Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - ZZS varētu atsaukt savus ministrus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zvirbulēnam
Z
vajadzētu atrasties tur, kur pienākas - uz tās brūnās čupiņas, kurai roze virsū uzlikta. un iegaumēt: popal v govno,- ņe čirikai!
U2....JAUTĀJUMAM...
U
..kāda ''atbildība''..???? N E K Ā D A !!!..laiks to visiem saprast!!!!:)
RUNCIS
R
NU treknais splvaini turies...........
NESOLI..bet DARI!!!!!
N
..tad ko ''vecais komunist'' ..kavējies!!!???Savāc savus loderus..un aidā!!!!...
RĪKOJAMIES!
R
Rīcības partijas protesta akcijā Esplanādē sestdien, 31. janvārī 12.00 notiks AIZLIEGTO PLAKĀTU IZSTĀDE! Tajā varēs uzzināt, ar kādiem plakātiem 17. un 31. janvārī tika aizliegts iet pie Saeimas un prezidenta pils. Protesta akcija ir oficiāli atļauta un nevardarbīga. Rīcības partijas prasības: neprofesionālās valdības demisija, valsts ekonomiskās politikas maiņa, budžeta izzagšanas pārtraukšana! Nost Godmaņa bankrotējušo valdību! vairaak info ricibaspartija.lv un nato.lv
Man kauns
M
.....partijai nekas cits neatliekot kā atsaukt ministrus. A.Brigmanis arī uzsvēra, ka tas ir viņa personīgais viedoklis un ZZS valde šādu lēmumu vēl nav pieņēmusi............ - komunistiskās cilvēku iznīcināšanas partijas SEKRETĀRS nav cienīgs VISPĀR VĒRT MUTI VAĻĀ, KUR NU VĒL DRAUDĒT! brigmani ārā vispār no Latvijas, kur nu vēl tikai no Saeimas1
lemnon
l
NEz ko AIVARS ar šo visu grib panākt?:)
Nonsenss
N
kā gan zemnieki var noticēt, ka ZZS batjka Lembergs iestāsies par Latvijas zemnieku interesēm?
jautājums
j
Varbūt ZZS paskaidros savam elektorātam -zemniekiem un pie reizes arī mums pārējiem, kāpēc Latvijas zemnieki saņem ,iespējams ,vismazākos ES atbalsta maksājumus starp visām dalībvalstīm? Un kā, lai mūsu zemnieki konkurē ar lietuviešiem un igauņiem, kuru valdības ir panākušas ievērojami lielāku atbalstu saviem zemniekiem? Un kāda ir Rozes un ZZS politiskā atbildība?
Lelle
L
Tad pasaki, gudrīti, ar ko tam zemniekam laukos nodarboties??? Vai šiem visiem arī bija jāaizbrauc projām no valsts kretīniskas valdības dēļ?! Ekspottirgi un garantijas nav sakārtotas gadiem , ES nauda nav izkārota, kaut gan Roze to vien dara kā vizinās pa ārzemēm!!! Nav jau tikai zemniecība, bet visas sfēras nolaistas zem burbuļa. Kapēc igauņiem un leišiem nav ne tuvu tik traģiski? Vēmiens nāk uz šitiem idiotiem raugoties!!! A es Tev atbildēšu: Tapēc, ka pēc Atmodas pie varas palika vecie komuņagas, čekisti, stukači un dažādi kangarēni, kuri nekad neprata godīgi strādāt, bet uzkundzējās atkal tautai uz kakla.
tādi esam
t
# Brigmani 16:10 Brigmani, kad ZZS vajadzēja balsot par pašu iesniegtajiem priekšlikumiem valsts budžeta projektā, lai zemnieki saņemtu 6 miljonus dotācijas, Jūs visi balsojāt pret un zemniekiem domāto naudu atdevāt Lembergam Ventspils bibliotekas būvniecībai zvirbulēns 16:15 Tā ir jāstrādā, un tikai tā! +++++++++++++++++++++++ Brigmanis visu atdevis zvirbulēnam :).
?
?
KURI ir ZZS ministri? Kā izpaužas tas, ka tie ir ministri? Ka nēsā šo nosaukumu? Nenopietni.
sviests!
s
Profesionāļus par ministriem!
atigra
a
Iepriekš balsoju par Zemnieku partiju, nu ar to arī viss beigsies, saviem paziņām pastāstīšu, kas notiek ar mūsu valsts bagātību- lauksaimniecību, un tiek iznīcinātas profskolas, kur tie lauku bērni, lai izglītojas , šīs jomas vada tieši ZZS ministri.
slauceja
s
Vajag ari visus tos stulbos padomniekus ka Ingunu Gulbi, Andri Miglavu tiesat un sodit, jo sie kretini par neko nedarisanu ir desmitiem tukstosu latu no valsts kases nozagusi, it ka piestradajot par padomniekiem. Visus, visus vinus ir jatiesa, jasoda un iespejasm, ar augstako soda meru , piemeram, ar publisku pakarsanu vai nosausanu, jo citadi jau valsti kartibu nevares ievest,ka ne ka 17 gadus ir tikai zagts, melots, laupits, korumpets....., ir velesla paudze neliesu izaugusi....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas