu interešu aizstāvības prakse, un tā ir paredzēta tieši šādiem gadījumiem. (Atceros kāds pasniedzējs man stāstīja, ka viens no valsts varas pastāvēšanas pamatpostulātiem/mērķiem ir nepieļaut iziešanu ielās. Tā ir tāda kā galējā robeža un reāla tautas realizēta stihiska varas pārņemšana.)
Kaspars Gasūns
K
Lai arī man nepatīk histēriski izlēcieni ar pārspīlētu patosu, šis noteikti arī nav gadījums, kad jāpaliek rāmam. Iešana ielās ir absolūti normāla savu interešu aizstāvības prakse, un tā ir paredzēta tieši šādiem gadījumiem. (Atceros kāds pasniedzējs man stāstīja, ka viens no valsts varas pastāvēšanas pamatpostulātiem/mērķiem ir nepieļaut iziešanu ielās. Tā ir tāda kā galējā robeža un reāla tautas realizēta stihiska varas pārņemšana.) Es personīgi esmu gatavs Doma laukumā/pie Saeimas kaut vai jāņot kā protesta formu pret notiekošo. (Papildus klātbūtnei ceturdienā.) Tas, starp citu, gan būtu viens psihodēlisks pasāciens, ja vismaz kāds simts trako atrastos, kas būtu apvienot jāņus ar politisko demonstrāciju. Un plakāti ar mikrofoniem utt. jau nu šajā gadījumā (runājot par nākamo ceturtdienu) patiešām ir vismazākā nelaime. Ja tas kādu atturēs, tad tā jau ir atrunāšanās.
Nu, tad tā:
N
Ceturtdien jāprotestē pret valdību un saeimu kā bandas piedēkli. ATLAIST ŠO SAEIMU NEKAVĒJOTIES !!!
bumbum
b
pavizinājās ar helihopteru un sakāpa calim galvā lol
besaraaps
b
Man patīk Veldre. Pēc šodienas uznāciena ar sekojošo aplauzienu, sākšu vēl dievināt. Ja kādam vēl bija šaubas par politisko pasūtījumu Loskutova aizvākšanai, tad Vinetū tās izkliedēja pilnīgi un galīgi. Ceturtdien būs jādodas uz Saeimu atbalstīt Loskutovu,un protestēt pret koalīcijas visatļautību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Loskutovs pret Veldri

Lasi vēl: Loskutovs pieprasa premjeram komisijā nomainīt Veldri

Maizītis gatavs strādāt brīvdienās

Plašāk par ģenerālprokurora paziņojumiem lasiet šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas