Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Veldre paliek komisijā; tās darbības termiņš pagarināts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Altin Yildiz
A
Ja nebūtu pamata iespējai atsaukt Loskutovu, nekādas komisijas nebūtu. -------------------- ------------------------------ ------------------------------ ----- Pamats ir visai nopietns. Ja valdošā čekistu, komunistu un pederastu varza Loskutova kungu neapturēs, viņš izdaiļos sava kabineta sienas ar nomedīto šļesara, bodmaņa, kalvīša, šķēles, lemberga, vaškēviča un citu neliešu ādām.
Ješka
J
Ja nebūtu pamata iespējai atsaukt Loskutovu, nekādas komisijas nebūtu. Kādi tad Loskutovam vēl var būt iebildumi.
Dita
D
Man vienmēr ir ļoti žēl zirgus,kad viņus piemin kontekstā par Veldri.Tie ir tik jauki,forši dzīvnieciņi,ka viņi nav pelnījuši nekādus salīdzinājumus ar aizsardzības ministru.Un ja runājam par Veldri,kā vetārstu,tad es viņam neuzticetu pat savu kaķīti.
lasītāja
l
Veldrem pienācis laiks uzdot sev jautājumu: Kas es esmu? Pēc viesošanās ASV un mutes virināšanas ilgi un dikti, klausītāji žāvājās un prasīja: Kas viņš ir?
Jautrais
J
TP un Godmanim jau vajadzēja izvēlēties , kādu gudrāku par Veldri, tas, ka muļķi vajadzīgi ir skaidrs bet tik, jau ir par daudz. Kaut vai "ābols no zirga". Veldrem bija labāk govis lecināt, zināms bullītis to dara labāk. Tik lielu spečuku armijas lietās atrada, nav svarīgi, ka pilnīgs profāns bet lojāls. Komisija arī pateiks - to ko pateiks priekšā no anekdošu sērijas " Tu vistu pišš, nē es teļus ganu"
ululiņš
u
Aleluja, d.... skuja.
Andrejs
A
Veldrem jāatkāpjas, jo viņa izteicieni nav politiķa cieņigi. Tas ir tirgus tantes rīcība un tad piedodiet man tirgus tantes, bet jūs esiet daudz reiz gudrākas, par šo ministru. Sabiedrībai vajag stingru pozīciju ieņemt un pieprasīt šī ministra aiziešanu- demisiju. Tādi ministri Latvijai nav vajadzīgi.
Laipni lūdzam Latvijā!
L
Zaga un zags. Naudas pazušana no knab-a lieta slikta. Maz kas to apšaubīs. Bet vai divu jaunekļu pašnāvība Latvijas armijā pēdējās nedēļās, kā teikts presē, ir samērojama ar pazudušjiem Ls 130 000 ? Vai tā nav šausminošāka par zudušo (nozagto) naudu? Kas valda armijā, ja kareivim jāizdara pašnāvība, ja viņam nav pie kā griezties, lai atrisinātu savas jebkuras problēmas, tai skaitā likstas ģimenē? Kas ir tie, kas sēž armijas vadībā? Un tieši šajā brīdī ministru, kurš ir vistiešāk atbildīgs par pašnāvībām armijā, ieceļ komisijā, lai pārbaudītu, vai iestādes vadītājs drīkst turpināt darbu ( tautas skatījumā visnotaļ sekmīgo darbu). Dzirdēt, ka valdībā lemtu par paša ministra Veldres steidzamu atstādināšnu no amata, diemžēl, nav izdevies sadzirdēt. Tauta teiktu_ ar brūnu koku!!!
riņķī apkārt
r
Tas nu tiešām Tev izdevās - salīdzināt Veldri ar pirmsokupācijas laika Latvijas virsnieku :))))
Nemesis
N
Цирк уехал, кони остались…
ABC
A
Vēl šo paradību varētu saukt par anāli verbālās atveres sfinktera vājumu
arī jurists
a
Aiz savas nekaunīgās pašpārliecinātības Tautas partijas ministrs Veldre(tāpat kā pagājušo reizi Loskutova lietā Pēterīša papucis)vispirms runā un tikai tad domā. Šādu parādību mēdz saukt par verbālo caureju.
AD
A
Ja kādam vēl bija saglabājušās cieņas paliekas pret Godmani, tad tagad redzam pavisam skaidri - viena alga Godmanis vai Kalvītis.
kauns
k
Minetam no mākslīgās apsēklošanas stacijas!
pamela
p
Veldre,vai tev nenāk prātā jautājums: "KAS ES ESMU? "Šitā plānprātiņa vietā neviens jau negrib mesties uz ambrazūru,JO tikai debīls nevarētu saprast KAS te īsti notiek.Ar visu anti knaba un antiloskutova kampaņu pilsoņi uzticas KNABam ~ 50 %.Cik TP un pārejiem politkretīniem /pēc Šķēles/ kopā"?Vērojot KĀ uzvedas politmafija ir jādomā,ka sekos CENZŪRA ,varbūt pat represijas,jo ar ķermeņa ugšgalu domajošs politiķis!!NEKAD !!tik ļoti acīmredzami NESPĻAUS pilsoņu viedoklim nekaunīgi ,atklāti.Nu būs taču tās Saeimas vēlēšanas.Arī tapēc jānovāc Loskutovs un jāiegrūž kārtējais bičkovičs lai neskaita pozitīvisma tērēto naudu.Idiņu Veldri iestūma AM amatā lai sava debīlisma vadīts saietu ragos ar NATO,ko jau daļēji ir izdarījis.Salīdziniet VELDRI ar 1-ās Latvijas virsniekiem,viņu izglītību,stāju,Dzimtenes mīlestību,patriotismu.NAV LATVIJĀ NE MEIEROVICA Z.,ne BOLŠTEINA u.c. LATVIEŠU. Varturos vieni MANKURTI.,ar ļoti retiem iz'\nēmumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Oficiāls papīrs

Valdības oficiālo atbildes rakstu Loskutova iesniegumam par Veldres noraidījumu lasiet šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas