Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - VID: Vaškeviča pēcteci vēl nevar meklēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
auns
a
Piedāvāju variantu : kad pēc 4 mēnešiem izveseļosies Vaškevičs, uz 4 mēnešiem jāsaslimst Jakānam ( lai nav, kas atbrīvo no amata, jo Jakāna aizvitotājs var nezināt, ko Slakteris mutiski teicis ), tad sāksies jau 2009. gads un var visu no sākuma - 4 mēneši Vaškevičs, 4 mēneši Jakāns. Tā var "nostrādāt" līdz šīs Saeimas beigām.
To Pamela
T
Ludzu turpini. Man aizdomas Jus tikai iezsildijaties (((-: Jusu pieredze/uzskati precizi paldies
ABC
A
Pievienojos Tavam aicinājumam abiem smagsvara lopiņiem.
auns
a
Tad re, kāpēc Kalvītis un Bērziņš tā kvieca, ka Kažociņš un Loskutovs ir tik slikti, ka nekavējoties jāpadzen! Kur tagad pazuduši Vaškeviča advokāti Gundarbērziņš un Kalvītis? Ko tūļājas, čomaks viens mokās ar vēstuli prokuroram, a šie sēž katrs savā kūtī aiz s...u čupas un klusē!
Berta
B
Gan jau, ka Vaškēvičs ar Jakānu būs venojušies, ka visu vainu uzņemsies Vaškēvičs viens pats, kā jau tas pie organizētās noziedzības ir pieņemts, lai nebūtu KL pantu otrās, smagākās daļas un jāsēž visiem. Jautājums tikai, vai advokāti pratīs tik pat labi vienoties savstarpēji, kā tas bija ar Mangaļsalas gaļas kontrabandas lietu, kad vainīgi "izrādījās" šoferi, kuriem līdz ar to lielu sodu nevarēja piespriest. Tomēr, ja jutīs, ka lietā 100 % figurēs vairākas personas ar pierādītiem savstarpēji organizētiem nonoziegumiem, tad mazākajiem gariņiem būs jēga runāt, jo tad prokuratūra nāks pretī ar mazāka soda mēra prasīšanu. Gribu redzēt V.V. aiz restēm!
Aita
A
Ja ilgi slimo jabūt likumam, ka pēc 2 mēnešu slimošanas atbrīvo no darba lai pats slimo
lasitaja
l
Saprotams, ka Jakans nobijies, jo tagad var pienakt pasam karta, ja V. sak taisnoties.
ROKAS NOST
R
kas vēl nebūs. neviena vien hidra izlauzīs zobus, pret fotbolu cīnoties. KNAB un Prokuratūras patvaļai - NĒ! Vaškevičs - tā ir VALSTS!
sos
s
Manuprāt vienreiz vajadzētu izfukāt to lapseņu midzeni"VID"
no malas
n
Nu ko tu ļerksti? Vai tiešām tev nav neviens drauga, kas tev apskaidrotu, ka, jo vairāk tu muldi, jo ātrāk atklāsies tavs īsais prātiņš?
roza harja
r
kārtējais cietējs aiztiesāsies līdz Briselei un saņems kompensāciju par ciešanām no nodoklu naudas.. sanāks piķis kādam kurpju pārim.
Ieva
I
Tur jau tā problēma, ka Vaškeviča vecumā kaut ko noteikti atradīs. Piemēram, nezinu, cik tev ir gadu, taču varu derēt, ka ap 30-40 tev noteikti būs kaut kādas izmaiņas mugurkaulā, kāds mezgls vairogdziedzerī, ļoti iespējams nealerģiska astma (kas vēl nesen tika uzskatīta par hronisku bronhītu), aizcietējums, gastrīts un varbūt kāds polips vai cista apakšstāvā-vispār nekas īpašs, taču šīs slimības, pat operējamās, ja labi grib, var ar zālēm ārstēt ļoti ilgi....Un ej un pierādi, ka, ja cilvēks agrāk par šīm vainām neko nezināja, tad gan jau izturēs kļūšanu par bezdarbnieku.
jaunietis
j
Steidzīgi nepieciešami grozījumi Satversmē, kas garantē tautai tiesības ne tikai atlaist Saeimu, bet arī tiesības tautai atcelt korumpētas amatpersonas. Plānots, ka attiecīgu likumprojektu rītdien Saeimas Prezidijā iesniegs JL un PS frakcija. Savus parakstus solījuši arī SCP pārstāvji A.Štokenbergs un A.Pabriks.
Ieva
I
Vaškevičs nav nekāds jauneklis, tāpēc viņam nebūs nekādu problēmu no sākuma paārstēt sirsniņu, pēc tam muguriņu, pēc tam kaut ko no gremošanas orgāniem (ja dzer, tad akniņas un aizkuņģi, ja ne, tad kuņģi)....Protams, ka normāliem cilvēkiem pateiks: kas tad tā par slimību, taču ierēdņiem, kam draud vismaz atlaišana.....
sms
s
neaizvietojamu cilvēku jau nav, Slakters pa taisno varētu iecelt amatā " autoritāti" tipa kāds Banāns Kronštadskijs , lai visiem skaidrs kas un kā pie mums notiek..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Vaškeviča viedoklis

"Līdz ar to esmu pārliecināts, ka bez šādas oficiālas likumdošanā noteiktās informācijas saņemšanas Satversmes aizsardzības birojam nebija tiesību anulēt man speciālo atļauju pieejai valsts noslēpumu objektiem, un lietā pieņemtais lēmums ir pamatots nevis uz pierādījumu pamata, kā to nosaka pastāvošā likumdošana, bet uz pilnīgi nepamatotu pieņēmumu pamata, kas izskanējuši masu saziņas līdzekļos." (No V.Vaškeviča iesnieguma SAB)

Pilnu iesnieguma tekstu lasiet šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas