Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināts - Zatlers: Krievijas miera misija beigusies ar neveiksmi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
>Latvija būs nākamā
&
Čelovēks pieslēdzies???
..
.
ZooZatlera paziņojums: "Zāle ir zaļa. debesis ir zilas! URRAA, biedri, tas bija jāpierāda!" tādi ir tā zoodārza ielikteņa paziņojumi.
Latvija bus nakama
L
Krievija gan demokratijas sturakmens. Cecnija turpat kaiminos, saubos ka plaukst un zalo pec 10 gadu cinu ar Krieviji. Nogalina (genocids) Gruzinus 1947.g. gada, atvieto tos ar Krieviem. Tads pats liktenis bus Latvija. Geopolitiski Latviija daudz vertigaka Krievijai neka Gruzija. Krievi iebruks Latvija pasargat Krievus Riga un Jurmala. Provokacijas tekosi notiek, bet bija loti splilgtas pirms 2-3 gadiem. Vismaz Gruzini cinas pret Krieviju, viniem karaspeks. Uzskatu ka musu valdosai koalicijai nebus iebildumi ja Krievi iebruk, jo vini paliks amata, nebus velesanas vai referendumi par ko jadoma. Uzskatu ka jaatsak obligato militaro dienstu, ne pilnu 100% mobilacija gatavoties karam bet jagatavojas, sakot ar 10-15% no 18. g.v. zeniem 1940.g. Latvijas pacifisms pret Krievu okupaciju ir nekaunigs traips Latvija vesture. Man liekas musu valdiba ir pacifisti un nepretosies Krievie. Aizsardzibas ministrs trekns administrators kurs nespetu pasargat savu cukas cepeti. Vinam un itseviski visiem LLP/LC biedriem neuzticos sargat so valsti
Villies
V
Secinot, loti iespejams kads Prezident Zatlerim smadzenu vieta ievietoja prosteza zirniti. Macas no Godmana un citiem valdiba, t.i., atkarto to kas visiem skaidri redzams/
čeka jeb ciona
č
piegriezusies visiem, visvairāk ebrejiem
ar lielu negodu beigusies
a
ļoti lielu, neatgriezenisku
cron
c
Prezidenta teiktais bija tik prātīgs un situācijai atbilstošs, ka taisni vai radās iespaids, ka to kāds cits viņam uzrakstījis priekšā. Varbūt tādēļ arī tas teksts bija tik īss - lai nepaspēj sarunāt muļķības. ;)
kodarīte
k
Zatlers šodien labi runāja Latvijas TV!! Uzstāšanās prasme sāk attīstīties :)!
sems
s
Ja Tu, Zatler tiešām ieturēsi nelokāmi šo pozīciju, tad es Tevi sākšu cienīt! Ceru, ka nekādas TP rebes ar Gazprom Tavu viedokli neliks mainīt.
@
@
Miera misija Krievijai bija arī Serbijā. Atcerieties, ar ko tas beidzās? Ar Srebreņicu un NATO bezzobainību pret genocīdu Eiropas vidū.
fakti
f
Gruzijas 7. augustā uzsāktajā agresijā pret Dienvidosetiju jau nogalināti vismaz 1600 Osetijas civiliedzīvotāju. Milzīgus civiliedzīvotāju upurus prasījusi Dienvidosetijas galvaspilsētas Chinvali apšaude ar Gruzijas artilēriju un reaktīvajiem mīnmetējiem. Krievijas robežu šķērsojuši ap 30 000 bēgļu no Dienvidosetijas. Krievijas miera uzturētāji sīvās kaujās apturējuši Gruzijas uzbrukumu pilsētai no dienvidiem un Krievija pieprasa Gruzijas karaspēka atvilkšanu uz pirmsuzbrukuma pozīcijām. Nogalināti ap 20 Krievijas karavīri, ap 150 ievainoti. Abas puses nosūta uz kauju zonu papildspēkus. Krievijas aviācija 8. augustā uzsāka uzbrukumus stratēģiskiem objektiem Gruzijas teritorijā, notriektas 2 Krievijas kara lidmašīnas, uzlidojumos nogalināti ap 30 Gruzijas civiliedzīvotāji. Gruzija atsauc 2000 okupantus no Irākas, lai izmantotu tos pašmāju vajadzībām. 3 dienu kaujās nogalināti 50, ievainoti ap 450 Gruzijas karavīri. Gruzijas tanku spēki uzbrūk ceļam caur Zaras ieleju, kas savieno Ziemeļ - un Dienvidosetiju.Turpinās Chinvali apšaude ar artilēriju. Abhāzija, pildot līgumu ar Dienvidosetiju, sākusi uzbrukumu Gruzijas spēkiem savā teritorijā. Prezidents Bušs aicinājis visas puses atsaukt savus spēkus uz pozīcijām, kur tie atradās 6. augustā. Gruzija savā teritorijā atslēgusi interneta lietotājiem iespēju lietot lapas ar domēnu RU. citeets no nato.lv
hm
h
Vai tiešām tu esi tik naivs, ka uzskati ka viņu saruna nevar notikt patelefonu?
Dr.xy
D
Zatlera kungs, Putins pasreiz atrodas Dienvidosetija.Ta ka ar Bushu runat vinam neiznaks. Runajot ar vjetkonga investoriem Latvijai Jus to nesat pamanijis.Bet par Jusu rakstu kas attiecas Gruzijas-Krievijas karastavokli,PALDIES.
Karliss
K
kāda krievu miera misija?
lno
l
Zatlers, Ilvess, Adamkussun Kučinskis nosoda Krievijas agresiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

ČETRU VALSTU PREZIDENTU PAZIŅOJUMS

Lasiet šeit!

PAR NOTIKUMIEM GRUZIJĀ

Gruzīni: mēs cīnīsimies. Medvedevs: Gruzijai jāizved karaspēks.


Sabombardētā Gori; Dienvidosetijā turpinās sīvas kaujas

Latvija pauž nosodījumu Krievijas ofensīvai Gruzijā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas