Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Zatlers nerosinās Saeimas atlaišanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Tautas naivums ir neizsīkstošs.Papētiet kapēc Zatlers uzliek par pienākumu kaut ko sašiverēt tieši līdz Ziemassvētkiem.Papētiet ko ,kā un kad var vēlēt starp Saeimas un Prezidenta vēlēšanām un tad jums būs skaidrs ,KĀ Zatlers pūderē tautai smadzenes lai nolaistu tvaiku un celtu savu reitingu ar meliem.IELIKTENIS!!
Grads
G
ek, Zatler, Zatler...
sob
s
walked the line, the line I choose I see the people in front of me I climbed the wall, the wall of news I watched them show the tragedy If you were me, could you defend The given rights to all the men? Let's fuck the world with all it's trend They say it's all about to end... They say it's all about to end... They say, they say... There's a prison that's gone, but the fear lives on I watched you walking on the dotted line Maybe you don't see what's in front of me Maybe you won't stand the test of time For we live in sin, for we will win I watched the president kiss his family For we live in sin, for we will win I watched the president fuck society If you were me, could you defend The given rights to all the men? Let's fuck the world with all it's trend They say it's all about to end... They say it's all about to end... They say, they say...
Minka
M
Lieliska iespēja Zatleram -atlaist Saeimu un pašam godam tikt vaļā no Neiespējamās Misijas !
hmm
h
Tā jau es domāju, ka Zatlers pasprēgās, pasprēgās un nolieksies. Bet vai bija vērts vispār sprēgāt? Būtu labāk stāvējis klusu vai ieņēmis konkrētu viedokli koalīcijas nevis locījies pa vējam. Izsmiekls.
Tautas prezidents
T
Nu neesmu es tāds.
referents
r
Uzmini nu - lupatu lelle, kuru aiz striķīšiem rausta no mākoņiem, vai arī - atrasts zoodārzā, bet nav čabulītis? Kas tas ir?
voldemars
v
Skaidrs ka šī valdība un Saeimas pozicija ir sapuvusi ,arī mana kādreizējā Tēvzeme ,tam visā pamatā ir tas ,ka Latvijā visu politiku nosaka divi oligarhi ,arī trešais stāv blakus ,tāpēc arī tie likumi tika izstrādāti viņu interesēs .Mani uztrauc kas cits ,kāpēc gandrīz miljons pilsoņu nepiedalijās referendumā ,vienalga ar kādu balsojumu ,vai tiešām tik daudz vienaldzīgo vai apmuļķoto ,tas ir ļoti bēdīgi .Čīkstēt gan visi prot ,bet ,kad jāpakustina mazais pirkstiņš ,tad galva smiltīs .
edgars
e
Bet saprotams, ka nerosinās, par šo tematu pat nebija jēga rakstīt, tāpat tas bija skaidrs... Savu maizes devēju jau neaiztiks...
Lelle
L
Tieši tā tie kretīni domā rīkoties, bet tauta nav vakarējā...ja nebūs līdz Ziemassvētkiem Satversme izmainīta, aizbarikadēsim Jēkabkūtu, lai sēž un strādā....
Lelle
L
Kā var būt reģistrēti, ja nav iedzīvotāju reģistrs uztaisīts?! Pilsoņu skaitu nosaka pēdējā tautas skaitīšana, nevis šis 1,5 miljons no gaisa sagrabstīts!!!
Līdz 23. augustam
L
Politmafija tagad pielīdīs tautai, teiks, ka būšot pašu sataisīti Satversmes labojumi, lai tauta varētu atlaist saeimu. Lasīt: tauta, neejiet uz 23. augusta referendumu! Bet pienāks 1. septembris, un tad sāksies: ne ātrāk kā līdz Ziemassvētkiem uz 1. lasījumu, uz 2009. gada Lieldienām vai Jāņiem - 2. lasījums, uz 2010. gada 1. janvāri - 3. lasījums, bet likuma izmaiņas "Stāsies spēkā 2011. gada 1. janvārī", un arī tad tautai nebūs iespējas tās realizēt. Neticiet šiem zagļiem!
Pareizi!
P
Latvijai NAV tik liels balsstiesīgo pilsoņu skaits ! To skaitu Cimdars ir uzpūtis, un es uzstāju, lai šī referenduma rezultāti tiktu pārbaudīti. Viena mēneša laikā nekādi nevarēja balsstiesīgo pilsoņu skaits palielināties par 2807 ! Ja Cimdars nevarēja uztaisīt "nederīgās" balsošanas zīmes tik, cik vajadzēja, lai viltotu rezultātus, tad itin ērti izdomāja operēt ar mākslīgi uztaisītu 1, 5 miljonu balsstiesīgo pilsoņu skaitu, kuram nav nekāda pamata ticēt. NETICU !!! NETICU !!!
Tāuntā
T
Tauta (ar lielo burtu) ir pārliecinoši nobalsojusi pret "siles" partijām (ar mazo burtu). Jo, kā jau te iepriekš minēts, no "1515213 reģistrētajiem vēlētājiem", 25% nebalso nekad un nekur, plus kādi 200-300 tūkstoši "balstiesīgo" neatrodas Latvijā, jo "siles partiju" darbības rezultātā šobrīd dzīvo un pelna izdzīvošanu citās valstīs. Tādējādi mēs varam diezgan aptuveni spriest, ka no 1515213 "reģistrētajiem vēlētājiem" (kuru, sakaņa ar aprēķinu:1515213 - 25% -200 000 ir tikai 936409, nevis 1515213) pret sili ir nobalsojuši 608446 vai 58,61 % no visiem BALSTIESĪGAJIEM un BALSSPĒJĪGAJIEM vēlētājiem.
Apskatīt visus komentārus
A
Apnikuši cilvēka paziņojumi no kura nekas nav atkarīgs....PR bezjēdīga sarakste ar neko.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas