Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Zatlers ZAP amnestijas likumprojektu kritizē kā paviršu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
drak
d
весёлая у нас страна.....
noveerteeju
n
nevis kaa pavirshu, bet kaa atklaati un ciniski noziedziigu !
murgs
m
laimīgs tas kas lembi lamā ,labs teātris laba izrāde...
ARNO
A
Izskatās, ka zem "Lemberga" mērces visi prihvatizatori un mahinatori grib kļūt tīri. Dīvaini, ka tauta uzķeras "Lemberga" ēsmai un komentāros apspriež šo likumu tikai saistībā ar Lembergu. Lembergs taču nebija lielākais Latvijas izzadzējs, jo savus miljonus saņēma no Krievijas naftas eksportētājiem kā komisiju. Un šīs komisijas liela daļa Lembergam bija jāatmaksā atpakaļ augstām Krievijas amatpersonām. Lembergs to nedarīja, bet paņēma sev, par ko arī Krievija aizgrieza ciet naftas vadu uz Ventspili. Daudz lielāku postu Latvijas ekonomikai nodarīja prihvatizatori, kuri sēdēdami valdībās uz radinieku un paziņu vārdiem "izdalīja" Latvijas īpašumu vai par kukuļiem pa lēto atdeva ārzemniekiem, ļaujot noprihvatizēt ar miglainiem mērķiem. Bet šis īpašums piederēja Latvijas tautai: rūpnīcas, zemes gabali, meži(kurus nepaņēma mantinieki), ēkas, Latvijas kuģniecība(kura bija viena no lielākajām pasaulē un vērtība no 2-5 miljardi USD, bet noprihvatizēja par 200 milj), Latvijas gāze(kur gāzes tīklu vērtība vien bija ap 1,5 miljardu LVL, bet noprihvatizēja par kādiem 250 milj), Lattelekom vispār atdeva praktiski par velti(tiesa, kukuļi esot bijuši ap 50 milj) utt. Kas notika tā rezultātā mēs zinām: ražošanas uzņēmumus izputināja vai pārdeva ārzemniekiem, Latvijas valsts budžets neieguva tikpat kā neko, jo saņemtais mazumiņš no privatizācijas tika gandrīz viss notērēts trurpat privatizācijas aģentūrā Jāņa Nagļa vadībā.
Vuarzazi
V
Tas vis divaini apgaismo Zverinato Advokatu Padomi un tas intereses. Vai visi zverinatie advokati atbalsta so iesniegumu? Neviens nedistancejas, neizstajas no padomes? Nav zverinatu advokatu, kas aizstavetu un argumentetu pretejo viedokli? Divaini...
kalsnais
k
Lembis ir nevis nevainīgs JĒRIŅŠ, bet baltais zvirbulēns! Tātad no kopējā zvirbuļu bara, kuri tusējas pa mēsliem!
Noverotajs
N
Likumprojektu ari sarakstija pats Andris Grutups.
Sapraats
S
visi tie juristi, kuri ierosina amnestiju attieciibaa uz personaam, kuras ir sanneemussas 3 zvaigznu ordennus, ir vienkaarssi dzejnieki, ne juristi! Vai patiessaam juus rakstaa nemineetie likumprojekta ierosinaataaji ticiet, ka pat nejuristiem ir skaidrs, ka formula noteisaassana +aarpuskaartas amnestija = tikai de jure notiessaassana ar de facto amnestijas sekaam. Turklaat, kaads sakars ir 3 zvaigzznu ordenniem un vajadziibai amnesteet ssiis personas. Kaads ir pamatojums argumentam, ka personas, kuras ir sanneemussas, nevareetu nekad izdariit noziegumu (jebkaada veida - nebuut slepkavot)? Starpcitu, sso ordeni ir sanneemis ne tikai Lembergs, bet arii daudzi citi ar negatiivu slavu paziistami cilveeki. skat. ordennu kavalieru sarakstu <a h tur ieklaauta arii tada personas kaa beediigi slavenaa darba "Tiesaassanaas kaa kkeekkis" darba personaazzs - Andris Gruutups
bocha
b
Pats Lembergs teica, ka viņš nav vainīgs ------------- No sajūsmas vārtos pa grīdu. Skaidrs, ka Lembim nevajag amnestijas likumu, ja viņš pats teicis, ka nav vainīgs. Latvijā jāmaina tiesu sistēma - nevajag ne tiesnešus, ne zvērinātos kā citur, pie mums vainas pakāpi noteiks apsūdzētie.
lasītāja
l
Taisni no kūts caur ķēķi prezidenta rokās! Nelabi ož.
vecais-2
v
Protams, ka paviršs! Nav nekas par aplokšņu ņēmāju amnestiju.
Mežonis
M
Vairu Srīku vajaga ammestēt!
K-K
K
... VP nav apturejis, bet tikai pieturejis 'murgaino' individuali iesniegto likumprojektu ... ... solis atpakal uz valstsvira pakapi, ar nenoteiktibu un sasteigtu atbildi, neuzinot, ka sis iesniegums ir pasutits vienai personai kura neparstav ZV huntu !
Hassell
H
"Pats Lembergs teica, ka viņš nav vainīgs," :D Spēcīgi teikts! Gada citāts! (p.s. Un Lembja kabatas komentātājs -zvirbulēns- jau visu laiku mums čivina, ka Lembis jau nav vainīgs, viņš taču labs un godīgs vīrs. Pie visa vainīgs Maizītis, Soross,knab un tiklveida struktūras)
naivais
n
Ja neviens nav noziedzies, priekš kam šāds likumprojekts?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:


Zvērinātu advokātu padomes iesniegtais Amnestijas likums (4,7 Mb)

Tautas partija neatbalstīs amnestijas likumus Saeimā


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas