Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Zivtiņš: nākamgad būs jāmaina taktika

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Octurks
O
Būtu bijislabi, ka ne tikai ķertu, bet arī paregulētu. Vakar vajadzēja stāvēt stundu sastrēgumā pirms Kokneses. Vispār tāds iespaids, ka Ceļu policija veic tikai represīvo funkciju, bet ar to palīdzēšanu iedzīvotājiem ir kā ir.
nopietni
n
Daži jautājumi šajā sakarā 1.Kā var saukt par vadītājiem 'reibumā' tos, kam asinīs alkohols nepārsniedz puspromili ? Tātad CSN pie mums atļauj braukt 'reibumā' ? Jeb tā ir tāda lēna tautas zombēšana - ai cik tas ir slikti, lai arī šo nekaitīgo puspromili aizliegtu ? 2.Kas ir drošāk - vecis kas ikdienā brauc ar auto un Jāņos ir pie stūres ar atļauto puspromili vai dāma, kas viņu ved mājās Jāņos vienīgo reizi gadā un tāpēc uz labas šosejas gaišā laikā pa sausu asfalta brauc iekrampējusies stūrē uz 70km/h aiz sevis velkot 20 mašīnu asti tādējādi provocējot bīstamas apdzīšanas ? Tas nav tēlains izdomājums, šādus eksemplārus atgriežoties no līgošanas pa Ventspils šoseju sastapu daudz. Mans dziļi personiskais viedoklis, ka pat ar veselu promili ribās, pieredzējis šoferis ir mazāk bīstams. 3.Vai nebūtu lietderīgi tautas veselības un dzīvības labad, ja Jāņi neiekrīt piektdienā vai sestdienā piešķirt vēl vienu brīvu dienu promiļu likvidēšanai ? Maz ir tādu pilsoņu, kas Jāņos negribētu iedzert kādu litru bairīša un maz ir tādu, kas Jāņus svin dzīvesvietā, tāpēc bez auto neiztikt. Salīdzinot apšaubāmos zaudējumus tautsaimniecībai no brīvas dienas un ieguvumu drošības ziņā, domāju kopumā visi būtui ieguvēji.
Altin Yildiz
A
Varbūt maniakam zivtiņam pēc taktikas maiņas beidzot izdosies visiem autovadītājiem atņemt tiesības. Ja viņam personīgi būtu jānes atbildība par satiksmes negadījumiem, nevis jāatskaitās tikai par represēto autovadītāju skaitu, varbūt viņš pats sāktu domāt jeb lūgtu padomu profesionāļiem tu esi psihiski slims un tev būtu vieta palātā kopā ar zivtiņu
Izmaiņas
I
Lai būtiski samazinātu ceļu negadījumu skaitu un uzlabotu CP darbu, ir nepieciešamas sekojošas izmaiņas: 1. Katra CP apakšvienība atbild par satiksmes negadījumiem savā teritorijā. Ja ir notikuši smagi negadījumi - piemaksas pie algas nost. 2. Izveidot SIA "Ceļu Policija" ar pašfinansēšanos, valstij maksājot 25% no iekasētās summas. Lai katram policistam alga būtu virs 2000 ls mēnesī, būtu jānoķer tikai 4 dzērājšoferi un par pārējiem fiksētajiem CSN pārkāpumiem iznāktu gan nodokļiem, gan fotoradariem, gan mašīnām, gan priekšniecībai. Nauda ripo pa ceļiem, vajag tikai paņemt. Un piecīšus arī neviens neņems, iekšējais audits ļoti ātri noķers........
Tāuntā
T
"89 autovadītāji atradušīes pie stūres alkohola reibumā, nepārsniedzot pieļauto normu 0,5 0/00" ================= Jā, man ar tas interesē.
AL-andy
A
Ja Tev viņi pietrūka varēji aizbraukt uz policijas iecirkni un paskatīties kā viņi izskatās, vai novieto mašīnā uz paneļa kādu policista bildi un apbrīno.
andy
a
protams, ka jāmaina taktika. maršrutā Rīga - Ventspils - Liepāja - Jūrkalne - Kuldīga - Sabile - Rīga nemanīju ne vienu pašu policistu mašīnu!
IoHoHo
I
Zivtiņa k-ngs! Nu beidzot taču paskaidrojiet, ko nozīme:,, 89 autovadītāji atradušīes pie stūres alkohola reibumā, nepārsniedzot pieļauto normu 0,5 0/00" ???
KEKS
K
akcija ir nesusi rezultātus,ka plāns nav izpildīts,jo gandrīz visi visi šoferīši bija atlūzuši.tas priecē.
Sandris
S
Rezultāti ir pat iepriecinoši, bet varētu vēlēties, ka ceļu policisti, kad mani apturējuši, līdz ar to aizkavējuši, jo parasti es nebraucu tik vien kā pabraukāties, gadījumā, ja viss kārtībā, vismaz simboliski manu skādi kompensētu. Ir valstis kur šādos gadījumos iedod kādu taloniņu. Apmēram kā RIMI dod marciņas kaut ko dabūšanai pa brīvu. Varētu dot taloniņus kādam bišķitim degvielas, lai kārtīgi piedaloties satiksmē, varētu kādu vērtīgo guldzienu tvertnē ieliet . Vai varbūt, kādu procenta daļu dzēst no soda punktiem, ja degviela pa dārgu, tad tā "zupa"pienāktos tiem sistēmiski labajiem, bez pārkapumiem braucošiem.
Йа креведко
Й
Viss tas raksts ir miskastē metams, izņemot vienu rindkopu: "E.Zivtiņš uzskata, ka dzērājšoferu skaita samazināšanās ir mērķtiecīga darba rezultāts, izglītojot autovadītājus. “Agri vai vēlu tam vajadzēja nest rezultātus,” teica E.Zivtiņš. Pēc viņa vārdiem, “ja šādā virzienā turpināsim sabiedrība sapratīs, ka nav normāli dzert un braukt”."
Atmi
A
'' Agri vai vēlu..(.). sabiedrība sapratīs, ka nav normāli dzert un braukt”. - o, to jau arī Latvijā dzīvojošais Garlibs Merķelis paredzēja pirms 150 gadiem aprakstot vietējo aborigēnu uzvedību ( sk.romānu 'Latvieši'). Tā kā, satiksimies pēc 100 gadiem, tad arī varēsim izdarīt secinājumus par Zivtiņa kunga paredzējumiem !
xZ
x
Taktika būtu nopietni jāpamaina, jo šodien no Zvekniekciema līdz Rīgai braucu tieši 3 stundas un 16 minūtes. Kāda velna pēc man nedzērušam ne pili ir jācieš Zivtiņa "oblavas", kuru dēļ satiksme nobremzējas visiem pārējiem.
to
t
Ja kas, privātos kopumā uztur apsargi. Un ja apsargu nebūtu, pūlis privātos zagļus pa vienam vien uz mietiem sasēdinātu.
Abdula
A
Te kautkas neštimmē ar reklāmā solīto: -"Iedzer vienu un beigta balle!"... Īstenībā cilvīši iedzēruši ne vienu vien, bet balles beigu ta nau! Sakarības starp izdzerto glāzīšu un avāriju skaitu nekādas!.. :))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas