Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - VID: Valsts kontrole pārspīlē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
IncParaac
I
Bet smuuux tas Jakaans! Toc' , toc' kaa Gorgunovs vai Sooonc'ix! Lai straadaa! Jaunin's' taks' ! Iemaniisies!
Jānis
J
Mūsu VID ir uzņēmējiem nedraudzīgs.Kaut vai sākot ar uzņēmumiem piesūtītajiem uzrēķiniem, kur ar trekniem burtiem tiek draudēts... ja Uzņēmums nenomaksās valsts kasē tādu un tādu summu, tad konti tiks bloķēti un t.t. Nodokļi ir jāmaksā, bet nedrīkst piesieties par sīkumiem, kuriem uzņēmēji dažkārt netiek līdz, kad tiek pieņemti arvien jauni noteikumi. Šai ziņā Igaunija mums atkal ir priekšā, jo tur VIDs ir krietni vien eiropeiskāks un uzņēmējiem pretīmnākošāks, pie mums tā ir īsti nepatīkama, represīva iestāde. Tā kā VK ir tikai maigi konstatējusi faktu. VID vadītāju vajadzētu ievēlēt SAEMAI ar 3/4 balsīm par, lai nebūtu kā šobrīd- politiskā angažētība.
Sids 69
S
Vai no GODMAŅA var ko prātīgu gaidīt, viņš jau vienreiz naudu samainīja un tā ka viņš ir no tās partijas,kura atbalsta vadošajos amatos lielākos kretīnus tad Jakānan nav ko uztraukties par silto vietiņu.
!
!
Valsts Pieņēmumu Dienests kontrolē tikai to, ko tam ļauj kontrolēt. Jau minētos luksusa auto īpašniekus nedrīkst! Viņiem taču nesen valsts tikpat apsviedīgi izsniedza pilsoņu pases. Jūs to esat aizmirsuši?
hm
h
Kāda tur var būt kvalitāte, ja VID darbinieki augstāko izglītību iegūst divos gados Stabiņa augstskolā?
RRR -> to Valsts Izvarošan
R
Piekriitu Jums! Bezzobainaas bezmugurkaulnieku politikas deel visi analizeet speejiigie profesionaali, sava darba fanaatiki, ir no VID devushies prom. Diemzeel...
ha
h
Tas, ka VID ir viena sapuvusi iestāde jau sen zināms gan pašiem VIDeniekiem, gan pārējai sabiedrībai. Nodaļās, pateicoties algu ne-politikai, kadru mainība ir pāri 30%. (Vai normālā uzņēmumā ir iespējama algu starpība starp mazāko un lielāko algu 12reizes?) Pie tādas kadru mainības nevar būt runa par kaut kādu kvalitāti un darba ražīgumu. Jautājums - kam tas ir izdevīgi? Un kad beidzot Jakānu sauks pie atbildības???
mnja
m
"Izlases veidā pārbaudot nodokļu aprēķinus un veicot 64 darījumu nodokļu pārrēķinu, tika konstatēts, ka VID 2007.gadā nav nodrošinājis nodokļu ieņēmumu iekasēšanu 653 408 latu apmērā." 653 408 Ls zaudējumi valstij 64 darījumos.. 64.. 64 izlases kārtībā.. valstī ekonomiskā krīze.. 653 408 Ls zaudējumi valstij 64 darījumos.. valstij nav naudas algām, pensijām, medicīnai, izglītībai.. seši simti tūkstoši latu zaudējumi tikai 64 darījumos brīdī, kad valstij nav naudas.. bet redzies "Valsts kontrole pārspīlē".. žēl, ka es lamāties neprotu..
Vai VID nepārspīlē?
V
Vai tad, kad par 50 santīmu nesakritību kasē uzliek Ls 150 sodu, VID nepārspīlē? Vai tad, kad par deklarācijas novēlotu iesniegšanu uzliek sodu, VID nepārspīlē? Vai tad, kad par formālu pārkāpumu VID izputina uzņēmumu, VID nepārspīlē?
Andrievs
A
Protams, ka pārspīlē. Man iekasēja visu līdz pēdējam santīmam, un 28 latus no mācību maksas neatdeva - es nepareizās skolās esot mācījies.
kaza
k
tas taču pat kazai skaidrs - ja ģimenei trūkst naudas, kādam jācenšas vairāk pelnīt. - ja valstij trūkst naudas, jāoptimizē nodokļi darbam un kapitālam, jānodrošina VISU nodokļu iekasēšana, padarot nemaksāšanu par neizdevīgu. - kad tas izdarīts, nodokļus var samazināt un tērēt vairāk. Un tas, ka VID NEKAD NAV PILDĪJIS SAVUS PIENĀKUMUS, ir tikpat skaidrs - pretējā gadījumā iekasēto nodokļu ienākumi augtu līdz ar labklājības pieaugumu. Bet - tie samazinās. Kam tāds VID? Aizsegam un atbalstam? Nu ne jau tautai.
AD
A
Kāpēc Jakāns vēl ir palicis amatā pēc tam, kad noskaidrojies, ka viņa vadībā VID ir nodarījis zaudējumus valsts budžetam 653 408 latu apmēr/a?
vai nav laiks?
v
Vai beidzot Jakānam nebūtu jāapsver atkāpšanās iespēja? Labāk saskaņā ar savu specialitāti būtu šuvis smalkiem klientiem uzvalkus.
Vasks
V
Zilais molusks Jakāns ņemot un izspiežot kukuļus ir tiešs Sončika kriminālās shēmas kas radās tiešā sadarbībā ar tautas partiju uzraugs pārzinis un obščaka turētājs.
...
.
...nu un kāda tagad būs valdošās koalīcijas reakcija?! Sākums tāds pats kā ar Loskutovu, vai konsekvences arī būs tādas pašas?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

APSKATI ZIŅOJUMU

 

Valsts kontroles ziņojums

VK IETEIKUMU IEVIEŠANAS GRAFIKS

1.lapa

2.lapa

3.lapa

Avots: VID

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas