Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

papildināta - ZRP krusta krāsu nomaina uz violetu, taču LSK ar to nav mierā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nostupidtv
n
Jāatceras, ka tā ir politiska partija un nevis kārtējais realitātes šovs, - tātad štruntīgs realitātes šovs kur skatītājiem būtu jāseko un jājūt līdzi partijas dizaineru cīņām. - par to labāki varētu būt ja nu vienīgi bomžu kari Izņemot kaut kādus poētiskus 10 punktus un atsevišķus publiskus izteikumus. -man tie pilnīgi nēinterisē Par politiku faktiski ne vārda, bet logo ir veltīts neproporcionāli liels apjoms. -kā jau teicu par partijas dizaineriem krutāki tikai bomžu kari Tāpēc man tomēr ir iemesls domāt, ka ZRP ir vēlējies sevi nedaudz asociēt ar sarkano krustu. -bet, protms ,profesor!
krusts
k
Mani nedaudz sajūsmina, ka tik lielu daļu savu aktivitāšu ZRP tērē savu nedienu ar logo aprakstīšanai. Jāatceras, ka tā ir politiska partija un nevis kārtējais realitātes šovs, kur skatītājiem būtu jāseko un jājūt līdzi partijas dizaineru cīņām. Potenciālie balsotāji gandrīz nezina neko par ZRP programmu. Izņemot kaut kādus poētiskus 10 punktus un atsevišķus publiskus izteikumus. Starp citu, apskatījos ZRP tviteri. Par politiku faktiski ne vārda, bet logo ir veltīts neproporcionāli liels apjoms. Turklāt ZRP tvitera konta logo ir redzēts saistībā ar sarkanā krusta aktivitātēm (piem., http://www.oohwee.net/2011/03/12/your-donated-money-is-not-reaching-japan/). Tāpēc man tomēr ir iemesls domāt, ka ZRP ir vēlējies sevi nedaudz asociēt ar sarkano krustu.
bura
b
tas konts tak ir viltots, pat rakstā pieminēts
  • 0
  • 0
uz lencītēm
u
violets velk uz violence
...
.
Nu bet Šveicei arī balts krusts karogā. Sāks vēl Šveicei arī piesieties...
kā tā var
k
Reformu partija - plaģiāts, sarkanais krusts - plaģiāts. Mazspējība lien ārā pa visām malām, paši vai tad nespēj izgudrot pat mazumiņu.
Juridiski violets
J
Ikvienam skaidri radzams ka Zatlera krustu ir tik viegli sajaukt ar ātrās palīdzības krustu uz ielas.. Bet zatleristi meklē izdabīgus juristus lai par katru cenu paliktu pie savas ietiepīgās un kļūdainās iegribas. Mank šis nihilisms un loģisku argumentu ignorēšana, liek ļoti apšaubīt zatleristu spēju komunicēt ar citiem. Ļoti egocentrisku ļautiņu tēls iezīmējas.
Buba
B
Nevar taču Nagobads tiešā tekstā bliezt "tikai oranžs!"
viesis
v
Nu tumšāku arīdzan vairs nevar ,jo vēl daži toņi un iebļausies veterinārie. Bet vispār lai veicas Z.
bums
b
Simbolā neparādās reformas. bet nokaušana. Bulta ieduras krustā. No sākuma tas bija sarkans tagad sola būs violets...sarkans krusts ir SK simbols, zils krusts ir veterinārā dienesta simbols... Violets sarkanā un zilā sajaukums.. Simbolā es saskatu tikai vienu = nokausim medicīnu!!! JA būtu reformas tad būtu vismaz pārmaiņu simboli- klucīši kas būvē kautko jaunu vai ar šķērsvītru atdalošs pirms un pēc reformas. Dīvaini ka ZRP to nesaprot.
veina
v
Pirms otrā pasaules kaŗa Latvijas Sarkanā krusta organizācija SABIEDRISKĀ KĀRTĀ DARBOJĀS PAR TAUTAS SAZIEDOTAJIEM LĪDZEKĻIEM ! ! ! Dažās mājās vēl tagad glabājās obligācijas , kuras apliecina, ka to īpašnieki ir ziedojuši Sarkanā krusta idejai. Padomju okupācijas laikā un Atmodas sākumā tas viss tika izšeptēts / arī nekustamie īpašumi - nevien Latvijā, bet arī Berlīnē u.c. - painteresējieties, kurš pamanījās "noprihvatizēt", piem. Sarkanā Krusta slimnīcu Grīziņkalnā, kura vēl tagad stāv tur pūstošā bezjēgā - tur taču pilnīgi nekas nenotiek ! Kur skatās Latvijas Ārstu biedrība ar bēdīgi slaveno izpilddirektoru Juri Viņķeli priekšgalā? Vai ņem tikai to vērā, ko saka dakt. Glāzītis, jeb spēj lemt arīdzan kautko daudzmaz sakarīgu un pielikt punktu, lai netiktu izziņota LSK pilnīga mazspēja - Nagu Bada un viņa čoma birka vadībā ?! Bet pazīšanas zīme, ja kas, bija asprātīga... Ja nu pirdaku "centības" ietekmē to zīmi tomēr nolems mainīt, tad piedāvāju ideju - tā kā skaitļziņi ir paziņojuši, ka Latvijai Laimes skaitlis ir 8, tad to atpazīšanas logu vajag izveidot, savijot trīs astotniekus vienā zīmē, kuru varēs tad izlasīt kā mūžīgu un nepārtrauktu kustību uz pilnību ! Labu omu un visu to labāko novēlēdams - aboRIGENSIS !
purveklis
p
un ja nu galīgi vaig topā, tad kaptain america zvaigznes vietā ieliek skuijviņzienuzkurupusi būltu un ir oki doki, i šleserveidīgie pudeles draudziņi paēduši i ķīļveidīgie lenteņvlatmalnieki dzīvi
kaimiņjanka
k
....atturieties no tā krusta un bultas....!!! Zobgaļi tāāāāādu pornogrāfisku karikatūru uztaisīs....!!! P.S. ...........viņi gaida.......
he he
h
norvēģija bija līdzīgs gadījums, 2 instances lema par, bet treša pret, iesaku, iepazīties, tur gan krusts bija sarkans, bet vidū bija balts zobiņš (dental clinic), tiesa beigās nonaca pie secinajuma, ka zinamos apstākļos (tumsā!) :) klinikas logo varetu būt maldinošs :) bet nu davai... pasaule logo trūkst, vajag tieši krustu :)
asaka
a
Tiešām muļķīgs logo! Kādēļ partija nevar piesaistīt profesionālu mākslinieku, kurš spēj domāt radoši, patstāvīgi un mūsdienīgi?!
Vārds
V
ir jau tā , bet ........ spriežot pēc tā , ko redzu , ZRP nav no tām partijām , kam patīk pārāk reklamēties ! gribi balso , negribi nebalso !
  • 1
  • 0
bimbam
b
Manuprāt nav svarīga krusta krāsa, kādu Blatlers izvēlējies, bet gan vairāk izmēri/proporcijas. Neatkarīgi no krāsas šāda veida krusts vienmēr atgādinās Sarkano krustu! Risinājums: likvidēt partiju, un lieta darīta!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas