Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināts - Jakobidze: Vai kaut ko tādu var pieļaut XXI gadsimtā?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cita lapsa
c
Pāris dienas atpakaļ palasījos Eiropas savienības enerģētikas politiku un tās attīstības perspektīvas. Varbūt bijušis Valmieras partijas komitejas sekretārs A.Piebalgs ir labs komisārs, bet tā politika... diemžēl paredz turpmākajos gados audzēt ES enerģētisko atkarību no Krievijas no 40 līdz 60%. Vai kādam vēl ir jautājumi, kāpēc Eiropa klusē. Merkele un Sarkozy vienkārši nav gatavi saldēt savas pēcpuses gada vēsajos mēnešos...
AC
A
Kreivu oficiālais iemesls ir "mēs aizsargājam savus pilsoņus". Skatoties cik mums te pašiem krievijas pilsoņu ir saradies, paliek nedaudz bail.. Precedents ir izdarīts un izskatās, ka Eiropa neko izdarīt nevarēs, bet amīši jau ierakušies konfliktos.
lno
l
Olimpiskajai komitejai gan vajadzētu izslēgt Krievijas sportistus no piedalīšanās spēlēs. Lai Dievs palīdz ! ____________________________ Pievienojos:)
Piektdienis
P
Tieši šo jautājumu uzdodiet Saakašvili - kāpēc viņš izvēlējās konfliktu risināt militārā ceļā ar civiliedzīvotāju upuriem?
Vārds
V
Godātā Regīna ! Diemžēl no Amerikas diezvai kaut kādu jēdzīgu palīdzību sagaidīsiet... Amerikai jākaro Afganistānā un Irakā - tur vairāk naftas. No mūsu varasvīriem ar diezvai kaut ko vairāk, kā paziņojumus, ka viņi ir nobažījušies par situāciju un sasauc ārkārtas sēdes, nesagaidīsim... Olimpiskajai komitejai gan vajadzētu izslēgt Krievijas sportistus no piedalīšanās spēlēs. Lai Dievs palīdz !
Ērglis
Ē
Kas tad viņā ir tāāāāds? Ja nemaldos, viņu ievēlēja tieši ar vienu no solījumiem, ka viņš atgūs minētās teritorijas - un viņš visu laiku centās tās atgūt ar labu, solot osetīniem tādus labumus, kurus viņi pat Krievijā nedabūtu. Vai arī tev smadzeni paskalojuši drusku? Protams, nosaukt džeku par Hitleru un pēc tam močīt ir krievu garā - cenšoties neiedziļināties, kāpēc visa pasaule viņus uzskata par apdzērušos idiotu baru, kuru rokās ir bīstami uzticēt atomieročus.
Minjona
M
Es drīzāk gribētu uzdot jautājumu, kā XXI gs. var ievēlēt tādu Saeimu, kāda tā patlaban ir Latvijā? Un kā XXI gs. var būt tāda valdība, kā Godmaņa vadītā, un tāds ārlietu ministrs kā Māris Riekstiņš? :)
Nez
N
Vai kaut ko tādu var pieļaut XXI gadsimtā? Ja, to pashu jautajumu es veletos uzdod vinjai - ka XXI gadsimta var ievelet TAAAADU valsts vaditaju ka Saakashvilli ???????
Minjona
M
Riekstiņ, saņemies! Nu Tu vari pierādīt, cik kruts džeks esi. Bet Tev jau, puis, tagad baigi grūti - Krievijai tak krupju purngalus esi gana laizījis, un kā tad tagad nostāsies pret papu Putinu un viņa raustāmlelli Medvedjevu? Parādi, Riekstiņ, ka Tev svarīgāks ir nevis Gazproms, bet aizbilstamās Gruzijas neatkarība un cilvēku aizstāvēšana. Ir jau viegli pie balti klātiem galdiem muldēt, ka Latvija īpaši atbalsta Gruziju, bet kā Tu, Riekstiņ, to pierādīsi tagad, kad Gruzijā sācies kariņš? Paskatīsimies, cik vērta ir Tava perfektā frizūra un gludā muldēšana.
J.Hermanis
J
Bet krievu vietā NAV amerikāņi. Atklāts uzbrukums demokrātiskai valstij...protams, tie ir krievi. Instruments globālajā politikā. Varas izrādīšana. Un kā nacistiskā Vācija pirms 2.Pasaules kara, pārbauda, cik iecietīgi un aizmiguši ir Rietumi.
Statistiķis
S
Krievijas politiķiem un ģenerāļiemvienmēr ir bijis vajadzīgs kāds ienaidnieks un karš, lai novērstu uzmanību no iekšējām problēmām, savus karā fiziski un morāli sakropļotos karavīrus pēc tam pametot likteņa varā. Iemesls "apspiesto tautu atbrīvošana" tika izdomāts jau pirms gandrīz gadsimta, tagad nācis klāt vēl jauns "savu pilsoņu aizstāvība".
FF1964
F
Saakasvilli Adolfs!!!
Vol...
V
Un ja krievu vieta butu amerikani? Ko tad jus plurkstetu? Tad viss butu kartiba?
@
@
Tā būs tā pati Eiropa, kas plātīja muti laikā, kad pirms dažiem gadiem Srebreņicā pēc komunistu metodes un ar Krievijas politisko atbalstu slaktēja cilvēkus.
ANO jau
A
sen ir naudas izpumpēšanas un izzagšans mehānims, aizmirsāt visas ģelas ar kofijas anana dēliņu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENAS KORESPONDENTS ZIŅO

Aculiecinieka vērojumus lasiet šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas