Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināts - Dalbiņš: Loskutovs nedrīkst vadīt KNAB

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cecīlija
c
Dalbiņš ir godavīrs.Viens no retajiem kurš kalpo likumam .Viņš negrasās postīt mūsu Satversmi,bet gan to ievēro.Paldies,ka sargā Latviju no šiem zagļiem.
Rifs
R
Kopā ar Loskutovu būtu jāatlaiž arī visi Latvijas ministri,jo viņu vadītajās ministrijās ir tieši tā pati problēma,kāda ir atklāta KNABĀ.Tāpat lielas naudas summas aizplūst nezināmos virzienos,tāpat valda pilnīga bezkontrole un visatļautība,pie kam tā vairs nav privatpersonām atņemtā nauda,bet nauda no mūsu nodokļiem.Un tā jau ir būtiska atšķirība,jo tā nauda tiek atņemta gan berniem ,gan invalīdiem,gan skolotājiem,gan policistiem un kopā tiek nozagta mūsu labklājība.Bet šie ministreļi kā indiešu "svētās govis"ir pilnīgi neaizskarami,jo viņus atbalsta saeima un valdība.Loskutovu neatbalsta,jo viņs ir parāk godīgs un stipri traucē šiem blēžiem un zagļiem.Nu varēs viņam atriebties par apdraudējumu.Vai tā nav visnetīrākā morāle,kāda valstī šodien valda,kad zagļi un blēži lemj savu tiesātāju likteni.Bet Latvijā pēdējos gados jau tā ir sistēma un par to mēs maksājam 2/3 daļas no algas nodokļos.
e
e
dalbiņ, Īslīces skolā fizkultūras skolotāja vieta tomēr būtu tuvāk mājām un prāta spējām
SsSsSs
S
Bet kas par publicitāti Ļoham :))) Tai brīdi, kad tauta atlaidīs saeimu, Ļoha takš būs tautas varonis, kuram BŪS jācīnās ar ļaunuma spēkiem. Un tauta noteikti viņu ievēlēs, šim tik atliek pievienoties pareizajiem! Ne pa velti šis ziņoja par iespēju iekļūt politikā. Loskutova kungs, Jūs tik neaizmirstat pateikties TPistiem par šādu reklāmu. Lai veicās, noteikti atbalstīšu tevi, tu tik virzies pareizajā virzienā, un audzē muskuļus, viegli tev nebūs
Marika
M
iestādes vadītājs ir atbildīgs par to, lai būtu kārtība. ir pieļaujami daži trūkumi, jo grāmatvedībā vienmēr ir ko pilnveidot. pati esmu grāmatvede esmu saskārusies arī ar savu kolēģu - grāmatvežu negodīgo rīcību. viņām tika uzticēta bankas elektroniskā parole, kas tiek iedota iestādes vadītājam. tam savukārt ir slinkums nodarboties ar maksājumu apstiprināšanu (nav laika) un tā nu viss nonācis grāmatvežu rokās, tad nu arī dažas ir aizņēmušās naudu. negodīgi cilvēki ir visur, diemžēl par kolēģiem mums negribas domāt sliktu. Loskutovam šī ir rūgta mācība.
YL
Y
Dalbiņam vajadzētu turēt muti. Jo, ja pārbaudītu kā viņs dabūja militārās dienesta pakāpes, tad būtu milzīgs skandāls. Viņš taču nav beidzis regulāru kara skolu, ne militāru akadēmiju. Vien kaut kādus īslaicīgus kursus par kuriem nepiešķir pakāpi.
ululiņš
u
Varēsi atkāpties, kad tevi apzags cilvēki, kuriem ti esi uzticējies...
Lelle
L
...Vēl nāks piektais gads...
sviests
s
Jā, un Lelle varēs par pagasta partordzi uzkalpoties, izvestā taukmūļa vietā.
TV
T
Oranžās mafijas dalībnieku prieki par labi noorganizētās naudas nozušanas pasākumu.
Lelle
L
Man māte bērnībā mācīja, ka cilvēks, kas lūr caur pieri, ir bandīts...uzmanieties,TAUTA!! !
Lelle
L
Nabagos nevediīs, a kretīni būs godam nopelnījuši savu mūža nogali pavadīt Sibīrijas plašumos, lasīt sēnes kā lettiņi Īrijā...
lno
l
ir viena no tiem "garīdzniekiem", kuri piegriež Baznīcas pamatus savām vajadzībām. ____________________________ __ Tu par tiem, kuri "piegriež" Šlesera vajadzībām?
rinķī apkārt
r
"Bīskape" Diāna Fišere pārstāv MCC (Metropolitan Community Chuches) Eiropas nodaļu. Vārdu sakot ir viena no tiem "garīdzniekiem", kuri piegriež Baznīcas pamatus savām vajadzībām. Domāju, ka komentāri šeit ir lieki.
Dullis
D
tie buus krievi tie var atkaartot izve''sanu uz sibiiriju lopu vagonos....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas