Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - ZZS un LPP/LC referendumu neuzskata par izgāzušos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viltīgi zēni
v
viņi zin, kurš smird pēc līķa Godmanim parāds Latvijai jāatdod, viņs bļaģus puķu anšus ļembus laida pie varas.....................................................
Onjons
O
cik tipiski - "premjers jau daļēji sācis risināt šo jautājumu.."
Tautas lēmums
T
Atkal šitie kaut ko laipo. Ar referenduma rezultātie ir tāpat, kā ar grūtniecību - vai ni tā ir, vai nav. Un, ja lielākā daļa tautas nav atbalstījusi, tad referendums ir izgāzies. Ja kāds domā citādi, tads viņš ir pret tautas lēmumu!
Lāpītāja.
L
Ha, nu gan šiem nemaz nav kauna, tagad pat no lietas ko paši apkaroja grib dabūt politiskās dividendes, paglaimoja tautai par aktivitati,vienā gan ir taisnība- kopš LTF laikiem=sabiedrībā 1/3 daļa, tas ir maksimums(parasti ap 1/5) ir sabiedriski aktīvi, domājoši cilvēki, kas interesējas, spriež, grib kaut ko ietekmēt, grib piedalīties valsts veidošanā, bet kā jau 1/3 daļa viņu ir par maz , jo pārējās 2/3 daļas ir neaktīvās (no tām daļa ir kas sava vecuma,veselības,prāta,atrautības no civilizētām vietām u.c.nosac ījumu dēļ nav spējīgi piedalīties aktīvi un tad ir liela daļa tādu, kam nekādu šķēršļu nav, tikai ir trulums,vienaldzība egoisms,naivums,šaurs redzesloks,kurš orientēts tikai uz acumirklīgu labumu, nu un tās 2/3 jau arī padara par veltām tās 1/3 pūles kaut ko uzlabot.Tāda sabiedrības proporcija ir ļoti izdevīga jebkurai no varām, jo nodrošina netraucētu varas saglabāšanu manipulējot ar tam 2/3 un to 1/3 nosaucot vai nu par kvaukšķiem, vai par mazākumu kas grib kaut ko uzspiest vairākumam, bet patiesībā Latvijā absolūtais mazākums(kaut kāda 0,002 valdošo partiju daļa no visas sabiedrības) izmantojot pasīvo 2/3 stulbumu uzspiež visai sabiedrībai savus nelietīgos priekšstatus un rīcību attiecībā uz valsti un tautu.
Satiksme
S
Ja pec tam Satiksmes ministrs iznems 70 miljonu latu no budgeta
sesks
s
Protams, protams, ka neuzskata - drīzāk izskatās, ka jamējie sāk bonusa punktiņus uz nākamajām vēlēšanām vākt - runāšana jau naudu nemaksā. Ļoti ceru uz cilvēku veselo sparātu un labo atmiņu nākamajās pašvaldības un saeimas vēlēšanās..
Ysk
Y
Uzskata gan, uzskata un laimē berzē rokas, cenšoties no Štokenberga iesāktā, bet tautas naivuma dēļ līdz galam nenovestā pasākuma, sev galarezultātā vēl izsist maksimālu labumu. Punktu krāšana nākamajām vēlēšanām ir sākusies. Pagaidām izklausās lēti, bet pūlim jeb kvaukšķiem augstu prasību nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas